Отговори
# 150
  • София
София ЦКБ Кр.поляна - ИМА детски.

# 151
  • у нас
Бургас - няма

# 152
  • у нас
Бургас - днес вече има  Grinning

# 153
Варна-Райфайзенбенк-ИМААА

# 154
Бургас - днес вече има  Grinning
Има, но не всички все още могат да се теглят Peace

# 155
Общо когато се събере доходът за детските се делят на 12 месеца и после на 3 членно семейство нали така  момичета.

# 156
Общо когато се събере доходът за детските се делят на 12 месеца и после на 3 членно семейство нали така  момичета.
да

# 157
Още в събота са ми преведени.
София - Витоша - Уникредит.

# 158
едно бързо питане преведоха ми интеграционите а тези по чл 8 не защо?

# 159
А всички ли са си получили детските добавки? Става въпрос за Инвест банк - Бургас. Аз все още нямам пари в сметката.  Twisted Evil

# 160
  • у нас
А всички ли са си получили детските добавки? Става въпрос за Инвест банк - Бургас. Аз все още нямам пари в сметката.  Twisted Evil

Би трябвало да са всички, забавяне може да се получи само ако си в друга банка, а не в основната.
Провери има някаква причина за липсата на твоите пари, все пак 3 дни са от като ги преведоха.

# 161
  • Варна
Привет
Вече втори месец нямам преведени детски...след лутането м/у работа,банката,работа и писане до социалното /които все още не са ми отговорили/....най-накря разбрах,че сьм пропуснала да занеса бележка,че синьт ми редовно посещава подготвителна група..,но от кьде трябваше да знам като,когато сьм подала документи това условие е липсвало,а и не чета за лека нощ Дьржавен вестник....
Стана ми много криво,защото идва Коледа...
Какво да направя според вас???

# 162
  • Ямбол
Незнанието не е оправдание.
В декларацията си, ти си декларирала, че ще занесеш такава бележка, ако имаш деца, които са във възраст, за която посещението на училище е задължително. В тази тема включително всички напомняха.
Сега ще питаш тези, които са ти спрели детските какво да направиш.

# 163
В Айтос има интеграционни.Весели празници!

# 164
  • София; Дружбето
Момичета, детските за второ дете стана ли ясно дали ще стават на 50 лв и ако - от кога? ГОвореха нещо по новините, но не разбрах добре. Някой има ли информация?

Общи условия

Активация на акаунт