Отговори
# 435
  • У дома :)

Ели Hug, Ди Hug, нерде сте, давайте пърцуцата Praynig Praynig Praynig
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ЕлитУлия отиде да прай кекс...ако не зАспи до фурнята мой се върне... Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя да не се е запалила покрай следобедния кекс  Joy Joy Joy Joy Joy
Габче Hug Heart Eyes много си ми умничка  love001  love001  love001

Ай до после Mr. Green

# 436
Интелектуалките Джейн и Гъбка,гледат постановки  Thinking
Влъх,песента уникална  Heart Eyes Heart Eyes И да ви кажа ,Влъха ми каза,че аз съм и я била пратила,смятайте колко съм добре значи  ooooh! ooooh!
добре,че поне едната помни в случая  Joy Joy Joy

# 437
Interesting Places  Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Габи Hug
Скрит текст:
утре ше гледам, това което ми препоръча
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 438
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ДидОк, щъ бия вечИ... Crossing Arms

# 439
  • Още у мъглата ...
Интелектуалките Джейн и Гъбка,гледат постановки  Thinking
Влъх,песента уникална  Heart Eyes Heart Eyes И да ви кажа ,Влъха ми каза,че аз съм и я била пратила,смятайте колко съм добре значи  ooooh! ooooh!

Ирка, това е такъв хилеж, става дума за "Тестостерон", значииии праскат такива лафове, че през цялото време се пукаш от смях, ама как не ги запомних  ooooh! Joy Joy Joy Няколко дена след това помнех някой друг и после, айдееее, ни гинкото, ни билобата помогнаха  Joy Joy Joy Дано Джейн запомни някои  Laughing

# 440
  • У дома :)
Отиам чи ши ми изстини фурната Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Зизулия Hug чай та цункам чи ма издади  love001  love001  love001  love001

# 441
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

лайк, лайк и пак много лайк  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 442
Интелектуалките Джейн и Гъбка,гледат постановки  Thinking
Влъх,песента уникална  Heart Eyes Heart Eyes И да ви кажа ,Влъха ми каза,че аз съм и я била пратила,смятайте колко съм добре значи  ooooh! ooooh!

Ирка, това е такъв хилеж, става дума за "Тестостерон", значииии праскат такива лафове, че през цялото време се пукаш от смях, ама как не ги запомних  ooooh! Joy Joy Joy Няколко дена след това помнех някой друг и после, айдееее, ни гинкото, ни билобата помогнаха  Joy Joy Joy Дано Джейн запомни някои  Laughing

Не разчитай  Joy Joy Joy
Аз сега започвам културната програма за Коледа Joy Joy Joy Joy, без майтап  Laughing

# 443
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн,е толкова погълната от моя мъж,че едва ли може да чакаме запомни нещо  hahaha hahaha hahaha
Тъй аз нали съм тъпо и упорито,ще прая пак клипарата,няма се оставя на нея ма надвие я  Joy Joy Joy

# 444
Привет момета!  Hug Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден на Линко  Hug  newsm59

Ирка Hug мятай баницата немой са стискаш Laughing.

# 445
  • Още у мъглата ...
Отиам чи ши ми изстини фурната Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Зизулия Hug чай та цункам чи ма издади  love001  love001  love001  love001

Joy Joy Joy Joy Joy  Ели  Hug Heart Eyes

# 446
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зверче Hug,те тия моите лами я одумкаха набързо,докат е гореща лапнах едно парче и сега ме боли езика  hahaha hahaha hahaha

# 447
  • Още у мъглата ...
Джейн,е толкова погълната от моя мъж,че едва ли може да чакаме запомни нещо  hahaha hahaha hahaha
Тъй аз нали съм тъпо и упорито,ще прая пак клипарата,няма се оставя на нея ма надвие я  Joy Joy Joy

Давай, Ирка  Hug, аз даже не повярвах, като се изпъна следобед, че скоро нямало да правиш клипове, ма то с нашия инат става ли  Mr. Green Joy Joy Joy

Дзверче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Добре си си дошла  Hug

# 448

Аз даже не го познавам оня от Сървайвър, а Керем сега снима, и аз съм в интелектуална отпуска Laughing

Дзверче, мараба Hug

# 449
Зверче. Hug
Жалко Павлинке, че пак не си ми разбрала мисълта, но не смятам да се обяснявам добезкрай.
Аз също съм моногамна и смятам докрая на живота си да си остана такава, дай Боже, Praynig но за лица, които не познавам, а само знам от екрана......оооо, не, да бъдат с когото си искат, мен не ме интересува повече отколкото информативно.

Общи условия

Активация на акаунт