Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 655
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Ако имах възможност да оплюя реално някак си тук бих го направила с най-голям кеф.
Какво става , Креми, не те разбрах? Embarassed
Има някои потребители, които са се взели много насериозно.Не става дума за никой от нашата тема.
Предполагам, че изпитват някакъв вид оргазъм набивайки канчета на другите.
Именно!
И по-големият процент от пишещите в някои от темите са комплексарки, дето се чудят как да се изкарат "по-по-най"! А в действителност са..... ooooh!
Не си струва ядовете ти, наистина! Hug
Не че и аз наскоро нямах подобно неприятно стълкновение. Sunglasses

Добър ден, дами и от мен!
Позволих си да започна по този начин, защото имах какво да кажа по този въпрос.

# 106
Креми, що се хабиш за някой, дето не си струва? Тегли една на ум и забрави.
Колата ме изостави на едно кръстпвище. Голям цирк, сега се прибирам с маршрутката.

# 107
  • при късмета
Моята причина да пиша точно тук е, че няма налагане на мнение, заяждане и мерена на ...
Дори да сме на различно мнение по някой въпрос, всеки споделя без да налага на никой друг неговото виждане. Нормално е да сме на различно мнение, нали сме различни хора. Тук няма злоба и заяждане.
Има разбиране и съпричастност дори да не си на мнението на някой.
Обичам ви заради това  Heart Eyes

# 108
Има разбирателство, щото не е дошла Лиляна. hahaha
Добър ви ден! Тъкмо хапнах- филийки с пастет, запечени, с домат отгоре. Гледах брадъра, това обядваха. Довечера- спагети.

# 109
Ха-ха, Дарилче, такива особи не пишат в Отчетните теми. Laughing

Моята причина да пиша точно тук е, че няма налагане на мнение, заяждане и мерена на ...
Дори да сме на различно мнение по някой въпрос, всеки споделя без да налага на никой друг неговото виждане. Нормално е да сме на различно мнение, нали сме различни хора. Тук няма злоба и заяждане.
  bouquet

# 110
  • Sofia
Ааа, да, такава си е тя
Скрит текст:
(и като се има предвид, че е учител...  ooooh!), ето един пример... как реши, че съм категорична (като казвам, че "се мотая"), пък и темата не е за "кой на какво чете и защо", друг е въпроса, че то вариантите не са много - или на книжен носител или на електронен (дали на компа или на теблет, или на киндъл - все тая) и в крайна сметка пък си е мое мнение, не споря и не убеждавам, та да ме пита каквото там пита.    Та затова - игнор, че не си падам по меренето - кой повече, или прав, или крив... и по разпри и скандали.

Мама-коко и на мен затова ми хареса тук. Simple Smile
d. h. и да дойде все тая, смятам че няма тук кой да и' се върже на акъла и да си осираме местенцето.

# 111
Привет! Минавам да сервирам обедното кафенце. После ще се разпиша по-подробно  Hug

# 112
  • София

Joy hahaha Joy
Нека да дойде, де...ама не и стиска.
На Витоша няма да ходя, отивам при студентите. После ще мина и на маникюр, та да съм красотна.  Simple Smile

# 113
  • Талант на 2012,2013 г.
Пфуууууууу...Марче, що дръпнА дявола за опашката? Laughing

Ще вземе да се домъкне значи, а хич я недолюбвам и тя си го знае...

Бях в здравната каса. Свърших си работата. Следобяд ще чета.

Чета Матриархат.
Харесва ми. Heart Eyes

По повод на фризьора... Бе, хора намерете ми един фризьор, който да ме направи ама напълно различна в главата от това, което съм.

Моята нищо не свърши, начИ. ooooh!

# 114
  • при късмета
И на мен по едно време ми мина през акъла да отида в центъра  Rolling Eyes
Дари и аз обядвах сандвичи
Стефи мерси за кафето
Мамче  Hug

Тук надали някой изобщо ще я отрази
Коконче, беше ли на тонове?
Цитат на: Марѝ

link=topic=749797.msg26723061#msg26723061 date=1384947289
Чета Матриархат.
Харесва ми. Heart Eyes
Аз пък искам да стане матриархат  hahaha те мъжете и без друго нищо не разбират  Laughing
Не мога да ти помогна за фризоьор, аз само се подстригвам през 2-3 месеца

# 115
  • в сърцата на децата <3

По повод на фризьора... Бе, хора намерете ми един фризьор, който да ме направи ама напълно различна в главата от това, което съм.

Моята нищо не свърши, начИ. ooooh!

Марѝ, идвай към Пловдив да те водя при моята! Миналия ден подстрига и мен и една приятелка ОБЩО за 16 лева! А има ЗЛАТНИ ръце! Единствената фризьорка, на която смело казвам "режи колкото трябва" и никога, ама никога не съм си тръгвала разочавана или пък офъкана в повече. Дори когато преди време си отрязах косата на френска черта не ми я отряза наведнъж, а малко по малко ми я скъсяваше, че да не би да размисля в процеса на скъсяване  Laughing Сега толкова добре ми обра цъфтежите, а ми е свалила няма и 2 пръста от дължината. Абе изобщо - много, много съм доволна!

Стефи, благодарско за кафенцето   bouquet Толкова да ми се спи тия дни, а малката е като фурия, няма спиране  Tired Мечтата ми е ЕДИН - ЕДИНСТВЕН ДЕН да спя 8 часа без да се будя от рев!

# 116
Момичета, аз пак имам питанка за вас. От седмица постоянно ми се яде сладко. Сутрин и вечер и по много. Не мога да се контролирам. Не знам какво ми става. По принцип не обичам сладки, ядях само ден преди да ми дойде цикъла един голям шоколад и туй то за цял месец. А сега... Ако ви кажа, че снощи ММ ми купи една торта... Той изяде едно парче, а аз до сутринта бях я унищожила останалата. И сега искам пак. Торта, сладолед, баклава... Каквото дойде. В чудо съм се видяла. Не знам какво е това.
И аз съм абсолютно по същият начин.
И само като видя сервирани сладкиши и ... трябва непременно да хапна поне нещо сходно, че иначе лошо.
Не че не обичам сладкото - без него не мога, обаче тия дни е ...Ламята Спаска пасти да яде! ooooh!

Ангелче, внимавай какво си пожелаваш. Wink

# 117
  • при късмета
Мари хрумна ми една идея. Ела аз да ти направя прическа. Ще бъдеш абсолютно различна, нищо общо няма да имаш със себе си, пък така или иначе после ще ходиш на фризьор  Joy покривам всичките ти изисквания (това е шегичка да не ми се вържеш, че подстригвам  Hug)

# 118
  • UK
Добър ви ден! Тъкмо хапнах- филийки с пастет, запечени, с домат отгоре. Гледах брадъра, това обядваха. Довечера- спагети.

Коя е таз особа? Да доди hahaha ша я подредим  Joy Joy Joy Joy Joy Аз се справих, сложих гювеча със заяца във фурната и сега си почивам на дивана Mr. Green опнала краци и с чаша боза в ръка Joy

Сандвичи и аз това ядох  Crazy

мама Коко Hug утре в 14.15 съм, отчета ще е  довечера, че ще съчетая и ходене до банка и до 1-2 магазина  Mr. Green

От няколко дни ми се яде ябълков сладкиш, кекс или подобни, ноооо ме мързи Rolling Eyes да клеча права и да го правя ooooh! ама мога да го ям Joy Е такъв мързел чак не се помня да съм била  Crossing Arms

# 119
  • UK
 #Shocked #Shocked #Shocked абе хора, кои са тези грозници по Диема Фемили? Пак ли има Биг Брадър Thinking Crazy

Мари Hug аз съм много доволна от моята фризъорка от години все при нея ходя, ама е във Варна  Blush

Общи условия

Активация на акаунт