Отговори
# 315
Аз също казах,че няма да обжалвам,но ме накараха да изчакам определеният брой дни.Ще видим този път как е,предстои ни поредното явяване на ТЕЛК след няколко месеца и само като се сетя ми става лошо.

# 316
Мисля че в София задължително искат да минат 14 дни
А по-скоро се чудя мога ли веднага след това да ида в социалните за детските?

# 317
  • Sofia
Аз съм от София,вече три пъти съм подавала за дете с ТЕЛК и не съм чакала 14 дни.Когато ми ударят печата на ТЕЛК-а и веднага отивам.

# 318
Мили мами,искам да попитам дали знаете да има ррамяна в закона за детските?
Предстоими да родя второто си дете , една приятека ми каза, че трябва да изчакам да се минеедин месец след като подам документи за помощ при раждане и после да подам за детски. Наистина ли , ако подам този месец за помощ при раждане,за детски молба трябва чак февруари или може  и за двете неща да подам сега като родя

# 319
в Южна България има ли детски   Rolling Eyes

Хасково - ЦКБ има детски Simple Smile

Още колко южна искаш?
Пловдив може би иска Laughing
на баба ти  Г**А
Да съм писала че съм чела темата
не е нужно да четеш цялата тема,просто може и само постовете на страницата на която си писала,пак дават инфо за южна БЪЛГАРИЯ,и ако обичаш си спести подобни реплики в отговорите,наясно съм какво напрежение се създава около чакането на заветните 35 кинта,защото и аз съм от чакащите,но не псувам като каруцар по съфорумките в темата,като и никой не си е позволил друг да го прави!

# 320
Мили мами,искам да попитам дали знаете да има ррамяна в закона за детските?
Предстоими да родя второто си дете , една приятека ми каза, че трябва да изчакам да се минеедин месец след като подам документи за помощ при раждане и после да подам за детски. Наистина ли , ако подам този месец за помощ при раждане,за детски молба трябва чак февруари или може  и за двете неща да подам сега като родя
Така е ! Първо подаваш за еднократната,а следващия месец за детски.Миналата година беше така.

# 321
в Южна България има ли детски   Rolling Eyes

Хасково - ЦКБ има детски Simple Smile

Още колко южна искаш?
Пловдив може би иска Laughing
на баба ти  Г**А
Да съм писала че съм чела темата
не е нужно да четеш цялата тема,просто може и само постовете на страницата на която си писала,пак дават инфо за южна БЪЛГАРИЯ,и ако обичаш си спести подобни реплики в отговорите,наясно съм какво напрежение се създава около чакането на заветните 35 кинта,защото и аз съм от чакащите,но не псувам като каруцар по съфорумките в темата,като и никой не си е позволил друг да го прави!
                   Joy ще ме разбиете  Joy

# 322
  • София,у дома.
Здравейте!Имам следния въпрос.За втория учебен срок необходимо ли е да се представя бележка от училището ,че детето продължава образованието си или сами при подаване на документите за детските трябва.

# 323
  • Стара Загора
Не, не e необходима бележка за втория срок на учебната година. Такава се представя само при подаване на документите за детски и в началото на учебната година.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 12:02 от galeta

# 324
  • Ямбол
Всеки месец училищата изпращат справки, кои деца имат 5 и над 5 неизвинени отсъствия.

# 325
  • Panagyurishte
От къде се взимат  декларациите за подаване? Миналата седмица ходих до социални грижи за документи, господина пушеше навън. Дори не си направи труда да ме приеме,каза, че декларациите се купуват от книжарницата. В книжарниците няма. Крайният срок за подаване наближава, а аз не мога да намеря декларации. Моля, ако има някой запознат, да ми отговори!

# 326
От къде се взимат  декларациите за подаване? Миналата седмица ходих до социални грижи за документи, господина пушеше навън. Дори не си направи труда да ме приеме,каза, че декларациите се купуват от книжарницата. В книжарниците няма. Крайният срок за подаване наближава, а аз не мога да намеря декларации. Моля, ако има някой запознат, да ми отговори!

от социалните, от никъде другаде, дано като отидеш следващия път да са по-любезни

# 327
И на мен приятелка ми каза,  че вече се купуват от книжарницата.
Защо не ги питаш в социалните, от коя книжарница?

# 328
# 329
  • Пловдив
Аз си попълвам всичко на компютъра и като я разпечатам само се разписвам.

Общи условия

Активация на акаунт