Мартенския татко много е щастлив, усеща вече малкия сладкиш!

• 30 622
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, аз да ви споделя за стриите - бяха ми излезли преди известно време по гърдите едни червени и големи, направо бяха ужасни и си взех Мама дона за бюст и всичко изчезна. Много съм доволна, ако някой има подобен проблем може да пробва.

# 556
  • Бургас
За превенция на стрии ползвам най-вече Саносан крем. Освен него имам едно масло за тяло на Афродита манго към което добавих от на Хип маслото против стрии защото последното ми е много твърдо и много трудно се разнася. Купих и Арома против стрии, отвратна е, изобилства на течен парафин. Хвърлила съм око и на Бюбхен на един лосион против стрии, харесвам тази марка като цяло. Доста мами използват и Палмърс, но аз мразя миризмата на какао върху тялото си, обичам го на шоколад  Laughing Предната бременност когато качих 22кг използвах само Саносан и Дева против стрии и стрия нямам нито една. За сега също нямам. И при всяка баня правя пилинг с пилинг ръкавичка, такива се намират на марката Агива и също по магазините за левче, пък и от Китай по Ибей може да се поръча.

# 557
Здравейте мами!  preggo
Аз днес съм на вълна чистене!  newsm79 Захванах се и да почиствам фугите на плочките в банята,ама ми стана лошо от миризмата на препарата,та в този ред на мисли исках да ви питам -ползвали ли сте парочистачка и смятате ли,че върши работа?  newsm78 На мен ми трябва предимно за кухнята,банята или за прозорци-не толкова за почистване на пода,килими,паркет и т.н....

# 558
  • Пловдив
sunny:*kiss ,ние взехме парочистачка преди месец.Трябва да ти кажа ,че съм супер доволна.В стаята на бебека паркета е бял и като го минахме  с парата буквално светеше Peace

# 559
армира,би ли споделила каква точно парочистачка-аз гледах някаква на Солак,но не знам дали става...  newsm78 Има приставки за прозорци,за пода,за печката!

# 560
  • Пловдив
армира,би ли споделила каква точно парочистачка-аз гледах някаква на Солак,но не знам дали става...  newsm78 Има приставки за прозорци,за пода,за печката!
заповядай Hug
http://www.technopolis.bg/b2c/details/815754/P11130301/PAROCHIST … HER-SC-1020/1.020

# 561
армира,много благодаря!   bouquet

# 562
Здравейте!отдавна не съм се записвала тук,така че е крайно време да го направя!Весели празници на всички!  Hug

# 563
Здравейте мами  гледам , че някои мами се оплакват от стрии аз  засега нямам дано не ми се и получат  Praynig но вече мога да се похваля с малко целулит  Cry вижда се само като се стисне кожата   http://www.maxefect.com/za-vseki-po-neshto/krasota-i-moda/celulit-masaj-s-med това  е един масаж с мед  за премахване на целулит  та да питам някой знаели дали по някакъв начин не е добре да го правя сега докато съм бременна .
Пожелавам  на всички топли и уютни празници    bouquet    Hug

# 564
Моят доктор каза НИКАКВИ МАСАЖИ освен на стъпалата.....причината е,че навсякъде имаме по някоя точка която не трябва да се активира....е то малко остана ще го изтраем някак си  newsm78

# 565
До колкото знам всички масажи,освен леки и релаксиращи,  са нежелателни,тъй като се разширяват кръвоносните съдове,засилва  се кръвообръщението и това може да доведе до нежелани последици,контракции и т.н.,а ръчните антицелулитни масажи са си доста силови!  ooooh! Но всеки си преценява дали да поеме риска или не!  Rolling Eyes

# 566
Здравейте,
имайки се предвид многото кг, които наддадох нямам стии (слава богу), а относно целулита - не мога да се спася, но знам, че трябва да се пие много вода, за да е по-малко.
Много искам да бъда добавена във ФБ темата, ама... съм блондинка под прикритие и не знам как  Embarassed Embarassed Embarassed
Виждам, че повечето са избрали къде да раждат, аз за момента съм решила във 2-ра градка и ще се радвам ако има мами, които имат впечатления и съответно, ще се радвам да споделят отзиви!

Колкото повече наближава момента - толкова повече ме е страх, ще се  #2gunfire

# 567
Момичета, чудя се на вас тече ли ви вече коластра? При мен започна още от петия месец и си продължава и сега - всеки ден по малко, колкото да ми оцапа дрехите. Лекарката ми каза, че било нормално, но нито една моя приятелка не е била така и се чудя да не би нещо хормоните да не са ми в ред. Нали уж бебето като се появи чак тогава слиза коластрата. Малко ми е странно...моля споделете при вас как е...

# 568
Благодаря за отговорите момичета явно след появата на бебето ще се захващам с щетите  Simple Smile  за коластрата и на мен ми тече  мм като ми стисне гърдите леко и потича  Embarassed  и аз до колкото знам не е за притеснение лека вечер   Hug 

# 569
Ани,аз имам коластра от 6-ти месец,но не е всеки ден.Нормално е-не се притеснявай!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт