Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 831
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • USA
BettyBoop, за вените, не се застоявай много седнала или права, дано не се влошат. А специалните чорапи наистина много помагат, както ти е казала  mimata14, се слагат преди да станеш от леглото.

veselkapetkova, да ви е жива и здрава рожденичката!

Г-жа Гертруда Смехуркова, дано отминат контракциите и не ги получаваш повече, поне не до раждането!

jul_j, радвам се за резултатите от амниото!

На мен краката започнаха да ми се подуват ако стоя малко повече седнала или права. Казаха, че е нормално стига, като ги вдигна за известно време, да се оправят.

# 616
  • София
Аз бях в държавна болница преди месец за 3 дни ( с болки ниско долу) и от там ми издадоха болничен за 30 дни, след което говорих с доктора ми, че искам да го продължим, т.к. на работа декември в най-натоварения момент няма да се върна (работя в сферата на търговията) и така вчера с болничния картон+епикриза от болницата ме изпрати на комисия(плащаш 30 лв. и получаваш  следващия си болничен) Не е толкова сложно  Peace
За количките на X-lander мога да кажа че са страхотни, зълва ми има такава и е сууупер доволна. Аз няма да взема такава само за да не сме с еднакви, живеем в един блок и малкото й е на 2 мес. ще си ги гледаме заедно децата Simple Smile Та се заглеждам по тази http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=463
или тази: http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-bebetto-2v1-vulcano-1-17815.html
Искам на място да ги видя  newsm78
За спането между нас на бебето нямам намерение да е честа практика, но ако се наложи с таткото имаме голям опит как да спим, защото между нас в момента спинка 1.300 кг. йоркширски териер и аз незнам как го пазим, той ли се пази..   animal037
Момичета и аз правих ехография при Снежинка Томова (АГ център Надежда) и съм много доволна от професионализма на тази жена! Много внимателна и подробна. С бебка всичко е наред на сърчицето, развива се нормално за тази седмица Simple Smile
Не бях писала от два дни и какъв ферман се получи...  ooooh!

# 617
Здравейте!Не смятам че е необходимо да влизаш в болница за да излезеш в болничен,пишат ти някаква диагноза-дават ти първо 14 дни и после почват да го продължават с по 30 и така до официалния болничен от 45 дни преди раждането.Почти всички гинеколози процедират така.На мен още като ме регистрираха в женската консултация ме попитаха искам ли болничен или не.Сега съм се уговорила на следващата консултация-19 декември да ми пускат болничен и да прекратявам работа след празниците.Стига толкова!Пък и после с големия корем по цял ден зад бюрото няма да ми е много комфортно.Но и аз знам,че ако излезеш веднъж е добре да не го прекъсваш защото се отразява на майчинството после.

# 618
  • Сидни
 Аз вчера тъкмо това правих- взех си 5 дни редовен болничен, който във вторник трябва да продължа - 30 дни, с комисия.

# 619
Dzverr, и аз да изкажа мнение за количките  Grinning. Не съм ползвала нито една от тях, но съм влюбена в Бугабу! Стокке е прекрасна марка и всичките им продукти са много хубави, но що се отнася до количките бих заложила изцяло на Бугабу, заради многофункционалността им. Ако може да ми кажеш в БГ каква им е цената или да ми дадеш линк с инфо, ще съм благодарна.  За последната марка, която си дала нямам наблюдения, но спрямо всяка една количка, която съм видяла за последните три години Бугабу си ми остава фаворит   Simple Smile

Нямам представа за цените в Бг, в интернет би трябвало да има някакви, но със сигурност са по високи от тези по чуждите сайтове! Тук в Германия са между 1000 и 1200 евро в магазина, но мисля да си ги взема онлайн и без това се чака за поръчка на цвят поне месец!

# 620
  • London
Честитимен ден на твоята малка принцеса Веселка. newsm51

И моето майче днес има имен ден. Mr. Green Панирах рибка днес, филенце и със зелена салатка много лека вечеря се получи. Heart Eyes Вие днес посрещнахте ли празника с рибоци?

