Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 859
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • London
Аз засега на тази съм се спряла към 260 паунда е. Ако не харесам друго до март месец ще я поръчвам нея като модел.

Мис Индия допада ми, но за мен е прекалено светла. Аз май се ориентирам към тъмната гама с оглед цапане и захабяване.

# 436
Аз, като човек, който абсолютно нищо не разбира, единственото което знам със сигурност е, че искам да е с точно такива по-големи колелета, особено като се има предвид улиците около нас Simple Smile вижда ми се по- сигурно.

# 437
  • London
За мен е важно и да се сгъва добре, да са подвижни едните колелца, да се въртят. Mr. Green Абе това, което ви показах има я и в др. цветове и ми се видя най-доброто. Дават и мухарник и дъждобран, махат се частите за пране. Изобщо котенце, но поне още 3 месеца няма да поръчвам, защото на преден план ни е обзавеждането в хола и колата. Март ще бъде големия бейби шопинг. Mr. Green Списъка ми е километричен. Joy

# 438
  • София
може да вкарвам радикални идеи, но на първо време не мисля да взимам количка; има много хубави "ранички" анатомично и ортопедично подходящи за новородени и по-големи бебчета, смятам да разчитам на нещо подобно с малка раничка за памперси и други работи на гърба и така да съм мобилна; ще видим дали планът ми ще излезе правилен, но в квартала има страшно много места със стълби, отвеждащи към градинките, ако трябва да ползвам заобиколните маршрути, разходките ще отнемат часове.... та ще видим де, количката ми прилича на нещо голямо, суетливо и излишно нещо към момента (не се засягайте, понеже търсите колички, моля ви - аз съм си особняк Simple Smile така или иначе съм много далеч от идеята за пазаруване на каквото и да е, най-рано ще го направя края на януари, тогава има и прилични намаления

# 439
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте момичета,моята ФМ мина на 29 ноември,всичко е добре с бебо,тежи 303гр. в 20г.с.
Доктора първо каза,май е момиче и аз Crazy много се зарадвах,но по време на прегледа ни се показа момченце CrazyМного съм щастлива,така че и аз в отбора на сините шорти stork-boy
Термина ми се промени на 22 април,а преди това 15 април newsm78 -при вас случвало ли се е да се промени датата?

# 440
Dao,може да не съм те разбрала добре,ти изобщо ли не мислиш да взимапш количка или само за в началото?Ние с предната беба купихме количка някъде месец след раждането,беше си зимно бебе и така или иначе изчакахме да минат февруарските ветрове и тогава я изкарахме.Всичко е въпрос на личен избор и за първо време може разходките да са в слингове и подобни неща,но и ти самата ще се убедиш,че този вид разходки си имат и своите недостатъци.Аз лично прекаравах цял ден в разходки и не си представям разходките без количка.Повечето бебета обичат да се возят и си спят идеално в количките..А и имай впредвид,че ако си свикнеш бебата отначало постояннно на ръце,после може и да не иска да се вози

# 441
  • София
maminka85, да нямам намерение да купувам количка в началото - колко ще продължи това начало е много относително - каквото сабя покаже; и нямам предвид слингове - детето няма да ми е в ръцете - идеята ми е такава - да са ми свободни, имам предвид най-доброто, което може да има на пазара в момента и не е количка, спят си идеално в тези неща, които са абсолютно съобразени анатомично и ортопедично с детето:

http://store.ergobaby.com/baby-carrier

нямам време за цял ден разходки за съжаление, работата ми не може да бъде изоставена, но моега да я върша от вкъщи и в това съм късметлийка

# 442
Момичета, съжалявам че се оплаквам  Cry Гаденето и повръщането продължават, верно не е като преди, но вече не трябваше ли да е спряло  Cry Едвам успявам да върна загубените през 2 и 3 месец килограми (-4), всяка седмица се записвам поне по веднъж  Sick и поне 2-3 дни ми се гади и ми е замаяно, още ми мирише всичко, още едвам намирам какво да ям. Все се успокоявам че не е като в първите месеци, но вече се замислям да не би нещо аз да не съм в ред, бебчето си е добре де Simple Smile поне  то е добре Simple Smile Има ли и други като мен или всички сте си ок? Simple Smile

# 443
  • в 1001-та нощ
...
Термина ми се промени на 22 април,а преди това 15 април newsm78 -при вас случвало ли се е да се промени датата?

Първо видях ЛС-то и затова ти писах там  Peace

# 444
  • София
Ива Кънчева сподели ли с лекаря си за продължаващото повръщане? Все пак той трябва да предпише препарати за преодоляването на това състояние! Ако не си го направила, обади му се поне по телефона, за да ти даде указания как да постъпиш. После пиши какво е станало!  Praynig

# 445
Ива, аз с първото  до към 8-я месец повръщах (не постоянно), гадеше ми се, а за миризмите да не говорим...Изписаха ми хапченца, но аз не ги взех...Кажи на доки да ти изпише нещо.

# 446
  • Пловдив
Момичета в групата на сина ми има варицела. Аз не съм я карала и много се притесних, за бебето което чакаме не за мен. Днес госпожата ми звънна да ми каже , но моя син от петък вечер е с температура и кашлица и така или иначе няма да ходи повече. Незнам какво да правя , да пия ли нещо за имунитет, мислих си за коластра. Сложих си маска , но ако сме навън няма как да я нося...
Дано се разминем, че какви неща изчетох в нета  ooooh!

# 447
Благодаря за отговорите ви, лекаря знае че съм така, но твърди че при някои жени така си минава бременността, хапчета Деган имам предписан още в първите месеци и са ми казали да пия при нужда, но аз не искам... пих 1-2 пъти в началото, но като цяло съм против взимането на лекарства и се старая да не пия.

# 448
  • София
Ива Кънчева, не съм пробвала, но съм чела че чай от джинджифил облекчавал състоянието.

# 449
  • в 1001-та нощ
Момичета в групата на сина ми има варицела. Аз не съм я карала и много се притесних, за бебето което чакаме не за мен. Днес госпожата ми звънна да ми каже , но моя син от петък вечер е с температура и кашлица и така или иначе няма да ходи повече. Незнам какво да правя , да пия ли нещо за имунитет, мислих си за коластра. Сложих си маска , но ако сме навън няма как да я нося...
Дано се разминем, че какви неща изчетох в нета  ooooh!

Консултирай се с лекар и си пусни изследвания да се види имаш ли изграден имунитет и тръгва ли инфекция  Peace

Общи условия

Активация на акаунт