КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 718
  • 619
  •   1
Отговори
# 180
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сладки сънища, милички.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 181
Влизам само да кажа Бог да прости нашата непрежалима Маги, почивай в мир приятелко, много много  липсваш Sad
   Flowers Rose Flowers Rose

Добър вечер мили момичета, прочетох ви малко по диагонал и много на бързо  Embarassed. Не ми се сърдете бях по спешност на село два дни и пак съм на педали.
Видях, че са се появили  момичетата които доста отдавна липсваха, момичета, обаждайте се не сме ви забравили  Hug Киса, силна прегръдка от мен, ако смяташ, че можем да помогнем с нещо веднага  пиши Hug

Спокойна вечер мили момичета  Hug

# 182
Хейли,рецептата ми хареса много! .....Трудно изпълнима,обаче във втората си част от мен поне..... Ще се постарая обаче да се замислям по-често,та дано някой ден я изпълня.....Напук на дразнителите!!!  Mr. Green

# 183

Бог да прости милата ни приятелка Маги!  Flowers Rose Flowers Rose

# 184
  • Видин
Бог да прости милата ни Маги!

Обичам ви момичета!

# 185

Почивай в мир мила приятелко  Cry

# 186
Добро утро момичета   bouquet

Честит празник на всички! Да са живи и здрави именниците, да са късметлии и с гордост да си носят името  bowuu

Сега искам да ви почерпя за здраве. Днес у нас слагаме курбан за здраве на моите момчета. Дано са ми живи и здрави и неприятностите и премеждията през които минаха преди няколко години останат назад като лош спомен  Peace  

Жаки, знам, че и ти слагаш днес курбан за Дени и май Мама х3 за половинката си - да са ви  живи и здрави момичета и дано лошотиите не се повтарят  Peace   Hug

Хубав и спорен ден на всички пожелавам от сърце  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 08:28 от Анонимен

# 187
Добро утро!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

Анкасче, да останат всички неприятности в миналото и да нямате повече препятствия!

# 188
Честит празник на всички именници, банкерите, моряците и всички от Бургас!   bouquet
Да са здрави, щастливи и дарени с много късмет и сполука всички именници!

Анкас, Жаки, Мама Х 3 - Да са живи и здрави хората, за които правите курбан и нека св. Николай да закриля всички ВАС и продължава да върши чудеса!
(И да си сложите люспичка от шарана в портмонето) Wink

Най-после се разписаха всички отдавна липсващи и не писали ... Whistling
Браво, Зиче, че ги привика на отчет!

Хейли, рецептата за щастие много ми хареса! Hug
Пожелавам на всяка да успее да я приложи.

# 189
  • София
Честито на всички именяци днес!Да им е  винаги  славно името!

Mam4e♥,много благодаря за милите думи!Да наистина съм решила да го направя днес курбана за здраве на мъжа ми.Миналата година преживя много тежка катастрофа,и по някакво чудо остана жив,а когато беше годината нямаше жива риба.

ankas,мила прекрасни снимки си сложила взимам си от всичко веднага!И на теб да са ти живи и здрави тримата мъже!

Много здравем и само хубави оценки  на Никол на нашата Маги!!

hailie,още от сутринта имах нужда от твоето лекарство!дано помогне на всички!

Зиче ,простено ти е!Имам едно питане .Миналата седмица приех във фейса ,едно предложение за хапване.Но майй това са твоите рецепти или е твоя профил ???

Радвам се че и Киса 05 се разписа!Ако има нещо с което може да сме полезни пиши веднага!

Фея ,Мастерче ,Пацакомпания хубав празник Ви желая  и на останалите също!

На всички гушки и цунки!Отивам при една моя позната ,която ми е катомайчица ,че си има и тя двама именяци!Да са й живи и здрави!

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 09:06 от Мама на трима.

# 190
Добро утро!
Честито на всички Николаевци, Николинки, Николки и т.н. Живи и здрави да са, с гордост да си носят името!
Честито на всички морски, както и на Бургазлии!
Здраве и късмет на всички, които правят курбан днес Мама на трима, Анкас, Жаки  Hug!

За Маги Flowers Rose Flowers Rose.

# 191
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! Да са ви святи имената и именниците !

Мама на трима,Анкас,Жаки...! Зичката май също има именник....Да е жив и здрав!!! Hug Hug Hug Hug

И моят татко е именник днес!

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 10:08 от TheNMaster

# 192
Добро утро на днешния хубав празник!

Честито на всички именници - с гордост да носят името си, да изтеглят добрия късмет от торбичката на сляпата съдба и да преодоляват с лекота всички трудности, които срещат по пътя си.

И аз се сетих за Никол на Маги - много здраве и успехи, миличка Ники. Нека мама бди над теб и ти се усмихва отгоре.  Hug

Мастерче, жив и здрав да е татко ти и още много години да посрещате заедно този хубав празник.  Heart Eyes

Анкас, Жаки, Мама Х 3 - да са ви живи и здрави любимите хора, за които е наречен днешния курбан. Злото да стои далеч от тях и св. Николай да ги закриля винаги и навсякъде.  Praynig

Киса, не знам с какво можем да ти бъдем полезни, но ако се сетиш за нещо, веднага пиши. А иначе винаги сме тук, за да да ти предложим приятелско рамо да се облегнеш, да си поплачеш, да се опитаме да ти вдъхнем кураж и вяра, да те подкрепим....  Hug

Пожелавам също много здраве и късмет на тези, чиито живот преминава между вълните. Нека св. Николай им сочи безопасния път през океана и ги води благополучно към родните брегове, нека им изпраща попътни ветрове и нека вълните свеждат гребените си пред носовете на корабите им.

Хубав ден, момичета. И нека св. Николай Чудотворец ви помогне да сътворите собствените си чудеса.
Обичам ви.

# 193
  • Видин
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за хубавите пожелания към Дени! Hug
Нека ви се върщат и на вас и вашите близки Hug
Почерпете се за здравето на моето момче:

Мастерче, да е жив и и здрав татко ти!Да ти е радост и опора още много години! Hug

Анкасче, Мамче на трима, да са живи и здрави и вашите любими хора!Да ги закрия Св. Никола и само къмет да им носи! Hug

На Николчето на Маги - много здраве, много сила! Hug

Хубав ден, момичета Hug

# 194
  • Талант на 2012,2013 г.

Общи условия

Активация на акаунт