Titi888, дано да ти подейства изписаното лекарство. Аз нямам опит с такива болежки.
Контеса, честит празник, да е здрав и щастлив брат ти.
Лека вечер на всички.

от само себе си ще отшуми. Преди години, още като студентка, вследствие на грип ми заглъхнаха и двете уши
клепах се с какво ли, не пих и антибиотици, но чак грипа като си отмина ми се оправи и на мен слуха
НО аз нямах болка ...
незнам и аз още точната дата със сигурност, на 05 декември съм при него док и ще стане ясно, но при вс случаи ще е преди Коледа
брррр страх!!!

И честит рожденник!
Стискам палци бързо да отшуми, каквото и да е 

Ако тръгна да раждам ще гледам да ви известя, нали ще ставате лели 
Така или иначе като се роди бебето ще имам едно принудително затваряне (че и Ванко ще е принуден и той да стои вкъщи с мен), тогава ще ми се отще направо. Та гледам да наваксам, един вид 

. Така болка не съм изпитвала, не съм компетентна. Нищо не разбирам от уши. Вероятно АБ ще трябва.
Е, само на мен ли ми се случват изключителни неща, веднъж при операцията, сега при зъбите...и аз като го чух, : "Не, импланти - не! Прави каквото си искаш, мост, коронки, операция - не!" Нещо се притесних. Започна се вече. Другата седмица съм като нова. Не е голяма работа, ще се оправя.

Не мога да ви запомня, но нали си знаете, че това ми е от годините.

Иначе тук дори си има места, където правят страхотни претцели/бретцели. 
Иначе тук дори си има места, където правят страхотни претцели/бретцели. 

Свикнала съм.
Аз обясних , ние сме с малки деца задва дни няма смисъл ги отрепа от път до Варна ми е 4-5 часа път 
Искала джакузи,екстри като иска си ходи на на някой спа хотел.
Накрая не стигнахме до никакво решение от 11 човека , само3-4 сме за едно и също мсто,другите са все с някви претенции...
или ,във фризера ще е сложа,или...може на крем супа ?