Огледален Свят и всичко за актьорския състав-минало, настояще, бъдеще~213~

• 39 708
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Още у мъглата ...
Хелоууууу, диспансерчета  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да си дода малко дОма  Party Party Party

Минах и през сета на Чачи и ви нося една йени снимка  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

тцтц гледай я значи тръгнал да я гуши,а тя нашта пак се нацупила  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Не бе, оглежда се притеснено, ама Чаги й показва, че нещата са си ок  Laughing

# 406
# 407
  • Още у мъглата ...
Дани  Hug Heart Eyes Ами как без фотоапарат на сет, около оградката, около оградката и .... щрак  Laughing Joy Joy Joy

Диде  Hug Heart Eyes Ми ни можах да гу дръпна, той така си се захласна по Хазалка, че ми дожаля да ги разделям  Laughing

# 408
# 409
  • В света на мечтите... ❤

Охххх.... това ще боли  ooooh!

# 410
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ок,ма папарак Гъбка,ги дебне из засада  Joy Joy Joy

# 411
  • Още у мъглата ...
Охххххх  Joy Joy Joy Joy Joy Joy как не се потроши тва девойче  ooooh! Joy Joy Joy

# 412
ауч  ooooh! тая си счупи петата 100%  #Crazy

# 413
  • Още у мъглата ...

newsm44 newsm44 newsm44 
Много готинаааа Heart Eyes Heart Eyes

# 414
  • някъде из Врачанско
какво значение има по какъв повод е напуснала тази сценаристка, и без това си има оригинал и си го спазват, не е ли важно да има някакво важно социално, гражданско послание, някаква важна  и ценна за зрителя поука от този филм, да даде познания-житейски, емоционални, човешки, как да живее и какво да дава човек в живота си на тези, които среща по пътя си
http://www.youtube.com/watch?v=Pv0PAchVGCw

# 415
Мила ми Павлинче, чудесно те разбрах, че имаш в предвид, че искаш ХазаТай в живота и, че нямаше в предвид ФЕмир в поста си.
Ти как разбра, че я мразя Shocked и че одобрявам бездарницата Серенай, #Crazy само защото не я възхвалям до забрава ли...в грешка си....много си харесвам Хазал като актриса, за мен тя е с най-прекрасните очи от турските актриси, много сладко миньонче е, загледах АФК лично заради нея, симпатизирах на Фериха именно заради живеца в образа, който и даде Хазал, но винаги съм била критична когато е имало защо и то не само за нея, а за всяка друга или друг от техния бранш?!
И моля те, не ми слагай думи в устата, които не съм написала/казала, само защото не държа да има на всяка цена ХазаТай в реала.
Още преди ти да се появиш в нашата компания съм писала многократно, че щом не са заедно то това е техния избор, ако са заедно или, ще бъдат, то бих се радвала, нооооо да искам Чаатай да е само с нея и да не е с никоя друга, #Crazy или да искам Хазалчето да е само с него, #Crazy то това за мен е смехотворно.
Аз не мога да мразя никого в реала, а камоли човек от виртуала който не познавам като нея, защото я знам от екрана но не я познавам лично за да я обичам или мразя и не само нея, а по принцип.
Също така, многократно съм писала, че не съм ничия фенка и това, че харесвам някои от тях като актьори/актриси и като излъчване не ме прави тяхна фенка винаги и на всяка цена, да си затварям очите с капаци и да казвам на черното бяло, това при мен не се е случвало досега, няма и да се случи.
Специално за теб написах този си пост, чието съдържание съм публикувала многократно досега и дано ме разбереш, ако ли не, здраве да е.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 23:26 от Neidjal

# 416
  • Още у мъглата ...
Ок,ма папарак Гъбка,ги дебне из засада  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Ирка  Hug Heart Eyes Ми нъл трябва да отразяваме събитията за диспансерския вестник, отговорно тряя да се действа  Joy Joy Joy Joy

# 417
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Габо, Hug ДидОк Hug

# 418
като гледах летящия пост на Влъха веднаха се сетих за това  Joy Joy Joy Joy Joy

# 419
  • Още у мъглата ...
какво значение има по какъв повод е напуснала тази сценаристка, и без това си има оригинал и си го спазват, не е ли важно да има някакво важно социално, гражданско послание, някаква важна  и ценна за зрителя поука от този филм, да даде познания-житейски, емоционални, човешки, как да живее и какво да дава човек в живота си на тези, които среща по пътя си
http://www.youtube.com/watch?v=Pv0PAchVGCw

Ухааааа, Енрике  Heart Eyes Heart Eyes  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт