Отговори
# 615
Пловдив ЦКБ-ИМА ПРЕВОД-токущо получих смс от банката!
Сигурно и ДСК ще са ги пуснали!
Клум, мерси. Ама още няма Rolling Eyes

ЦКБ - Пловдив аз нямам още  newsm12

редактирам, получиха се

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 15:04 от Анонимен

# 616
  • Варна
Gigito
И бележка от банката с айбан и т.н. Peace

# 617
  • Across the Multiverse
Жижи, виж първа страница Peace. Навсякъде изискваните документи са едни и същи.
Да, но мисля, че част от тези документи, например удостоверението за родените от майката деца, са само когато подаваш за първи път. Та затова попитах.
Не ходим на градина/ училище още. Оригинал или копие от акта за раждане беше необходим?

Редактирам се: то май удостоверението беше за еднократната помощ даже ooooh!

# 618
  • Across the Multiverse
Gigito
Ако няма промяна от последните 2 години пак ли трябва да представям наново?? Мисля, че беше само за първи път като подавам?

# 619
  • София
Жижи, виж първа страница Peace. Навсякъде изискваните документи са едни и същи.
Да, но мисля, че част от тези документи, например удостоверението за родените от майката деца, са само когато подаваш за първи път. Та затова попитах.
Не ходим на градина/ училище още. Оригинал или копие от акта за раждане беше необходим?

Копие разбира се, но на винаги ми искат и оригинал за справка. Все пак го вземи да не те върнат, че имат тази практика понякога....

# 620
  • Across the Multiverse
Разбира се  Laughing

# 621
  • Пловдив
Пловдив-ПИБ има детски

# 622
А в Ловеч дали има?

# 623
 Извинявайте, тук има ли някой работещ в сферата на Социални грижи?!

# 624
Здравейте!
Искам да сменя банката към която ми превеждат детските.Мога ли сега да го направя или трябва да изчакам до декември,когато ще си подавам декларацията.
Предварително благодаря!

# 625
Gigito
Ако няма промяна от последните 2 години пак ли трябва да представям наново?? Мисля, че беше само за първи път като подавам?

Не трябва да носиш нова бележка.
Онзи ден подавах документи и бележка не са ми искали, само ме накараха под айбана на декларацията, да напиша че няма промяна.

Здравейте!
Искам да сменя банката към която ми превеждат детските.Мога ли сега да го направя или трябва да изчакам до декември,когато ще си подавам декларацията.
Предварително благодаря!

Можеш, извади си бележка с новия айбан от новата банка и им я занеси.

# 626
  • София
Аморче, Люлин нещо има ли ?

# 627
  • София
Не мога да разбера, социалните от район Красна Поляна в София, какво правят, но това си е подигравка с нас. Ще дам всичко от себе си, ако не успеем да напуснем заедно тази държава, то поне децата ми да не живеят тук. Ще им спестя удоволствието да работят , като роби за жълти стотинки и всеки месец да се питат , кой ден ще преведат детските , за да си купят хляб.

# 628
Ловеч FIBANK има детски

# 629
  • София
Аморче, Люлин нещо има ли ?
Не,предполагам утре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт