Ски за начинаещи , търся идеалното място

• 25 370
  • 114
  •   1
Отговори
# 30
  • Burgas, Bulgaria
Боровец.
И х-л Рила...

Идеално за вас, четиримата.  Simple Smile

Подкрепям напълно...препоръчвам ски училището на хотел Самоков.......

или аз не се ориентирам в цените или ми е само 200лв. нощувката със закуска ,което е ужасно скъпо Sad
Ще си търсим по-малките курорти , от еко хотела ми дадоха много добра цена ,но пък чета лоши отзиви  и така ,първоначалната еуфория премина и сега се надявам да се появи  някоя хубава оферта Simple Smile

# 31
  • Русе, у дома
или аз не се ориентирам в цените или ми е само 200лв. нощувката със закуска ,което е ужасно скъпо Sad
Ще си търсим по-малките курорти , от еко хотела ми дадоха много добра цена ,но пък чета лоши отзиви  и така ,първоначалната еуфория премина и сега се надявам да се появи  някоя хубава оферта Simple Smile
Еко-хотела е с хигиена нулева, занемарено е, храната - бива, за цената. Прилича ми на място за лагеруване на деца, не и за семейна почивка с деца. Бяхме там Септември. И на мен пистата им ми се стори стръмна, влека е панички. Преценете си добре дали ще изхарчите по-малко пари и няма да си прекарате добре или малко повече за повече удобства и удоволствия. Проверете и на Беклемето. Там не сме били, не мога да дам отзиви.

# 32
Питах и в една друга тема, но мисля че е възможно въпросът да е подходящ и за тук.

Ако не ни мине котка път ми предстоят няколко дни само аз и  порасналото ми дете  през тази зима. Нещо което отдавна не сме правили.  Много ми се иска да е приятно и за двамата. Иска ми се да има ски писта за начинаещи , място за разходка и поне  сауна. Ако има и басейн  ще е  още по-добре. 
От това което прочетох в тази тема виждам че може би най-подходящо е  в Пампорово.
Бихте ли ме посъветвали за конкретен хотел.
А и наистина не знам ако търся сама по сайтовете къде да гледам да е хотела. Била съм в Пампорово преди 20 години съм сигурна че изобщо няма да позная мястото.
От къде можем да наемем ски?
Ако може да ми кажете и дали някъде в курорта има място, на което може да се спускаме с шейна. 

# 33
  • с/у ОколоМръсТното
Тиквичке, обади се до х-л Рила и поискай цена за твоето семейство.
Децата са ти малки, това до някъде прави цената по-поносима.
Вярно е, че сте баш в ски-сезона, а това оскъпява.

Провери и в х-л Олимп на Боворец. Или по апарт-хотелите...

# 34
  • Burgas, Bulgaria
ще погледнете ли ,на мен ми е малко цигански този хотел ,пък ако ще и 10звезди да има ,но ММ настоява да ви попитам за мнения ,защото не намирам инфо из нета , кръстника си купили ваучери и моето да не остане по ....
http://www.lapni.bg/offer/8220/%D0%A8%D0%9E%D0%9A-%D0%9E%D0%A4%D … D0%A2%D0%9D%D0%9E

# 35
Търся отзиви за хотел Финландия - Пампорово. Четох стари мнения от 2009 че в стаите е студено, храната лоша и др. негативни. Но са само няколко в мрежата а и може да се променили нещата?

В коя част на Пампорово трябва да сме за да сме близо до лифта за Снежанка? Някакви препоръки за хотел в тази област, с разумни цени?

# 36
  • Burgas, Bulgaria
Силви ,за съжаление ,не мога да ти помогна с информация .

Шани ,направих запитване към Рила ,чакам за отговор  Hug .

# 37
За начинаещи и аз препоръчвам Добринище . Може да спите на х.Безбог . Тя е като хотел реновирана . Топло е . Пистата е до вратата . Долу до х.Г.Делчев има детска писта . Цените са смешни . Има пакети , които включват и карти .
Обаче наистина , ако ти не караш ски , горе ще откачиш ...  Rolling Eyes от скука .
Ако искате нещо нафръцкано - не сте за там . Но ако искате просто да карате ски - идеално е . 

# 38
  • Русе, у дома
И аз да питам нещо - Eлия. До Безбог зимата няма път, как става качването на багажа. Все пак сме двама с две деца, не мога да си се представя с куфарите на лифта и двама мъника. Ние сме се качавали там лятото, приказно е. Но хижата не ми се видя реновирана (2012). Бих отишла зимата, но може би с по-големи деца, които сами да си носят екипировката на гърба. Peace

# 39
  • UK
мадам тиква... и ние отново към Пампорово сме се ориентирали, даже проучваме в момента същия хотел Simple Smile

Силви-7, мисля, че през една от годините бяхме в хотел "Финландия" в Пампорово. Там има спа-център с басейн, сауна и т.н., доколкото помня. Ние по принцип рядко използваме спа-услугите, обикновено сме по пистите по цял ден, затова и не съм много сигурна какво точно беше там.

Иначе за начинаещи определено съм съгласна с Пампорово, може би защото се и учих там, не знам.
На Банско не само се чака много, ами е и ад да стигнеш до пистите, ако не си в хотел около тях, да не говорим колко по-скъпо е и колко чакаш на лифта. На Боровец ми се струва, че е малко по-стръмно, но все още не съм се пускала там. Пистата до Еко-хотел Здравец е доста стръмна и неравна и доколкото си спомням лифта работи само през уикенда.

# 40
За хотел Пампорово имаше доста лоши отзиви, всички пишеха,че е много далеч от 5те си звезди, мръсно било и т.н. Потърсете мнения във форума, със сигурност имаше последните 2-3 месеца някакви подобни лоши отзиви за него.
Аз и по-рано писах - х. Камелия е много актуален , поносими цени, до пистата, недостатък е пътя до него (но с 4х4 става, за съжаление сегашната ни кола не е такава). Доволни сме много и от Манастира, там сме били 3 поредни години, също до пистата. Хубавото на тези хотели е , че са сред гора и са на метри от пистите, няма нужда да се качваш на колата , за да отидеш до пистата или лифта. Лошото е,че ти трябва да си приготвяш храната, макар че в Бг ние го предпочитаме, защото храната по хотелите на блок масите е под всякаква критика, много ниско качество и далеч от разнообразието.
 Тези два хотела не пускат оферти за зимния сезон в сайтовете за колективно пазаруване, защото имат доста туристи и нямат нужда от реклама. И двата хотела в момента имат отстъпки за ранно записване. Ние все още се чудим къде да сме, но поне периода знаем - втората половина на януари, тогава цените на хотелите в Пампорово са най-ниски  Wink

# 41
И аз да питам нещо - Eлия. До Безбог зимата няма път, как става качването на багажа. Все пак сме двама с две деца, не мога да си се представя с куфарите на лифта и двама мъника. Ние сме се качавали там лятото, приказно е. Но хижата не ми се видя реновирана (2012). Бих отишла зимата, но може би с по-големи деца, които сами да си носят екипировката на гърба. Peace
Има път ... но ние сме със Субару и се качваме без проблем .
Реновирано е . Ние бяхме в стая с две легла и самостоятелна баня , топло е . Храната е вкусна .
Не е лукс . То си е за скиори . Караш като луд цял ден , после една чаша вино и лягаш  Laughing
Питай  на място , по телефона  , мисля , че имаше някакво организирано качване до там , с нещо извозват хората ...  Rolling Eyes
Чувам , че и х. Г.Делчев е реновирана и превърната в хотелче , но не съм я виждала ...

# 42
  • Русе, у дома
Има път ... но ние сме със Субару и се качваме без проблем .
Чувам , че и х. Г.Делчев е реновирана и превърната в хотелче , но не съм я виждала ...
Това е чудесно. Мястото е приказка. Веднага си го включвам в "уиш лист"-а. Значи трябва само добра кола 4х4 или е по-добре да е джип?
Ние ще сме за Коледа на Пампорово, хотел Лапландия, ако някой има отзиви нека сподели.
На Камелия е Ок, но аз исках 3-спален апартамент и не можах да си харесам офертата им. Може би в края на сезона пак ще сме там.

# 43
Нашето Субару е Форестър/ в смисъл високо е като джип /  и нямаше никакви проблеми . Наш приятел беше с Ауди Куатро - също никакви грижи  Peace
Ние ще сме в Пампорово от 26.01.  Heart Eyes Ще чакам да споделиш за този х-л Лапландия като се върнете  Hug
ние заминаваме на 20.12. на ски извън БГ , връщаме се на 10-ти и после след две седмици пак  Crazy

# 44
Благодаря на всички за отзивите!
 Ако мога и аз да помогна  в темата. Преглеждах доста хотели на Пампорово, като търсих  информация и четох отзиви.
Много харесах  Камелия, която препоръчвате, но за друг вид компания, някога. Харесах и няколко други,  но доста отдалечени  от центъра на курорта,  напр. близо до Студенец и разбирам, че там транспорта също ще е проблем с обикновена кола като нашата.

Хотелът Пампорово с петте звезди е оплют в много сайтове, вкл в Буукинг, което ме отказа напълно. Ако нещо не  мога да търпя е мръсотията , камо ли пък в мокри помещения.  Освен това всичко извън басейна, който бил студен, се заплаща.

Общи условия

Активация на акаунт