Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 860
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Аз си взех вълнени чорапогащници, различни цветове и съм много доволна. Не са специални, но един размер по - голям като се вземе и се вдига по-нагоре, да не стяга.

# 421
  • София
Аз си взех ватиран клин за бременни,ама е 24 лв.от Малкия цум на 2 ет.

# 422
Аз днес си взех едни страхотни джинси за бременни от Рени-мода за бременни.Много съм доволна,те са нещо средно между панталон и джинси.Там ми предложиха и клинове,но считам че ще наедрея доста и няма да съм особено приятна гледка с клин:)))Иначе като цяло забелязах и там,че както навсякъде дрехите за бременни са отвратителни,говоря за модели,а пък десените са като от гардероба на баба ми,как пък едни по-хубави дрехи не видях досега.И аз се чудех дали има чорапогащници за бременни,че моите явно са ми по-стегнати и започва кожата на корема много да ме сърби..

# 423
Чорапогащници за бременни си купих от H&M - 11 лв за 2 броя май беше цената (не са супер плътни, 40 дена мисля). В магазини за дрехи за бременни съм виждала още по-скъпи (десетина лв бройката). По-големи размери от обикновените също ми вършат работа, но все повече стискат в кръста  Sick  Blush

# 424
  • София
Чорапогащници за бременни си купих от H&M - 11 лв за 2 броя май беше цената (не са супер плътни, 40 дена мисля). В магазини за дрехи за бременни съм виждала още по-скъпи (десетина лв бройката). По-големи размери от обикновените също ми вършат работа, но все повече стискат в кръста  Sick  Blush
И моите чорапогащници са от H&M  на тази цена. Там имаше и по-дебели 60, 100, 200 дена, като цената растеше за 60 дена беше 15 лева за два броя  и т.н.

# 425
  • Sofia
Ами те толкова си струват и за небременни  Simple Smile Аз за сега се оправям с нормалните, ако нещо ми стягат леко навивам под пупата и така  Simple Smile

# 426
Никой ли не е засичал памучни клинове?

# 427
в H&M има и клинове, но не знам дали са 100% Памук, защото не ги загледах особено  Blush

# 428
  • Sofia
Виж в Теранова, Калиопе и подобните там или пък в някой по-скъп магазин за бельо. Но имай предвид, че памучен клин няма да ти стои хубаво и стегнато по крака и лесно ще увисва в коленете  Peace

# 429
Виж в Теранова, Калиопе и подобните там или пък в някой по-скъп магазин за бельо. Но имай предвид, че памучен клин няма да ти стои хубаво и стегнато по крака и лесно ще увисва в коленете  Peace

Точно оттам имам, но търся "бременни", защото тези стягат вече Simple Smile Не ми правят колене, с дълга туника и висок ботуш са удобни. За разлика от чорапогащниците. Blush Бях си взела един такъв клин от специализиран магазин, но се оказа, че е правен за доста едри жени, защото ми висеше по краката  Blush

# 430
  • София
mushmolina, хубави ватирани клинове миналата година си взех от Илиянци. Да не повярва човек, но още ги нося. 6-8 лв е единият. Продават ги навсякъде предполагам, но тези ги взех конкретно от голямата сграда с магазините, не от сергиите отвън. Аз ги купих, за да мога да ги ползвам за фитнес и да държат на често пране - железни са. Сега ги нося под дънките, защото ми е студено. Супер удобни. Много плътни. Не ми пречат на коремчето, което не е малко вече. Казват, че нямат номера, но в един от крачолите от вътрешната страна на шева има нещо като етикетче с размер, огледай се за него, че единият който взех ми стои като 3/4:)

# 431
Привет в първия ден на декември Simple Smile
Аз си ползвам обикновени ватирани клинове и засега са ми страшно удобни, никъде не стягат Simple Smile

Снощи бъдещата каката за пръв път се наслади на "ритниците" на бебо  Laughing Сложи си ръчичката и като почна едно бутане, ритане,  обръщане...Остана страшно развълнувана и щастлива  Laughing

# 432
Аз си купих от H&M 2 памучни клина 17.50лв. струва 1бр. Не ми висят на колената скъсвам ги от пране след всяко обуване и за сега не са мръднали, доволна съм Simple Smile

# 433
  • София
Аз си купих клинче - ватирано отвътре, а отвън леееко лъскаво. Взех го от една бутка на спирка в София за 5 лв. Много съм доволна, изглежда добре и е супер удобен на голямото коремче.  preggo

# 434
  • София
http://bebe1.bg/Bebetto-HOLLAND-%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D … 0-2%D0%B21-876914

Момичета, загледала съм тази количка. Това е най-евтиния им модел на тази марка, другите вече стават 700-800 лв. харесва ми бежовата като цвят, но нямам никакви отзиви от марката. Някой някакво мнение, ако има нека сподели  Hug

Общи условия

Активация на акаунт