Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер от мен. Радвам се, че с всеки изминал ден ви различавам и правя връзка и с фейсбук  групата. Малката така дивее, че вече се чудя с какво да я забавлявам. Още не смея да я разхождам, че кашля.

Titi888, дано да ти подейства изписаното лекарство. Аз нямам опит с такива болежки.

Контеса, честит празник, да е здрав и щастлив брат ти.

Лека вечер на всички.

# 676
Благодаря ви момичета,
да е жив и здрав и все така да си гледа семейството  Hug
Ангелче, много ме разсмиваш ,да знаеш .Огледало си имала  Joy
 мама коко  bowuu

Мари, много точно написано . Hug

Лусс, пали камината, хвърляй боба в гърнето и сядай на топло. Не ми се даже говори за зъболекари ...

Вио, късмет с кухнята. Няма ли някоя съседка,която взема храна и за нейното дете ,да ти носи и вашите тези дни?

J_M_M успах на състезанието на детето  Praynig

Баба Яка вече знам кой е майстора в темата ни  Hug

Kremi Kremi много добре сте го измислили !Приемаш ли още едно дете  Heart Eyes

Тези дни е още по меко, не вали сняг и е към -11.Направихме си ръчно пано с изрезки от вестници  и обяви за събития и празнични събирания в квартала ни за идните празнични дни и набелязахме 6 на които искаме да отидем.В момента строят ледена пързалка в центъра за децата и чакаме да стане за да я заведем с нашите приятелчета българчета да поиграят и да се по-пързалят .
 Детето пише писма до дядо Коледа и изрязва от брошурата за Дисниланд и от Toys are Us  подаръци ,които би искала да получи.  Спря се на 4 подаръка. Praynig
Идният уикенд планираме една разходка до близкия град Saskatoon, SK, който е на 270 км от нас .Иска ми се да видя с какво се различават градовете в провинцията ни .
Поздрави на всички  

# 677
  • UK
Хора кажете нещо за заглъхнало ухо.Ще умра от болка.До преди малко плаках.Бяхме в спешното.Изписаха някакъв спрей .Преди това слагах отипакс.До момента никакъв резултат.Ако има начин ще го откъсна.

Тите Hug Hug Hug Hug от само себе си ще отшуми. Преди години, още като студентка, вследствие на грип ми заглъхнаха и двете уши  Rolling Eyes някаква си там Евстатиева тръба ми излезе от строя, мазах се  ooooh! клепах се с какво ли, не пих и антибиотици, но чак грипа като си отмина ми се оправи и  на мен слуха Peace НО аз нямах болка ...

Контеска Ч.Р.Д на братчето ти  bouquet

Луси  Hugнезнам и аз още точната дата със сигурност, на 05 декември съм при него док и ще стане ясно, но при вс случаи ще е  преди Коледа Crazy брррр страх!!!
Мария 27 много се радвам да те видя Hug Hug Hug

Ангелче малеййй какви бисквити, спретвам уикенда мм да ми ги прави Mr. Green много е сръчен в ръцете и обича да твори вкусотии Crazy

# 678
  • при късмета
Да ви видя докато мъжете са в банята и текат рекламите на Столичани в повече
Контеса и българчета сте намерили, браво. Дано на детето му е лесно да се адаптира
Луси ти старите теми ли препрочиташ, щом споменаваш redsea. Тя живееше някъде в чужбина и много интересно разказваше, като Смърфи. И нея днес я няма  newsm78
Мари забравих да ти кажа, че стихотворението за БГмама е страхотно  Hug
Ангелче чупи малко от твойто огледало, че мойто нещо не работи в последно време
Бел изкарай малката за 20 мин. навън и няма да се чудиш как да я забавляваш
Шефа излезе от банята, после ще продължа  Hug

# 679
  • София
Тите, аз за съжаление мога да ти кажа, че е твърде вероятно да не отшуми от самосебе си. Щом има и болка е напълно възможно да се наложи по-сериозно лечение, имам предвид АБ. Отипакса няма да помогне.
Съпругът ми преди година след един грип така, заглъхна, нямаше кой знае каква болка, но усещането му беше като за подута глава, не ставаше от леглото. УНГ му изписа А, капки антибиотични също, оправи се , но беше много гадн. Те на УНГ спешен ли ходи или на обикновен лекар? Ако не е УНГ- съветвам те при такъв да отидеш.

Контеса, детето оздравя ли? Щом планирате разходки- значи да. Hug И честит рожденник!

Мари, как е гърлото на детето, че нещо пропуснах- имА ли ефект изварата?

Марче, стискам палци бързо да решиш какво да правиш със зъбите и да мине леко и безболезнено!

Мушкатова, на твоята племенничка честито!

Аз започнах да мисля за подаръци. На момичетата поръчах малко козметика...щом вече на децата си купувам парфюми и разн подобни, значи са големи девойки, а не бебешори. На Панаира на книгата ще отида и ще докупувам.

# 680
  • в сърцата на децата <3

Скрит текст:
Между другото явно трябва да отбелязвам изрично когато се шегувам, нещо в писмен вид самоиронията ми не се усеща  Mr. Green Не си прося комплименти, имам си мъж за тая работа (който използва въпросния способ когато иска нещо), а също и огледало.
с
 smile3534

love001

# 681
Тите, и аз не мога да помогна, само мога да си представя какво ти е  Tired Стискам палци бързо да отшуми, каквото и да е Praynig
Контеска, честит рожден ден на малкото ти братче, да е живо и здраво!
Мария 27, привет  Hug
Коконче, тука съм, душко, чета си ви непрекъснато, ама малкия терорист не ме оставя много много да пиша  Simple Smile Ако тръгна да раждам ще гледам да ви известя, нали ще ставате лели  Hug
Люска, внимавам с излизането, ама още хич не ми се затваря вкъщи и се правя че не е студено и че няма сняг  Heart Eyes Така или иначе като се роди бебето ще имам едно принудително затваряне (че и Ванко ще е принуден и той да стои вкъщи с мен), тогава ще ми се отще направо. Та гледам да наваксам, един вид  Wink

# 682
  • Fort Worth, TX
Тити, аз също мисля, че ще се наложи аб.Аз миналата година за първи път разбрах какво значи да боли ухо.Имсх няква зверска настинка,  която не мина от първия аб.Повтори  като ме удари в ухото.Съответно с втори аб се оправих.
Контес, доста близка разходка само 270км.
Вале, твоите са още малки и можеш все още да избираш.Моите са заринати от дрехи , обувки .Не обичат да четат.Преди с кеф съм купувала като бяхамънички играчки,  дрехи.Сега имаме доста различни мнения за дрехи и т.н Затова сме на вариант кеш, а те са доволни.Утре ще скрия на дребния нещата и следващата седмица ще опаковам.Той милия се радва само на играчки.Дрехи има за като за три деца.Като види нова играчка очичките му светват като светофар и се радва ли радва.

# 683
  • при късмета
Тити вземи мерки, че ухо много боли. Най-добре лекар да каже. Иначе на мен като малка ми слагаха топло олио, друг лек не знам.
Мария 27 радвам се, че се появи. Дано с тази работа имаш повече време
Коконче да кажеш датата.
Не, че на мен като ми бяха насрочили дата, бяха уведомили детето, ако му бяха казали нямаше той да си решева кога да излиза  Laughing
Марче май само зъболекаря може да те посъветва
Вярно трябва по-добре да се организираме за срещата. Аз съм зле със заведенията, като трябва да предложа, но ще намеря което кажете. Някой да предложи нещо по линията на метрото. Аз лично нямам проблем и да не е точно там.
Сигурно пак пропускам някой, за неспоменатите гушки  Hug

# 684
  • Sofia
Контеса, да ти е живо и здраво братчето!

Лус, каква рецепта искаш, не рабрах?!

Тити, за УНГ си, ако не си ходила, щом има силна болка. Заглухвало ми е и на мен ухо, но без всякаво друго усещане, освен за намален слух. С промивка ми го оправи УНГто, задържане на ушна кал върху тъпанчето беше причината.  Бързо да се оправяш!

Валенце, ако не си разбрала, очаква се нова книга за Мечето Падингтън (ако я купувате де) на Панаира.

Поздрав от Гушкан за дечковците и вас разбира се.  Laughing

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 23:24 от Morena

# 685
  • София
Добър вечер, красавици!
Изписали сте цял роман, докато аз се добера до екрана. Много обичам така, да си чета. Всички сте отличнички, червени точки имате.  Heart Eyes
Лошото е, че когато пишеш не може да се разбере , кога се шегуваш и кога не. Затова и не бих посмяла, че кой знае как ще го разбере и после едни обяснения ще се получат...затова само телеграфно минавам и отминавам.
Контеска, честит празник! Да ви е жив и здрав!
Моренка, благодаря за поздрава! Това ми е една от любимите анимации.
Мари, талантлива си. Ама ти нали си го знаеш..и друго щях да ти напиша, но не зная как ще го приемеш, че е през екрана.  Simple Smile
Тите, да не би да има инфекция някаква,  newsm78.  Така болка не съм изпитвала, не съм компетентна.  Нищо не разбирам от уши. Вероятно АБ ще трябва.
Валерия, радвам се , че те "виждам".
мама-коко, Валенце благодаря , че ме забелязах те.  Да, бях притеснена но и то само на мен може да ми се случат случки.  Mr. Green Както винаги, стоматолога за втори в практиката си път вижда на такъв зъб два канала.  #Cussing out Е, само на мен ли ми се случват изключителни неща, веднъж при операцията, сега при зъбите...и аз като го чух, :  "Не, импланти - не!  Прави каквото си искаш, мост, коронки, операция - не!" Нещо се притесних.  Започна се вече. Другата седмица съм като нова. Не е голяма работа, ще се оправя.

Днес щях да падна, толкова е хлъзгаво. Молим, онези наши приятелки, които чакат радост нека да бъдат много внимателни при излизането си.  Hug
Бях и на Коледния базар-пазар при Градската градина с решението да купя нещо. Не, не си заслужава. Има десетина къщички и продават австрийско-немски сладкиши, /ужасно скъпи/  малко играчки, греяно червено вино с канела, джинджифил и още си нещо си. Много обичам, но бях с колата и не посмях да си взема, но изядох едни наденички, а, ще се мина аз...не!  Хубави  са, много са вкусни.  Simple Smile
Сега ще се "повихря" из форума малко и после ще гледам филм.
На всички ви  Hug Не мога да ви запомня, но нали си знаете, че това ми е от годините.
 newsm27
Приятна вечер. Може и да мина по-късно, да ви нагледам, какви ги вършите.  Heart Eyes

# 686
Днес пак съм на черешата, надрусах се с лекарства, ей не минава този цикъл, че и болката с него. Колкото и да ме ни се иска, ще ходя при тукашните гинеколози за проверка.  Sad
Иначе щях да правя миш-маш, ама му викам на мм, че ще вечеря каквото сам си сготви, нямам сили да стана...

Честит рожден ден на рожденниците! Да са живи и здрави!   bouquet

Тити - също не мога да помогна за болка в ухото. Било ми е само заглъхнало, без болка обаче. Мина за два, три дни!

МарИ - много ми хареса стихотворението. Peace

Марче - при мен имплантите трябва да са два, вече две години си живуркам и без тях, и мен нещо ме е страх. Но при мен всички казват импланти, никакви мостове и т.н. От другата година застраховката ни ще покрива и импланти за доста пари, ще трябва са се престраша, защото поне ще ми е безплатно, а и познавам тук много добър, англоговорящ зъбен хирург.

Тук немското посолство организира коледен базар, надяваме се да има глювайн и щолен!  Praynig Иначе тук дори си има места, където правят страхотни претцели/бретцели.

Другата събота сме канени на годеж, затова си купих обувки. Страхотни локални производители на обувки и кожени изделия има, просто имат много кожа. Най-големият дамски номер е 39, ама ми стават. Дано са и качествени, защото моделите им много ми харесват!

Това е засега от мен! Паркирам се в пълно хоризонтално положение.  Peace

# 687
  • София
................
Марче - при мен имплантите трябва да са два, вече две години си живуркам и без тях, и мен нещо ме е страх. Но при мен всички казват импланти, никакви мостове и т.н. От другата година застраховката ни ще покрива и импланти за доста пари, ще трябва са се престраша, защото поне ще ми е безплатно, а и познавам тук много добър, англоговорящ зъбен хирург.

Тук немското посолство организира коледен базар, надяваме се да има глювайн и щолен!  Praynig Иначе тук дори си има места, където правят страхотни претцели/бретцели.
Стискам ти палци за доФторята.  После сподели, че те мисля.  Hug
Имплантите....ами сериозна операция си е. Тъй като аз съм пушач и то сериозен, при мен в такъв случай трябва да се реже и лигавицата, което вече ме стресира сериозно. Така ми се обясни днес.  Ако не си пушач, няма да е така сложно, но си е операция от час, час и половина работа. В Бг застраховка няма, не е по здравна каса, то си е .... удоволствие и каприз на пациента.  Mr. Green `Айде ще мина и без това удоволствие.  Simple Smile
Претцели/бретцели обичам и често си купувам от един  италиано-френски магазин.  Продават ги топли, топли. Ям ги и студени, ами добро прасе съм. Всичко що е тестено...ммм, там съм. Сега по Коледа ще `апнем.
Лека ви! Не ми хареса филма и си лягам. До утре на кафе.

# 688
  • София
Добро утро, момичета!

# 689
Добро  утро  !
Луси, прекрасна  закуска  Hug
Като, чета  за  тея импланти  и  косата ми настръхва.... Shocked,то и аз имам  един зъб  дето  е за имплант,но  сега седя  и си чакам  да мине малко време, да събера парички.Доктора  каза,млад  човек си  мост не може,по-добре имплант , и това удоволствие  ще ми коства 1300 лв. Shocked
Тея  стоматолози  по пари  ходят, ей  ooooh!
Иначе, още  не мога свикна с тоя мост в устата,все си ям  на другата  страна  по навик.
Децата закусиха, аз пия кафе, мм   отиде на  работа/ иначе е отпуска/,ама  пак някъв  проект  правят  и нашия там. #CrazyСвикнала  съм.
Ох,  да се  оплача  накрая  за НГ ,ще сме си  у дома  с децата.Гледах къщи,въртях  телефони  вчера,питах, и вечертта  като си пуснах скайп    да кажа на  приятелите  на мм  да избират   няко къща, пак не се стигна до решение. Един   защо да идвал  до Цигов  чарк  на вила, а не ние примерно  да ходим на няква къща  , във Варна. WhistlingАз обясних , ние сме с малки деца задва дни няма смисъл ги отрепа  от път до Варна ми е 4-5 часа път  Crazy
Гледах и вили   към техния Ямболския край  -Бургаско,не щяли   ....жената  на едния приятел  на мм ми, егати и каприза,нищо че е моята зодия.
Как   къща за 13 човека,имало само 2 тоалетни, и ази обясних  ти кво искаш на  човек по тоалетна ли в къщата ?!? ooooh!Искала   джакузи,екстри   като иска си ходи на  на някой спа хотел.
 Joy hahahaНакрая  не стигнахме до никакво решение   от 11  човека  , само3-4 сме за едно и също мсто,другите са все с някви  претенции...
Тея,  дни   2-3 дена  подред  правя  пекана тиква  ,тази  цигулката  сладката.
Остана ми още малко  тиква newsm78или ,във  фризера  ще е сложа,или...може на крем  супа ?
Мари,  тея кори  Сърбиянка ли как бяха, продават  ли се  по-големите  вериги  като Тиумф,Кауфланд ? Не съм  срещала  такива  кори  досега.
Стихотворението   ти е много хубаво.  bouquet
Контеса, живо и здраво да е братчето.
Много   за всички    Hug

Общи условия

Активация на акаунт