Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 074
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
mimeto_87 :  И на мен ми предписаха Огестан, но бил спрян и не мога да намеря никъде. Да не би да си намерила тайно скривалище?  Shocked Laughing

Честито на виделите сърчице !

Plesure: Бившата Тина Киркова е 1 АГ Св. София, нали?  Доволна ли остана? Моята жк е там и съм се ориентирала изцяло натам и затова питам.

А кога почват да си личат коремчетата? Наоколо все ми казват , че по-рано от 4 - 5 месец едва ли. Знам, че при втора бременност си проличава по-бързо. Моя тумбак днес е доста издут, но по-скоро си мисля, че е случайност. Рано ми се вижда при ембрион от 3,5см да имам коремче  Thinking

# 541
Аз и без това си имам коремче  Laughing, така че не знам кога ще разбера дали е от тлъстини или друго  Blush може би като вземат съвсем да ми стягат дънките.

# 542
Monik@,и аз не го намери тоя Огестан,но казаха,че началото на декември трябва да го пуснат,ако не-ще питам за заместители,та засега си пия само фолиевата и Биозин мама за имунната система.

# 543
Ох най-накрая успях да ви прочета, ту ми става лошо и лягам ,ту сядам на компа....Вчера във фейсбук групата  се похвалих че вече съм добре и след 2-3 часа, пак ме хвана...
mmmoni Дано всичко при теб е наред мила!  Praynig Бог да бъде с теб и бебо!
Monik@ следвам те, но засега нямам мигрена, дано и не се появи...само това ми липсва сега  Cry
А за мамите които писаха за депресията и мен ме натиска лекичко от време на време, само че при мен притесненията не са за гледането на бебо(за това въобще не се притеснявам), аз се страхувам за самата бременност...много неща ми предстоят и ще трябва много много да се пазя...Страхувам се и за след родилната депресия, не знам какво представлява но ме плаши....Гледам да не мисля за тези неща,но просто като ме натисне повръщането и гаденето, ме хваща и лошото настроение и лошите мисли...
Monik@ не се притеснявай за гледането, Дай Боже всички да сме тук...ще си помагаме и ще си даваме съвети, няма страшно!  Hug Много ме забавляваха разказите на мамите за болницата!  Laughing

Момичета кога минава рисковия период, 3 месеца след зачеването на бебо , или след 12 г.с.?

# 544
Здравейте пак !!!
Удивителните са , защото съм щастлива.
Днес бяхме на доктор и се преброихме.
Със сигурност бебенце е само едно.
Вече сме 2, 03 см и си имаме ръчички, крачета. Пак чухме сърчицето и мама днес цял ден лети. newsm44  preggo

# 545
Искам и аз да се отчета, днес видяхме две сърчица, не можахме да ги чуем, защото са много мънички още. За жалост едното плодно сакче малко се е отлепило отстрани. Казаха ми да лежа /аз по принцип лежа от началото/ и че може малко да прокървя. Има ли мами при които сакчето се е отлепило, а после се е оправило? Доколкото разбрах това е възможно.
С предната бременност  получих малко кървене и ме настаниха в болница- плацентата беше малко отлепена,  лежах повечко, вливаха ми магнезии и след седмица всичко беше наред

# 546

Аз имам един може би много глупав въпрос към тези, които вече имат детенце. Как се справихте..не ами как се научихте да гледате бебе? Ами аз наистина нямам грам опит. Книги ли сте чели? На училище за бременни ли сте ходили? От роднини ли научихте? Или просто от само себе си. Ако утре родя дори няма да знам как да го държа вероятно  Whistling
Аз не знаех как да сменям памперс, и как да държа бебе, когато се роди малката. Ама бях много инатлива- книги ли ще ме учат как да си гледам собствената плът и кръв?  hahaha И само като се роди малката и аз така я гледам- едно месце мъничко и почвам да рева- Ама как се държи бебе, как да я хвана, олеле ще я счупя и майка ми се наложи да ме навигира по телефона- бях се панирала.  hahaha После подвих опашка и отивам при сестрите някакво гузно и те - Какво има? - И аз- Ами такова, как се сменя памперс  Joy  Други проблеми не съм имала де, ама в началото се бяха паникьосала.
За морето- аз или ще ида преди да родя, аз съм с термин края на юли, или ще ида началото на септември. Тази година ходихме с малката и си беше суууперрр Heart Eyes Много добре й беше.
За коремчетата- втора бременност ми е, дори мисля, че не съм се възстановила откъм коремхи мускули и усещам видимо коремчето си малко по-подуто..

# 547
Здравейте на всички   bouquet!

Честито на чакащите най-прекрасното нещо на света!

Не съм чела темата назад, но това смятам да направя сега Simple Smile. На 24 години съм, родена в Бургас, но живея във Варна. С любимия мъж чакаме второто си детенце да се появи на 9 юли. Имаме си вече и сърце. 2012 се сдобихме с прекрасен и палав син, който сега е на 1 г. и 10 месеца Simple Smile. Това е накратко за мен. Ще се радвам да споделяме и хубавите и не чак толкова моменти от бременността. Simple Smile

# 548
  • Ispania
Вал,
добре звчи това със половинката, но ако ходи на работа от сутрин до вечер, как да чакам да ми подаде бебето, като ревне Simple Smile  Grinning??
Ами аз за това написах в предишният ми пост, 4е ако таткото не може, може и друг 4овек да е този ,който ви помага. Естествено ако няма никой, избор няма....

# 549
  • Телиш/Плевен
Добре дошли на новите майчета и лека бременност! Hug
Аз днес ходих да си видя резултатите от изследванията. Всичко е наред с изключение на някакво съмнение за хламидии  Shocked и в понеделник пак ще си правя изследване. Дано да е станала някаква грешка, макар че надали шансът е много голям...  Confused
Скрит текст:
Идея си нямам откъде може да е дошла тази инфекция (защото се предавала само по полов път) и от колко време я нося... Нито аз, нито партньорът ми сме имали някакви симптоми. Гинеколожката каза, че може да я имам от години и да не знам Cry и се опита да ме успокои, че се лекува по време на бременност, но не мога да кажа, че съм спокойна. Даже напротив, ще се побъркам!!! ooooh! Ако наистина я имам, дано да се излекувам успешно и всичко да е наред с бебето! Praynig

# 550
Момичета, искам и аз във фейсбук групата. На кого да пиша?  Flutter

Добре дошли на новозаписаните коремчета   bouquet

Моника, мен от нищо не ме беше страх като се роди сина ми. Но аз не съм много красноречив пример, бях на 18, когато се роди сестра ми, та си знаех урока много добре  Mr. Green
Никак не е трудно, оставяш се на интуицията си, тя не подвежда.  Peace

# 551
Здравейте юлски мами,
Записвам се и аз  Hug
Термин 31.07.2014. Втора бременност от София. С радост ще споделям радостите и тревогите през тези толкова хубави месеци. До скоро  Heart Eyes

# 552
Добро утро мамчета,и аз искам да се запиша във фейсбук групата,на кой трябва да пиша Simple Smile

# 553
Изпратете ми линк със вашите профили във фейсбук, аз ще ви добавя. Simple Smile

# 554
Здравейте вчера чухме сърчицето но 2 седмици зацапване и съсиреци ми падат,това ме притеснява много,пуснах изследване на молекули при ембрионистите (не знам какво означава това) може ли да кажете  какво е това и има ли така като мен.

Общи условия

Активация на акаунт