Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 083
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Честито,mini_moni Hug Моята лекарка ми изписа да пия Огестан,който съдържа Омега 3 и разни други витамини,но през ден като го редувам с фолиевата киселина,защото в него я има в нужното количество.Иначе,на листовката пише,че Омега-3то е 289 мg ,така че явно може Thinking

# 526
Искам и аз да се отчета, днес видяхме две сърчица, не можахме да ги чуем, защото са много мънички още. За жалост едното плодно сакче малко се е отлепило отстрани. Казаха ми да лежа /аз по принцип лежа от началото/ и че може малко да прокървя. Има ли мами при които сакчето се е отлепило, а после се е оправило? Доколкото разбрах това е възможно.

# 527
  • гр. Варна

Veli: Не се шашкай. И аз съм с тези с късна овулация и по-дълъг цикъл и затова се водя със седмица назад, но всичко си се развива нормално засега. Аз също се бях ошашкала, но няма нужда  Hug
[/quote]

Не съм се шашнала,но малко се притеснявам,според доктора вървя с повече от 2 седмици назад.Трябва да съм с термин 9 г.с,а според ехографа нямам 7 г.с още,но поне чухме сърчице вече

# 528

Veli: Не се шашкай. И аз съм с тези с късна овулация и по-дълъг цикъл и затова се водя със седмица назад, но всичко си се развива нормално засега. Аз също се бях ошашкала, но няма нужда  Hug

Не съм се шашнала,но малко се притеснявам,според доктора вървя с повече от 2 седмици назад.Трябва да съм с термин 9 г.с,а според ехографа нямам 7 г.с още,но поне чухме сърчице вече
[/quote]и аз съм с една седмица назад и ми казаха да не се притеснявам.Някой ще ходи ли на ранен скрининг

# 529
  • Пловдив
VeryMe, аз бях с отлепяне миналата седмица, увеличиха ми утригестана, пия  също но шпа и вит Ц. Вчера бяхме на преглед и всичко е наред, но оставам на същата схема с лекарствата и пазене.

Честито на всички мами чули този прекрасен звук на малкото сърчице  Heart Eyes

На мен ми изписаха Прегнакеър с Омега.

# 530
да, аз ще ходя на ранен скрийнинг. На мен доктора ми каза да отида тук
http://zarodish.com/Procedures02.aspx
изследването се прави между 11-13 гс., но според мен ще е съчетано с ранна ФМ.
Ще пиша как е минало - датата ми е за 12.12

# 531
И аз ще ходя на 19.12 - тогава се падам 11г.с.Ще ходя във Фемина

# 532
И аз ще ходя на ранна фетална морфология и биохимичен скрининг на 16,12,2013 във Вита и след това ще обявим официално бременността на приятели и на родата - нямам търпение вече - иде ми плакат да сложа Simple Smile

# 533
  • Пловдив
Аз бях решила да не им казвам скоро, но с този болничен няма как. Дано поне всичко е наред

# 534
И аз ще ходя на ранна фетална морфология и биохимичен скрининг на 16,12,2013 във Вита и след това ще обявим официално бременността на приятели и на родата - нямам търпение вече - иде ми плакат да сложа Simple Smile

Ние вече си казахме, дори и на някой приятели казахме.То доста от тях ме разкриха още преди да бях отишла на лекар, за да се потвърди, че съм бременна Simple Smile

# 535
  • София
Много сте активни днес, момичета-кокичета Simple Smile Не смогвам да ви изчета.
Аз съм супер пасивна в момента, хем ми се спи, хем не мога да заспя вечер, а през деня съм като парцал. Малчо сега направи един 4 часов сън, ама аз не можах да мигна (малко ми е притеснено, че май пак се разболяваме) и само си лежах Мога да лежа без да ставам сигурно 2 дена..

Друго се чудя-как ще ходиме на моренце тази година с тези малки бебоци???

ми май няма  Laughing ние си мислехме че лято 2014 ще е първо за пумпалчо, че тази година не посмяхме да го водим, стори ни се мъничък. Но може и да му се размине. За сега мислим да идем някъде на СПА февруари или март, поне басейн да види и да се поплацика, както и аз де ..

Nelita_Lolita
, много мило ми стана от това, което е направил мъж ти. Засалужава си някоя глезотийка днес  Wink
Titanka, стискам ти палци, почивай си и не се притееснявай. За термина ще питаш на следващият преглед.

Аз имам един може би много глупав въпрос към тези, които вече имат детенце. Как се справихте..не ами как се научихте да гледате бебе? Ами аз наистина нямам грам опит. Книги ли сте чели? На училище за бременни ли сте ходили? От роднини ли научихте? Или просто от само себе си. Ако утре родя дори няма да знам как да го държа вероятно  Whistling

Това се нарича инстинкт, мила  Heart Eyes от самосебе си разбираш какво трябва да правиш и как да го правиш. От момента щом ти подадат вързопчето знаеш как да го поемеш и как да го сложиш на гърда. В момента, обаче, в който се осъзнаеш какво правиш и се панираш (поне при мен беше така) и започваш да се чудиш дали правиш правилно нещата Simple Smile В болницата ни показаха как да кърмим, на съседката малкото не можеше да поеме зърното, защото й беше много голямо. На моя малчуган ни показа как трябва да го държим за къпането първите дни до падането на пъпчето. По принцип, както казах, всичко е инстинкт. ММ както не смееше да го вземе на ръце в болницата, така почти сам си го изкъпа на първата баня у дома (беше на 5 дена малкото).

hahaha hahaha hahaha

# 536
plesure Ти къде си раждала.То е много рано още, но все пак да питам Simple Smile Аз чета за Вита доста хубави неща, но мъжо е много скептичен за там и не знам как ще се разберем Simple Smile

# 537
  • София
plesure Ти къде си раждала.То е много рано още, но все пак да питам Simple Smile Аз чета за Вита доста хубави неща, но мъжо е много скептичен за там и не знам как ще се разберем Simple Smile

В бившата Тина Киркова. Рано си е де, но сега като ме попита се сетих за една много готина тема, в която се разписах след като родих - много я четох последният месец преди да родя за успокоение. Ето линка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597249.msg23618551#msg23618551

А тук http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5 може да видите списъкът с лекции за декември на "9 месеца"

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 17:26 от plesure

# 538
Мерси сега ще погледна Simple Smile

# 539
За казването ...много ми е трудно да крия и то най-вече от детето.Той си е голям (8г) и взе да ме заглежда- малко си дебелка,какви са тия мазила (за стриите с бременна жена отпред), на компютъра само бебета гледаш  newsm78 хи хи -агент.а аз крия,защото предния път му казах,беше много щастлив и като стана белята в 13г.с. и се чудих как да обяснявам какво е станало.А ако той разбере-цялата махала е разбрала, в училище, и по новините може да се чуем  Laughing Иначе казахме на родителите си ,на сестра ми и това е....на работата се съмняват,защото съм в голяяям болничен,ама ги отрязвам да не питат и толкова  Peace

Общи условия

Активация на акаунт