Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 837
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Дао, много ти благодаря за информацията за раничката. Аз си имам перфектна количка, но вече живеем на ново място, без асансьор и ми се иска поне докато бебето е леко за кратките разходки да не влача количка по стълбите. Поръчах си я, заедно с пълнежа за новородено и я очаквам да пристигне към края на декември:)

Аз пък въобще не можех да спя с бебето в едно легло - притеснявах се да не го размажа и при нощното кърмене го чаках да заспи, за да го преместя в неговото креватче:) Но повредата е при мен:)

# 586
  • София
anna_p, за нищо:) и аз смятам да си поръчам, може би трябва да се задействам наистина, че доставката ще отнеме време

имена за момиче със "С": допадат ми Сияна, Стела и Светлана

# 587
Момичета ами галено име на Светослав, без Светли и Слави, защото имам братовчеди с тези имена, но Светослав мн ми харасва. Но искам нещо хем да е с българско име, хем да има по-модерен варянт на галено  Simple Smile   bouquet

# 588
  • London
Тегаво ми е... и  аз опитвам да се разсейвам като мисля имена за момиченце с буквата С. Кое ви е любимото име с тази буква?

Сандра и Саманта, а мъжко Стивън.

Ами Верче, освен Свелтьо и Слави, не се сещам какво др. производно може да има Светослав, евентуално само Слав.

# 589
  • Nova Zagora
Аз пък веднага се сетих за Свен,защото имам един познат на който му викат така.

# 590
Някой по-горе беше споменал Филип. Аз също много го харесвам. Хубаво би било, поне според мен, да си има и имен ден, който да празнува.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 16:41 от Грозното Патенце

# 591
avgust 13 и bobi_e   Hug и за двечките...
jul_j прекрасни новини!

При мен няма нищо ново засега момичета, за момента се чувствам ок като изключим че все не ми стига времето за сън...
Гледам обсъждате имена усилено, ние засега не сме се спряли на нищо конкретно, има време ще го измислим Simple Smile

# 592
Нашите варианти за бебока са Христо или Ренета... Simple Smile

# 593
Мен не ме стряска името на детето отколкото как ще ? Живо ли Ще е ? и такива някакви .
Колкото до нашето име БОЯН ще се казва на моята майка просто и двамата го решихме от нищото защото тя много ни помага и просто го заслужава и е и болна от диабет и сме решили детето да се казва БОЯН! Ако случайно излезе момиче БЕЛОСЛАВА ! Искам да благодаря на моята майка за подкрепата обичаме те маме  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug . А свекърва ми не се обажда как е бебето ходя ли на консултация не ходя ли нея не я интересува аз да си кръстя детето на нея да ама НЕ ! Simple Smile Успех мами в избора на имена, моето мнение за имената е че живеем в България и трябва името да си е наше!

# 594
  • London
Не всички живеят в България. Mr. Green А повярвай зад граница като нон стоп не могат да ти кажат името не е никак приятно. Моето име е западно малкото и нямам проблем, но с фамилията е кофти е. Три пъти променям на рецепцията в болницата данните си, защото всеки път съм с фамилия различна от моята. Кошмарно е, ако все пак останем тук и за в бъдеще и детето отиде на училище не бих искала да е някой Ради и учителката да му вика Уади, защото не може да каже Р. Та е много относително. Crazy

# 595
здравейте, момичета! От 4-5 дни и аз имам болки в бъбреците,които като цяло са поносими ,но на моменти адски много се усилват. Правих си изследвания -и според урината,и според пкк,  всички показатели са ми в норма и лекарят така и не предприе нищо. От известно време и аз имам гадинки  и проведох лечение с Гиназол и Низорал,само че за мое голямо съжаление ефектът беше точно за 5 дни и днес с неудовлетворение усетих,а и видях,че са се появили отново...

# 596
Здравейте, момичета. На някоя от вас изписвали ли са и Гинексид? В листовката пише да не се използва при бременност, но на мен ми го изписаха за бактериална вагиноза и сега съм в чуденка дали имам повод за притеснение или просто производителят се презастрахова.

# 597
Здравейте, ехокардиографията мина. Лекарката, др. Евтимова, ме гледа сигурно 50 минути. Останах много доволна от нея и от резултатите естествено. През обстойния преглед нямаше и помен от екстрасистоли и каза, че всичко е наред. Явно са били моментно явление. Показа ми едни отворчета, които се затварят, когато бебето се роди, при адаптацията към околния свят.
За причини каза, че точен отговор няма, но да избягвам кофеин-съдържащи продукти и да си почивам (това предполагам е и защото и казах, че съм имала контракции). Според нея, ако на последната ФМ не се види нищо обезпокоително, няма смисъл от повторно изследване. А когато бебочка се роди, ако педиатърката чуе някакви шумове, ще е добре да отидем на кардиолог. Олекна ми  newsm44

# 598
  • в 1001-та нощ
Браво  Hug и аз днес бях при нея, и с предната бременност бях там - много спокойна жена и професионалист, действително  Peace

# 599
Аз да ви върна малко към темата а количките Tired вчера ходих да гледам в магазина и се спрях на три - Bugaboo, Stokke и Joolz....и да питам има ли някой, който да има лични наблюдения?
Иначе имаше и страхотни ранички за бебета на Stokke, в магазина бяха скъпички, 170 евро, но в интернет намерих нови и по 80/90....това в за тези, които казаха, че си търсят - на мен лично ми се сториха стршно удобни и стабилни! 

Общи условия

Активация на акаунт