Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 631
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • при късмета
hahaha Joy

Да си допиша поста... Мама коко...усмихваш ме всеки път... Laughing
Радвам се, че точно теб усмихвам, Мари, стопли ми сърцето с тези думи  Heart Eyes

Контеса да е жив и здрав брат ти още поне 3 пъти по толкова   bouquet

Ангелче дано и за теб и за всички нас идват само хубами неща  Hug
Много набързо минавам, че малкия пак си иска играта. Довечера ще дойда  Hug

# 661
Мари страхотно е, както всичко написано от теб
"И странно... някак много тихо
усетих облекчение велико."
А тези думи все едно за мен си ги писала. BG-Mamma се оказа моя пристан и спасение.
Контеса ЧРД на братчето ти. Да е жив и здрав и много късмет му желая.
S.K. и аз съм така, имам ей такъв куфар в колата и е препълнен със всевъзможни инструменти. Кабелите и веригите стоят извън куфара, че няма място в него.
Скрит текст:
А кабели си купих след като закъсах на паркинга на мавзолея и в продължение на 3 часа не дойде един шофьор с кабели да ми даде ток.
мама-коко е малко ли поводи ни очакват - празници, бебета сигурно ще се появят и нови поводи. Ти само сънувай такива сънища  Hug

# 662
  • Талант на 2012,2013 г.
Бабче...хванала си баш цитата дето няма много рима, но пък е истина.  Аз със времето нещо много взискателна взех да ставам. hahaha Joy

Чета стари стихове и правя редакции-ти да видиш... Mr. Green Laughing

# 663
Е знам аз кое да цитирам  Joy
Аз не съм разбирач и хич и не ме интересува ритъма, интересува ме какво чувство оставя в мен.
Затова обичам да те чета, а честно казано не чета много стихове (по точно малко от прочетеното ми харесва), обичама Ботев и Петя Дубарова и то не всичко и от тях

# 664
  • Бургас
Привет,
Контеса честито на братчето ти!   bouquet
Мари страхотно стихотворение!  Hug
S.K. айде това да е било последното преживяване от кофтия период! Peace
Ейнджъл прати малко бисквитки за тук, няма да останат. Осем тави  Laughing

При мен цял ден е скука, сега отивам да сложа масата за вечеря и полсе може пак да ви нагледам.
Лека вечер на всички  Hug

# 665
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз пък искам Ангелчето да ми напише рецептата за тия сладки дето осем тави излизат... Искам я значи... Laughing

# 666
Здравейте и от мене момичета, не съм ви забравила  Hug
Започнах работа, дори я и смених Simple Smile
сега един ден работя един почивам и още не мога да влезна в ритъма на работещата мама Simple Smile
Емо го приеха в новата детска градина в Герман и чакаме март месец да тръгне , защото още се строи ...Майка ми работи там и всеки ден ще си пътуват заедно.
Иначе съм добре ,много съм изморена но то няма и как след толкова часове работа...
Добре дошли на новите мами , а то не останало за Кокончето и Вио Simple Smile много ви се радвам да знаете Simple Smile
Прегръдки на всички  Hug

# 667
  • София
Мария, много се радвам, че се появи. Радвам се, че нещата се нареждат при вас добре. Дано малкия да се чувства добре на градината. Peace

Мари, много е хубаво стихотворението Hug.

Контеса, честит рожден ден на братчето ти, да ти е жив, здрав и щастлив!

S.K. , пожелавам ти да свършва кофтият период! Peace

Ангелчето и аз искам от бисквитките. И моля да не караш ни да ти даваме комплименти. Видяхме те на снимките - хубаво момиче си. Peace

Баба Яка, много хубаво куфарче имаш Joy.

Креми, не знам. Да предлагаме място и време... за срещичката... Crazy

Мама коко И мен ме разсмя с поста си Peace

# 668
   surpriseuu аз съм тук в този  cold ден.
Сутринта валеше , като се прибирах беше останал сам вятъра сега пак вали дъжд.Ама снега си го дръжте аз не го искам , че нашия забутан квартал като падне една педя и се задържа един месец няма вървене из града чистят а тук...
Честит празник на племенницата на Мушкатова и брата на Контеса .Да са ви живи и здрави.
Аз сготвих една бърза леща , и като за капак свърши газта ама в това време реших да не пращам мъжа за нова бутилка утре като води детето ще вземе.Сега ще ставам че съм отворила 3 прозореца със задачи баткото да решава че в неделя е на състезание.Аз ще си направя чай и ще гледам филм.

# 669
  • Талант на 2012,2013 г.
Мушкатоваааа...извини ме, моля те...  PraynigВиж много съм изтрещяла. Blush Честит празник на пламенницата ти. Нека да е жива и здрава, пък то другото ще си се намести!

# 670
  • София
J_M_M , Кака Дака, на лещичката сте днес, а?

Моренка, пусни някоя рецепта. Досега не съм готвила Embarassed

Хортензия, ЧРД на племенничката ти, да е жива, здрава, щастлива!

Вио, по-леко в това време с разходките. Peace

Мамче, изядохте ли спагетите? Wink

Смърфи
, да ти завиди човек за топлият климат. Party

Ледено студена,
значи камината палите, а? Ние също имаме камина, ама все още за 1 година ме сме палили... Embarassed

Марчева, аз съм за имплант, но така и не се навих преди 2 години... страх ме беше... Shocked

Коконка, Славче, Валенцето, Фортунче , Hug

# 671
  • София
Какво ли правят Куини, Бонболинка, Плами,... сердитката Нощни очи, redsea...?

Коконка, аз така и не разбрах, нещо говорихте ли с доки за термина...  Wink

Вио вече знаем към 14.12 Peace

# 672
  • в сърцата на децата <3
Еййййй ама съм изтрещяла и аз... Мушкатова, честит празник на племенничката ти   bouquet

Мари, бисквитите са тези http://www.mycookingbookblog.com/%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%b0%d0%b1% … 0%b5%d0%bd%d0%b0/
Ама наистина са страшно много (то само като видиш 1 кг брашно, 300 гр захар, 4 яйца и 300 гр масло, може да ти стане ясно, че от общо 2 кг продукти няма как да не излязат много бисквити) Тук да отбележа, че тестото не е еластично, а е мекичко и много приятно за работа. Става и за шприц. Аз другия път ще добавя и канела, ще им отива. А ако се слепят и с ябълково сладко...

Скрит текст:
Между другото явно трябва да отбелязвам изрично когато се шегувам, нещо в писмен вид самоиронията ми не се усеща  Mr. Green Не си прося комплименти, имам си мъж за тая работа (който използва въпросния способ когато иска нещо), а също и огледало.

# 673
  • София

Скрит текст:
Между другото явно трябва да отбелязвам изрично когато се шегувам, нещо в писмен вид самоиронията ми не се усеща  Mr. Green Не си прося комплименти, имам си мъж за тая работа (който използва въпросния способ когато иска нещо), а също и огледало.
smile3534

# 674
Хора кажете нещо за заглъхнало ухо.Ще умра от болка.До преди малко плаках.Бяхме в спешното.Изписаха някакъв спрей .Преди това слагах отипакс.До момента никакъв резултат.Ако има начин ще го откъсна.

Общи условия

Активация на акаунт