На добър час в ПЪРВИ клас! - 5

• 37 088
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
..........молив, гума, химикалка, допълнителни листове да си смята нещо отстрани. За всеки случай винаги й слагам цветни моливи и телефон да ми се обади като излезне от стаята. Предния път им бяха казали да си носят сметало, сега пак съм й го сложила, ако не им разрешат, няма да го вади. Успех днес Peace

bubcheto15, благодаря!  bouquet  И аз късно се сетих да питам, горе-долу съм уцелила - сложих и несесерчето с химикалките и цветните моливи, гумата, личната карта, салфетки-кърпички. Сметалото спряха да го ползват в училище и хич не ми мина през ум да го вземем, но това е било достатъчно. Уж каза, че не били трудни задачите, ще видим, като обявят резултатите. Laughing

# 631
Според сина ми били "фасулска работа, пет минути и бях готов". Идва ми съмнително да е чак пък толкова лесно, въпреки че почти всички дребосъци  твърдяха същото Simple Smile

# 632
Според сина ми били "фасулска работа, пет минути и бях готов". Идва ми съмнително да е чак пък толкова лесно, въпреки че почти всички дребосъци  твърдяха същото Simple Smile

И госпожата, която беше в стаята при тях каза, че били много лесни и се опасяваше, че бързо ще напишат. Понеже питаха родители кога може да ги вземат.

# 633
На първи клас ще отделя специално внимание.  Simple Smile

КМС 2013 - отговори за първи клас

# 634
Сега му показах задачите. По неговите думи е решил всичко без един пример на 9та задача, където незнайно защо се е объркали не е разбрал какво да пише.
По много интересен начин е решил 4та задача. Понеже отляво всички изрази са равни на 10, човекът е решил, че отдясно също всички трябва да са равни на 10. Така че, е написал навсякъде след равенството 10, а преди минусът съответно умаляемо. Това му е родила главата, казах му, след като няма текстово, в крайна сметка не е в грешка, но едва ли ще му го признаят за отговор.
Ще видим точките като излязат официалните резултати.
Иначе при нас казаха, че до 11ч няма да ги пускат да излизат. И още в 11ч като са им казали, че който е готов може да си тръгва, всички са изхвърчали. Били са готови много преди това и реално са си драскали по черновите. Моят си измислял задачи и си ги решавал, друго момче си рисувало и така  Laughing

# 635

Има ли вече качени задачите без отговори някъде?

# 636
[Има ли вече качени задачите без отговори някъде?

Ето тук ги има:
http://sou-ivanvazov.eu/novini/sastezaniya/item/4495-%D0%BA%D0%B … B5-15122013%D0%B3

# 637
  • София

Има ли вече качени задачите без отговори някъде?
Мда, от 10.30 още:
http://sou-ivanvazov.eu/novini/sastezaniya/item/download/849_28b … 334f00c8111de0536

# 638
И ние бяхме днес , по думите на Мони е направил всичко прегледахме задачите каза че така ги е решил.... ще видим. А кога излизат резултатите ? Може ли някъде да видим детето как се е справило ?

# 639
# 640
Дидева, благодаря.
Според това, което твърди, че е направил, има една грешна задача- на 8 задача са му верни равенствата, но не е използвал всички цифри.

# 641
Дидева, благодаря.
Според това, което твърди, че е решил има една грешна задача- на 8 задача са му верни равенствата, но не е използвал всички цифри.

Подобна история! Използвала е едни и същи цифри.

# 642
  • София
Не се зачита за вярна тогава и не получават никакви точки. Ето тук са дадени точките:
http://sou-ivanvazov.eu/novini/sastezaniya/item/download/851_fc1 … 4decb7c15649da88f

# 643
  • Русе
Здравейте!
И ние се явихме днес на състезанието. Четвърта задача сме я объркали. При вас листите със задачите черно - бели ли са били? Сега видях, че на дядо Коледа на чувалчето има числото 10, а при нас не се вижда.

# 644
  • София
Здравейте!
И ние се явихме днес на състезанието. Четвърта задача сме я объркали. При вас листите със задачите черно - бели ли са били? Сега видях, че на дядо Коледа на чувалчето има числото 10, а при нас не се вижда.
Числото 10 е написано само на бланката с отговорите, на бланките със задачите, които са им дали го няма, това е едно от заданията, да се сетят, че трябва да вадят от 10.

Общи условия

Активация на акаунт