Новите ни козметични похождения 50

• 71 874
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Loreal  Heart Eyes
 Chanel
 Loreal Cheryl's Nude
 Philosophy Miracle Worker Set
 Perricone MD Peptide Complex
 Laura Mercier Colour-To-Go nude
 Nars Radiant Creamy Concealer
 Mac Beauty marked
 Accent
 Bourjois
 Mac Rich Ground

# 16

На мен тукашната кутия ми харесва - пращат хубави travel size мостри, цената е 12$, последният път имаше опция да заявиш кутия на EL или Givenchy  Peace

Коя е тази кутия?Голяма мания са ми и въпреки,че нямам нужда от нищо от съдържанието,просто идеята за непознатото вътре ме кара да чакам с желание.Тази сутрин се събудих с идеята,че момичетата днес получават Пинкс и първо там да прочета.В допълнение,и моята Глоси дойде неочаквано рано. Heart Eyes

Вдовичка,защо не пробваш Глоси с 3-месечен абонамент? Винаги,абсолютно винаги кутиите им са на стойност над $60(мацките в блоговете ги смятат),а плащаш по $21.

За да не е спам:

YSL Rouge Pur Couture #17 Rose Dahlia

# 17
  • USA, Steak State
Не обичам изненадите като цяло, а и когато бях абонирана всичко, което получавах беше ненужно и се чудех какво да го правя. Просто този тип абонамент не е за мен.

# 18
  • Canada
Коя е тази кутия?Голяма мания са ми и въпреки,че нямам нужда от нищо от съдържанието,просто идеята за непознатото вътре ме кара да чакам с желание.Тази сутрин се събудих с идеята,че момичетата днес получават Пинкс и първо там да прочета.В допълнение,и моята Глоси дойде неочаквано рано. Heart Eyes

Topbox Canada Flutter

След като се направи абонамента всеки месец изпращат листа на кутиите за следващия. Можеш да избереш стандартната /с продукти - изненада/, има и тематични /на определена марка/ и с доплащане, и без  Peace  

Последна редакция: ср, 20 ное 2013, 04:56 от Foncé

# 19
  • sofiq
Записвам се и аз с последната придобивка....кутията Пинкс Mr. Green

# 20
последните ми придобивки

# 21
Reflex дълго отлаган  Heart Eyes най-после мой.
от размяна

# 22
Pinks кутията и това:

# 23
Благодаря за темата  Hug
Много се надявам тази седмица да мога да се похваля и аз с моята придобивка  Praynig

Ах, как ми го разхождате през очите само, този Рефлекс на Шанел  Whistling Накрая ще си разбия заканата, че няма да харча повече пари за козметика до края на годината и ще си взема, и Рефлекса, и "Лудите" топчета  Crazy

Бюти кутиите и на мен не са ми интересни. Аз съм супер практичен човек и МРАЗЯ да трупам излишни вещи. Така, че има голяма вероятност по-голямата част от съдържанието да отива в кофата  Mr. Green

# 24
Май не съм писала за ето тази си сравнително нова придобивка Skinfood - Salmon Darkcircle Concealer:

Уникално добър коректор за сенки под очите. Препоръчвам го на всеки, който има проблем с наистина тъмни кръгове и вдлъбване в тази зона. Не че върши чудеса, но наистина е най-доброто от всичко, което съм опитвала досега, а специално коректорите за тъмни кръгове, които съм пробвала, са много. Променя цялостното излъчване на лицето - който се бори с вечния уморен вид, който придават тъмните кръгове, ще ме разбере прекрасно.

Продават го в ebay.

# 25

Може ли малко повече инфо за този ФДТ  Grinning Явно е нов.

# 26
Благодаря за темата  bouquet

Аз си чакам поръчката от NYX, ще се похваля, като пристигне Crazy А тези кутии-изненада така и не ме съблазниха. Някакъв тематичен вариант като този на Fonce може би би могъл да ме изкуши, но от напълно неизвестен комплект продукти не виждам смисъл newsm78

# 27
# 28
  • Бургас
Ел моля те сподели за топа на CND vinylux  Praynig
Както и за палитрата на Кларанс  Peace

# 29
Аз се записвам с подарък от мама  Hug

Общи условия

Активация на акаунт