Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 828
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз съм решила да ходя на йога в студио Янтра в кв.Изгрев. Срещу парк хотел Москва. Но кога ще отида....Надявам се поне последните месеца да успея да вмъкна йогата в програмата ми.

# 76
Алена, благодаря и аз за новата тема   bouquet
Ако може и на мен едно синьо щъркелче и това ми е второ детенце!
Последните дни имах и доста задачи, а и нали тази седмица детето е на градина и използвам че съм без него! Та гледам, че доста сте изписали чак не може да се изчете! То затова и ще коментирам само последните теми:
За майчинството съм решила, че едната година ще съм си с детето, после ще си пусна колкото отпуска имам насъбрана, а после вече ще видим какво ще стане. Има доста време дотогава и мисля, че е рано да планирам за тогава!
Ваксините: малко болна тема са ми на мен въпреки, че съм слагала всички задължителни на Макси, но и проблеми от тях съм имала, но няма смисъл да ви занимавам! Ротарикс не съм слагала, но на 1,6 г.беше малкия когато го лепна тази гадост. Налагаше се влизане в болница, но разбира се аз не се съгласих и вкъщи си го гледах, аз си му сменях системите, биех си му каквото трябва и за 3 дни беше пушка!!!
Сега още не съм решила, но и това ще стане!!!

# 77
Тази идея с йогата е наистина много добра.Аз по принцип въобще не съм от пластичните,но бих пробвала.Ако има някоя бъдеща мама от Варна,която посещава или пък знае къде се провеждат,ще се радвам да сподели.От опит глава не боли,пък докъдето я докарам  Simple Smile

# 78
a.l.e.n.a. благодаря за старанието, което си вложила и този път   bouquet
Аз смятам, живот и здраве, да си ходя на работа до последно, а след това година - година и половина, да съм по майчинство, но и аз мисля, че е още рано конкретни планове да си правя, а и работодателя ми не го изисква от мен за сега.
Аз съм против приемането на всякакви излишни медикаменти и слагам в това число и ваксините, една зима си направих противогрипна ваксина - цяла зима боледувах и не съм поваряла.
Решила съм от следващата седмица да ходя на курс за бременни, като всяко посещение започва с едночасова гимнастика в център Съвременни родители, после ще пиша впечатления Simple Smile

# 79
northlove И аз искам да ходя я на йога, я на водна аеробика. Ти къде си започнала (ако става дума за София)? Йогата, която съм си избрала обаче, ще има нови курсове от януари. Може би ще започна с водната гимнастика Simple Smile

# 80
Тази идея с йогата е наистина много добра.Аз по принцип въобще не съм от пластичните,но бих пробвала.Ако има някоя бъдеща мама от Варна,която посещава или пък знае къде се провеждат,ще се радвам да сподели.От опит глава не боли,пък докъдето я докарам  Simple Smile

Ами аз съм в Пловдив, като ти гледам инфото си от София, но там пък предполагам имаш и повече избор Simple Smile
Тренировката започва с йога дишане, след това медитация, "силовата" част, включваща различни упражнения за важните мускулни групи, включително за тазовото дъно и влагалището  след това упражнения в съчетание с дишане и баланс и накрая релаксация, която пак включва елементи на медитация. Около час и половина трае всичко..

arriyyaah
от Пловдив съм Sad

# 81
  • София
И аз да се запиша докато успея и те 6 страници вече изписани.
На мен много ми се иска да ходя на йога, но всичко което открих е в работно време и някак си за работещите мами не е помислено. Ако някой се сеща за курс в София по възможност в южните квартали в удобен час извън работно време или съботно неделен ще съм благодарна да сподели.

Аз фотосесия ще правя за голяма моя радост близък наш приятел е фотограф и ще се възползвам от него. Ще се радвам на линкове, за да се вдъхновя и почерпя опит.

Аз съм на ФМ на 26 и нямам вече търпение.

# 82
  • в 1001-та нощ
northlove И аз искам да ходя я на йога, я на водна аеробика. Ти къде си започнала (ако става дума за София)? Йогата, която съм си избрала обаче, ще има нови курсове от януари. Може би ще започна с водната гимнастика Simple Smile

имай предвид, че басейните съвсем не са безопасни за интимната хигиена  Blush особено сега  Peace

# 83
  • в 1001-та нощ
На мен много ми се иска да ходя на йога, но всичко което открих е в работно време и някак си за работещите мами не е помислено. Ако някой се сеща за курс в София по възможност в южните квартали в удобен час извън работно време или съботно неделен ще съм благодарна да сподели.
...

http://www.mettasense.com/bg/about  Peace

# 84
  • София
a.l.e.n.a благодаря. Не се бях сетила за тях, а са ми близо. Ти посещаваш ли йога там?

# 85
  • в 1001-та нощ
Аз не, но моя приятелка ходеше и беше много доволна, преди имаше и курсове тип "майка и бебе", т.е. както сега ходиш с малкото в теб, така можеш да ходиш с него и след раждането  Peace

# 86
 Hug

водна гимнастика за бременни (софия)
http://www.mbal-sofia.com/bg/pages/spa-centar-vodna-gimnastika
от една страна не е препоръчително в този период, от друга - слагат хубави химикали във водата Laughing опасност точно от интимни гъби няма, възможни са други кожни проблеми

на мен засега спорт не ми се разрешава, утре фетална  newsm03

# 87
a.l.e.n.a, да, права си за опасностите за интимната хигиена, които носят басейните... Още го мисля, но ми се струва толкова привлекателно! Проучвам най-голямата школа за водна аеробика и басейните, в които работят, и ще реша. Много ми липсва движението, използвам всяка възможност да ходя пеша, но не е достатъчно. Може би йогата наистина е най-балансираното и безопасно решение, но няма как да ходя в работно време. Остава да пробвам да хвана занятията от 18 ч. Simple Smile /шефът ми сигурно много ще се зарадва аххаха/

# 88

Аз фотосесия ще правя за голяма моя радост близък наш приятел е фотограф и ще се възползвам от него. Ще се радвам на линкове, за да се вдъхновя и почерпя опит.

Аз съм на ФМ на 26 и нямам вече търпение.

Да всичко е в работно време, но за мой късмет йогата е на 5 мин пеш от офиса ми, а и на мен не ми е проблем за изляза от работа за колкото време ми се налага, така че проблема при мен донякъде е решен.

# 89
Здравейте сладурки ,

Честит празник на Християнското семейство   bouquet

Много здраве и сбъднати мечти и нека Богородица да ви закриля   Heart Eyes

На деншния ден се купува нещо ново за къщата и след вечеря масата не се разтребвала за да може Богородица да посети дома - да похапне и благослови живущите .

Аз днес се уморих от разходки,но гледам максимално да се възползвам от прекрасното време тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт