Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 857
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
   Аз доколкото знам,рубеолата е по-опасна.За варицелата на този етап,след 20.седм.,дори някои лекари твърдят и след 16 сед.,,не е опасна.Опасна е в самото начало,заради развитието на органите и преди раждане,т.к няма да успее бебето да изгради антитела.Следи детето си и дано да ви се размине.Все пак  консултирай се с лекар и си пусни изследвания за антитела.
    И аз не съм боледувала с никакви шарки, и като го пуснах на ясла все за това мислих.Но като изчетох различни статии,разпитах познати,дори имам 2 жени,които са боледували като бременни с варицела и бебетата им са здрави,спрях да го мисля.

# 451
  • в 1001-та нощ
Калоян кара варицела тази пролет, аз точно бях след едно много тежко боледуване и започвах нова работа .... бях сигурна, че съм карала шарката, но майка ми, като каза, че не съм  Sick бая нерви бяха, но пуснах изследвания и се оказа, че съм права  Peace

Така, че във всички случаи - разчитам на изследванията и ако няма имунитет - да има лекарско наблюдение. Поне за себе си - не бих рискувала - шансът за проблем да е 1 на 1000 и аз да съм това изключение  Peace

Дай Боже да няма нищо и да е "фалшива тревога"  Peace

# 452
  • София
... има много хубави "ранички" анатомично и ортопедично подходящи за новородени и по-големи бебчета, смятам да разчитам на нещо подобно с малка раничка за памперси и други работи на гърба и така да съм мобилна;
Дао това изглежда много приятно. На гърба ли се носи? Нещо като самар ми изглежда.
Ние количка имаме от каката и си е в добро състояние.Само ще я изпера и готово. Но аз освен стълби пред блока други нямам. Пресичам улицата и съм в Борисовата градина. Там ще са ми основно разходките:)
mimata  пусни си един тест  и не се притеснявай толкова предварително. Снаха ми с втората бременност също беше в това положение. Първото дете караше варицела. Но си пусна тестова и се оказа ,че има имунитет. Ако случайно се окаже, че нямаш питай док той ще ти кажа как е най-добре и безопасно да процедирате. Аз пък карах варицела на 32 години, заедно с щерката. Беше голям купон.А си мислех, че нещо съм се изринала и най-спокойно отидох на кожен лекар. Лекарката като ме видя и й стана лошо Mr. GreenАма откъде да знам, като в картони ми пише, че съм карала варицела като дете. Явно е било рубеола /и майка има спомен, че са се чудили какво е точно/. За сега спокойно.Консултирай се с док като начало.
Иначе аз повече от добре и няма да ви се оплаквам. Уикендите са ми винаги тоолкова хубави и запълнени с тоолкова готини емоции, че направо ще се пръсна. Желая ви го и на вас!

аз мисле да опитам да ползвам и Слинг.Но ще я видим тази работа:)

# 453
И аз имах хубави дни,  без контракции Simple Smile и с положителни емоции  newsm44

# 454
  • в 1001-та нощ
Браво  Heart Eyes все така - за напред  Heart Eyes

# 455
  • Sofia
И аз съм си харесала един слинг, ама не такъв да се увивам половин час, като люлка от плат е и се закопчава. Мисля, че ще ми е по-удобен за кратки разходки, на пазар, в къщи..
Ние уикенда разграбихме Джъмбо, Айко и Бриколаж и започнахме с празничната украса, утре си чакам и елхата..
Много празнично и с приповдигнато настроение ми започва седмицата, подобна и на вас момичета  Hug

# 456
  • София
ние от миналата седмица сме с елха и коледна украса. Малката просто не издържа, а и аз покрай нея:)Но голяма игра падна с гирляндите де...

# 457
  • София
Ива, не мисля, че деганът е подходящ за бременни - за кърмачки със сигурност не е; пробвай с чай от джоджен (не мента) - много облекчава; ако се наложи прием на нещо много се препоръчва активен въглен на хапчета - абсолютно безвреден е; разбира се допитай се до личен лекар и/или проследяващ лекар, но средството е ефективно и доказано на практика; знам, че много жени са доволни и от хомепатичните капки Вомитусхил

[Bunnie], това нещо се носи отпред, на гърба и отстрани, има специални колани, за да удобно на носещия и детето; подходящо е от първия ден до времето, когато детенце стане 20 кг; има едно клипче "watch video" - доста е информативно

Хубава седмица на всички!

# 458
  • Сидни
И аз имах много хубав уикенд и сега ми е много тегаво на работа. Нямам търпение до утре за ФМ , не съм виждала дребното от 1 месец и после в четвъртък - кръв и урина на ЖК и ще се пробвам вече да си взема големия болничен, че ми писна да вися на работа.  Crossing Arms

# 459
Днес ми изписаха Стодал срещу кашлицата, която пак се появи....Лекарят каза, че е подходящ за бременни, тъй като е хомеопатичен сироп. Дано помогне...

Dao, ерго раничките са страхотни, това е едно от малкото неща, които нямам от баткото и смятам да си купя за второто бебе. Ако искаш погледни и в ebay, бях си харесала 2-3 модела със същите разцветки като от твоя линк, директно от Китай. Изкупуват се на около 20-25 паунда на търг.

Днес ми пристигнаха някои от многократните пелени. Имам някакви, но сега реших да си увелича колекцията с малко органик пелени. Това е и първото нещо, което купих за бебето Simple Smile Май ми дойде вече бебе-настроението : )))

# 460
И на мен идеята за раничка мнг ми допада, определено ще взема и аз:)! Иначе след като миналат седмица пуснах снимка във фб групата и ме попитаха, къде е коремът, той изведнъж се появи, буквално за три дена....не знам дали на някой от вас му се е случило така?!? newsm78 та днес от скука, реших да погледна, какво има по магазините за хора с кореми, че XS дрешките ми почват да отесняват Rolling Eyes В HM приятелка ме накара да пробвам дънки за бременни и въпреки, че още и мойте си ми стават, не се стърпях и си взех два чифта, определено комфорта е друг!!!  Взех си и няколко домашни памучни дрешки,широки и удобни, както и сутиени без банели...направо се родих! За всички, които се чудят, въобще да не го мислят и аз си обичам дрехите, но удобството е несравнимо! Peace

# 461
Когато имах кашлица на мен ми помогна Стодал   Peace

# 462
  • Sofia
И моя така изведъж изскочи, след един ден болки и опъване в корема, той буквално щръкна изведъж. Преди това ходех като леко преяла Simple Smile
Аз за в къщи съм си взела едно лилаво поларено гащеризонче с качулка и ми е ужасно удобно с него. Още ми е малко голямо, но си го взех с перспектива - да има място да си отглеждам корема в него и най-вече нищо да не ме стяга там.

# 463
  • London
Направих сефтето на блузона ми и отгоре без да закопчавам понеже вече не мога тупнах перверзния ми кожух от черна лисица. Mr. Green Бременна, бременна, ама що свирукане отнесох с лиса. hahaha Joy Днес чух на бебо сърчицето за пръв път е няма такова усещане. Blush Embarassed На мами японската гейшичка или самурайче  newsm78 Thinking утре ще разберем. Joy hahaha

# 464
Да, да чуеш тупкането на сърчицето е много специален момент Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт