Честито на всички именници - с гордост да носят името си, да изтеглят добрия късмет от торбичката на сляпата съдба и да преодоляват с лекота всички трудности, които срещат по пътя си.
И аз се сетих за Никол на Маги - много здраве и успехи, миличка Ники. Нека мама бди над теб и ти се усмихва отгоре.

Мастерче, жив и здрав да е татко ти и още много години да посрещате заедно този хубав празник.

Анкас, Жаки, Мама Х 3 - да са ви живи и здрави любимите хора, за които е наречен днешния курбан. Злото да стои далеч от тях и св. Николай да ги закриля винаги и навсякъде.

Киса, не знам с какво можем да ти бъдем полезни, но ако се сетиш за нещо, веднага пиши. А иначе винаги сме тук, за да да ти предложим приятелско рамо да се облегнеш, да си поплачеш, да се опитаме да ти вдъхнем кураж и вяра, да те подкрепим....

Пожелавам също много здраве и късмет на тези, чиито живот преминава между вълните. Нека св. Николай им сочи безопасния път през океана и ги води благополучно към родните брегове, нека им изпраща попътни ветрове и нека вълните свеждат гребените си пред носовете на корабите им.
Много обичам да я цитирам Фейчето защото с всичко съм съгласна но така като нея не мога да редя думите
Та всичко от нейният пост е и мое пожелание момичета!!!
Браво, Зиче, че ги привика на отчет!
ТОВА БЕШЕ И ЦЕЛТА НА СПИСЪКА МАМЧЕ

Виж Куинчето как се появи ,а не е писала цяла година , останаха още дето трябва да се появят поне да да кажат ЗДРАВЕЙТЕ!

МАМА Х3 ами не знам каква рецепта си приела, то при мен във ФБ е страшно много хола ми пишат на лични за рецепти и блога също ..та не знам за какво ми говориш
прати ми покана ако искаш .Аз да ви почерпя за моят син Никола .
Жив и здрав да е ,все такъв Човечен с голямо сърце!

.....Не щА да помириша риба.... 
Аз вчера вечерта бях сама. Синът беше нощна. Рибата я хапнахме на обяд. Бяла, филе. Това ядем. Имаше години назад във времето, когато се правеха и шарани у дома и с кисело зеле и ориз ги правехме..ма няма го човека дето яде шарана 

Разбрах, че всички са отбелязали празника подобаващо и се радвам. Мари, днес определено ще имам нужда от още кафе, така, че добре си се сетила за допълнително