За първи път се намазах с олиото с алое вера на Джонсън, много съм доволна и ухае страхотно. Сигурно същото ще взимам и за бебето, а и след бременност смятам да продължа да се мажа. Просто ме изкефи максимално. Flutter

# 621
Честито на именниците и техните семейства!
Относно болничните аз си взех първите 14дни,които се полагат от АГ, а след това на комисия по 25лв за удължаване.
Предложения за новата тема,че тази вече не остана:
- Паднаха първите снежинки, усещат бебоците тез АПРИЛски бремелинки!
- Шести месец наближава , а АПРИЛче смело шутове раздава.

# 622
И аз съм на магнезий и но-шпа от няколко дни Sad
Появи ми се леко кървене, няколко капки буквално, но ме прегледаха и ме пуснаха да си ходя - нямало отлепване, скъсяване на шийката или друг проблем. Да си пия хапчетата и да не се натоварвам.
Това с натоварването нямам идея как да стане, свикнала съм да живея на други обороти, а и таткото в момента го няма, сама гледам малкия...Който супер сладко ми целува корема всеки път като го види, не вярвам да осъзнава какво има вътре, но явно го е видял и се е научил някак си Simple Smile

Честит рожден ден на Николетка и честит имен ден на всички именици и техните близки Simple Smile

# 623
Здравейте момичета  Hug Аз съм Деси, на 23г. От Благоевград. Това ми е първа бременност, надявам се нямате против да се включвам понякога при вас, тъй като термина ми е на 5май, но нищо чудно и да сме априлчета  Wink

# 624
  • в 1001-та нощ
Добре дошла Simple Smile

Sun~shine  Hug опитай се да намалиш оборотите, аз много добре те разбирам, но още малко стискане, после и да искаме по-спокойно - оборотите ще ни завъртят  Blush

# 625
Момичета, малко извън темата- какво ще подарявате на близките си за Коледа? Имам много голямо семейство, обикновено празнуваме заедно Бъдни вечер и направо съм в чуденка за тази година. От една страна вече съм се изчерпала откъм идеи, от друга имайки предвид колко разходи ни чакат не можем да отделим много пари за подаръци, а ми се иска за всеки да има по нещо. За малчуганите около нас съм подготвена вече, но възрастните са ми трудни:)
Desi, леко бременеене.

# 626
  • в 1001-та нощ
По-бюджетен вариант е дребната козметика тип - шампоан, душ гел, крем за ръце, крем/пяна за бръснене за мъжете ....за няколко лв на брой могат да се вземат от дрогерия или Avon ...

Аз например не обичам такъв тип подаръци, защото лично си избирам продуктите, имам изисквания, но масово хората се радват на нещо, което ще им влезе в употреба - поне хората край мен предпочитат такива жестове на внимание пред сувенири, които да слагат някъде  Peace

Има интересни сувенирни свещи и подобни празнични дреболии, които също могат да се ползват  Peace

# 627
Здравейте сладурки ,

Добре дошли на новите момичета  Hug

Радвам се за добрите новини на всички бъдещи мамчета и на прекрасните коремчета във ФБ.

Да докладвам и аз за днешния ни преглед-1000% мъж  Praynig,едричък каза доки,дългокрак и много спокоен-мамина душичка  Heart Eyes
Много съм щастлива и дано така да я караме до финал.

Хубава вечер   bouquet

# 628
  • London
Аз много обичам ароматизирани свещи, струва ми се много хубав подарък. Можеш да вземеш някоя книга, за някой който знаеш, че обича да чете. Ръкавици, топли чорапи или шал, шапка също са добри идеи за зимата. Wink

# 629
a.l.e.n.a - опитвам, опитвам  Hug  Но онзи ден ходих да купувам прахосмукачка, която сама си домъкнах до вкъщи ( с колата де, но все пак товарене, разтоварване). Вчера пък изчистих цялата къща...Спирам, че наистина малко остана, да не си докарваме бели излишно..

Ние тази година ще си подаряваме нематериални неща - към по-скъпите са уикенд за двама, билети за опера/балет, към по-евтините - масаж, билет за симфоничен или друг концерт

Общи условия

Активация на акаунт