Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 010
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Сандански
Здравейте  и от мен момичета. Първо да се представя на 29 години съм от Благоевград, с първа бременност,  термин 16.07.2014г. Много готина групичка сте, поздравления на всички. Отдавна исках и аз да се запиша при вас, ама пусти страх Blush Ама днес вече като видяхме сърчицето на нашата душичка събрах смелост. 

# 646
Мойте мъници са 2 дано и да са си 2 след прегледа другия вторник!

# 647
Титанка, как си ти? Намаля ли кървенето?  Praynig

# 648
Мойте мъници са 2 дано и да са си 2 след прегледа другия вторник!
ама ти пращала ли си ми данни за първа страничка, че нещо не те намирам newsm78

# 649
Титанка, как си ти? Намаля ли кървенето?  Praynig
кърви по някоя капчица от време на време и продължавам да лежа! Hug

# 650
Браво,Титанка! HugЛежи, почивай и бъди спокойна!Изписаха ли ти нещо?

# 651
По дадената диета за бременни- така и си правя с всичко друго,ама пустото сладко съвсем не е един път седмично  Embarassed
Добре дошли на новите мами  Hug

# 652
благодаря ,още същата вечер като прокървях много ми биха прегнил и свещички волтарен ,а сега пия витамин с на ампула и ношпа и бузколизин ,а още  след трансфера си пия и дуфастон, естрофем и утрогестан вагинално,а витамини пия Прегнакер плюс!Незнам от това повече какво повече могат да ми изпишат Grinning

# 653
По дадената диета за бременни- така и си правя с всичко друго,ама пустото сладко съвсем не е един път седмично  Embarassed
Не е честно, даже и като си бременна ако трябва да спазваш диети, кога ще се почувстваш човек?  ooooh! И какви салати посред зима, освен туршия или настъргана ряпа, аз друго не знам?
Според таблицата аз съм overweight и трябва да кача максимум 9 килограма.  Whistling Предишният път качих... 25  Embarassed и оттогава нямат сваляне, де...

А аз се чудя кога да отида на лекар. Още не съм била, сега съм в 5 г.с. според календара в Зачатие, пък и според лентичката, гледам.

# 654
благодаря ,още същата вечер като прокървях много ми биха прегнил и свещички волтарен ,а сега пия витамин с на  ампула и ношпа и бузколизин ,а още  след трансфера си пия и дуфастон, естрофем и утрогестан вагинално,а витамини пия Прегнакер плюс!Незнам от това повече какво повече могат да ми изпишат Grinning

Да, пълен набор лекарства LaughingИзвини ме ако си писала за това по-рано ,пропуснала съм тази информация.Прегръщам те и стискам палци всичко да е ОК Hug Peace

# 655
...и аз сега метнах едно око на калкулатора - дава ми качване от 12 до 18 кг най-много...като гледам по седмици сега отговарям на минимума в таблицата -бивааа  Laughing
За ходенето на доктор - не бързайте.Знам,че сте нетърпеливи,ама преди 7-ма сед. няма смисъл- или се вижда само сак,или ембрион без пулс и само шашкане.Направо към 7ма ,че да се вижда сак,ембрион,пулс - всичко ,НО ако има болки,кървене и разни проблеми си отивайте на време... Hug само съвет  Peace

# 656
здравейте и от мен Simple Smile втория ми преглед е на 05.12 да видим как вървят нещата..... присъединявам се към тези със задъхването, тежестта след хранене... и трябва да кажа че ако имах възможността да спя по цял ден,щеше да е супер. малко да се облегна някъде и съм заспала.....
 за гаденето мен вечер ме хваща,но още не съм стигнала до повръщане (с извинение).. Sick

# 657
  • София
Здравейте момичета,
аз сега се върнах от поредния преглед, отново не чух това, което очаквах. Общо взето доктора потвърди това, което в четвъртък ми казаха във Вита, че плода не отговаря на седмицата, в която би трябвало да съм. Отново не чухме сърчице, но пък каза, че все още не трябва да губим надежда. Според него има макар и минимален шанс да се развие . Предишният ми преглед беше преди 4 дни,тогава плода беше 3.04мм,а сега ехографа показа, че е 4.40мм, което отговаря на 6+1 седмица, а аз съм в 8+1. Доки каза, разликата може да се дължи на развитие на плода, но може и да има  разлика в самите ехографи, но ще видим. Та насрочи ми час отново за след седмица и тогава вече ще знаем със сигурност, дали се развива. Знам, че шансът е малък, не се заблуждавам излишно, но пък щом може да се изчака още седмица, не е нужно да се взима прибързано решение.
Иначе засега не съм имала зацапване.
Извинявам се за дългия пост, но в общи линии това е покрай мен.
Благодаря на всички палчета, които стискате за мен. Поздрави на всички.  Hug

# 658
  • Варна
Mar_bella аз предния път първата ФМ я пропуснах. Докато разбера какво е това чудо, кога се прави, къде и моята завеяна АГ не ме насочи и бях вече в 14 седмица, та реших, че направо втора ще правя. Втората я правих при него - доволна съм. Сега си мисля да правя в 12-13 седмица, но още не съм решила къде. Може и при Балев да е, ако се вредя.  Laughing
Калкулатора показва, че предния път съм била баш в нормата.  Mr. Green Макар че и 16кг не са малко, ама никак. Ама пусто все си мислех, че само на корем раста и се виждах прекрасна стройна мама с един малък сладък корем(отгоре така ми изглеждаше, ее снимките отстрани ми отвориха очите, а опита след като родих да си облека пижамата съвсем  hahaha ). В крайна сметка след 6м. си бях върнала кг, без каквито и да е усилия, а след още 6м бях 6кг по-слаба от преди бременността.
mmmoni стискам палци мноооого силно. Дано се окаже, че си била с късна овулация и бебо се развива, но не според календарите.  Hug  Praynig
Титанка кураж и стиснати палци и за теб.  Hug  fingerscrossed Почивка и хубави мисли.  Wink
Дано скоро всички треперещи мами се успокоят и трудностите останат зад гърба ви.  Praynig

# 659
Здравейте и от мен Simple Smile
Този калкулатор ми дава да кача само 12-14 кг Grinning Дано да не се улисвам много с яденето. Но за сега ми се ядат повече плодове и салати, отколкото месо и сладко. Даже сладкото рядко го поглеждам, което не е типично за мен по принцип. Добре че още не ми се гади, дано и за на пред да е така. Честно казано ако ми е лошо или ми се дояде нещо едва ли ще спазвам някакви диети  Rolling Eyes А за зимните салатки, много ми се яде айсберг, краставици, сладка царевица и маслини. Пробвайте, никак не е лошо. А ако не ви се гади от сьомга - става прекрасно, а и си мисля че рибата е полезна за този период... поправете ме ако греша.
Чудех се и аз за раждането. Може ли мамите от Пловдив които имат опит да споделят мнение. Майка ми държи да е Троянчев, той е израждал брат ми и го е спасил навремето. Тя се чувства най-сигурна при него и разбира се иска и най-доброто за мен. Вие имате ли някакъв опит с него? Знам че сигурно е рано да мисля от сега... но все пак да питам.
А и сега като четох постовете видях че е проблем ако не съм чула сърчице още. Когато отидох на лекар бях в началото на 6та седмица, но той каза че все още няма пулс и каза че следващия път би трябвало да се чуе, но това е чак на 17ти Декември. Да чакам ли до тогава или да ида и на друг лекар когато вляза във 7ма седмица?

Общи условия

Активация на акаунт