Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 825
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Идеята за подарък билети ми харесва, не е скъпа, а е орегинална! В моето семейство принципно си подаряваме практични неща или книги, даже като се замисля, всеки сам си поръчва подаръка....За приятелите тази година ще направя по един пакет - кутия с домашно изпечени сладки, коледна чаша и комплект за чай или горещ шоколад! Мисля, че хем вкарвам лична нотка със сладкит, хем никой не би отказал чаша гореща напитка Rolling Eyes

# 631
  • Сидни
 еййй, пак закъснях със заглавията....

С Коледно настроение, чакаме априлче със вълнение.

ей така, да се разпиша и аз  Mr. Green

# 632
Привет и от мен  Hug
Аз в момента лежа за болничен и в нашия град процедират така : 3 нощувки в болницата и след това 30 дни болничен. Още веднъж ще ми се наложи и после смятам да си взема отпуската  Laughing

За подаръците - на тати вече са под елхата  Laughing надписани от малката  Laughing Тъй като днес си пристига решихме да му ги опаковаме без да е видял и под елхата  Laughing Не сме се виждали от 4 месеца и така сме се затъжили..
За другите гости сме решили сувенирчета  Grinning

# 633
Момичета къде ще прекарате празниците,в домашна обстановка или на заведение?Ние за Коледа и Бъдни вечер ще сме в домашна обстановка,а за Нова година на заведение,и започва мисленето и търсене на тоалет Simple Smile

# 634
Благодаря много за хубавите пожелания момичета, чак сега смогвам да отворя форума отново. Първо от посрещане на гости не смогнах, сега пък малката се разболя.... То и аз съм с гърлобол от няколко дни, надявам се да успеем да се оправим бързичко.
Много хубави предложения за заглавия сте дали Simple Smile
Сега ще се върна да почета в темата назад че доста съм изпуснала...

# 635
  • в 1001-та нощ
Ние ще бъдем в България и за двата празника  Peace Няма да ходим на заведение  Peace

# 636
  • София
На Бъдни вечер и Коледа ще бъдем при родителите на мъжа ми в Смолян( където е зимна приказка... и нямам търпение) а за Нова година ще сме няколко двойки вкъщи  Peace

# 637
Здравейте и от мен, момичета!
Ние за Бъдни вечер и Коледа ще сме при родителите на мъжа ми, а за Нова година най - вероятно ресторант.Проблемът ми е с обличането, не ми се купуват дрехи, които ще облека само една вечер, та ще видим.

# 638
  • в 1001-та нощ
Никой няма да дойде на празника, за да ти огледа дрехите, мисли как ти и семейството ти ще се чувствате най-добре - да ти е удобно и да си толкова красива, колкото желаете  Peace

# 639
  • Sofia
Аз се надявам за Коледа времето да позволява да отидем на гости на моите родители в Трявна, а за нова година ще сме някъде по домашному. Аз се надявам още да ми стават някои от моите неща, ако не нещо семпло и удобно и ще наблегна н ааксесоарите, че тях ще си го ползвам и после.

# 640
  • София
Аз си купих една бяло-черна много стилна риза за бременни и мисля нея да обличам. Супер практична е , защото мога да я нося и сега на коледното парти на фирмата и на Коледа и на Нова година... ( вярно все с една и съща дрешка, ама не ми се дават и на мен пари за официално облекло, което догодина ще ми е голямо..)  Naughty

# 641
  • London
Има си просто широки модели, които стават за носене и без да си бременна. Аз имам такива блузи и туники и сега са доста актуални. Peace

# 642
Ние за Коледа може да сме разделени с половинката и от сега го приемам мнг тежко:( Това ни е първа Коледа като семейство и не ми се иска така да се получава, но нещо не може да го измислим....Ще сме си за първи път в България за празниците от няколко години, но там все още си нямаме собствено жилище. Моите родители са разделени и ако не съм аз с тях всеки ще си е сам на празника, тоест не ми се иска да ги оставям, мъжът ми от своя страна има голяма фамилия, които иска да види, защото му се случва изключително рядко. Като за капак, най вероятно ще е свободен само за вечерта на 24 ти, а на 25 ти е на работа Sad(((( Наистина не зная как да го измисля, няма и как да се съберем някъде и двете фамилии, защото сме над 12 човека Cry

# 643
Dzverr Може да сте на обяд при едните,а на вечеря при другите,почти винаги правим така.И ние не се събираме всички и обикновенно прекарваме 24-ти с родителите на мъжът ми,а 25-ти с моите.

# 644
  • USA
Dzverr, нищо, че сте много, събери двете фамилии, даже по-весело ще стане.

Аз не мога и не мога да си харесам рокля за празниците, но миналата година бях с една, която мисля, че става за бременни, но пък не искам с една и съща рокля 2 пъти подред Sad.

Момичета, страхотни заглавия  bouquet, много се затруднявам за кое да гласувам newsm78 Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт