КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 719
  • 619
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Добро утро на днешния хубав празник!

Честито на всички именници - с гордост да носят името си, да изтеглят добрия късмет от торбичката на сляпата съдба и да преодоляват с лекота всички трудности, които срещат по пътя си.

И аз се сетих за Никол на Маги - много здраве и успехи, миличка Ники. Нека мама бди над теб и ти се усмихва отгоре.  Hug

Мастерче, жив и здрав да е татко ти и още много години да посрещате заедно този хубав празник.  Heart Eyes

Анкас, Жаки, Мама Х 3 - да са ви живи и здрави любимите хора, за които е наречен днешния курбан. Злото да стои далеч от тях и св. Николай да ги закриля винаги и навсякъде.  Praynig

Киса, не знам с какво можем да ти бъдем полезни, но ако се сетиш за нещо, веднага пиши. А иначе винаги сме тук, за да да ти предложим приятелско рамо да се облегнеш, да си поплачеш, да се опитаме да ти вдъхнем кураж и вяра, да те подкрепим....  Hug

Пожелавам също много здраве и късмет на тези, чиито живот преминава между вълните. Нека св. Николай им сочи безопасния път през океана и ги води благополучно към родните брегове, нека им изпраща попътни ветрове и нека вълните свеждат гребените си пред носовете на корабите им.

Много обичам да я цитирам Фейчето защото с всичко съм съгласна но така като нея не мога да редя думите Hug Hug Та всичко от нейният пост е и мое пожелание момичета!!!

Най-после се разписаха всички отдавна липсващи и не писали ... Whistling
Браво, Зиче, че ги привика на отчет!

ТОВА БЕШЕ И ЦЕЛТА НА СПИСЪКА МАМЧЕ Wink smile3503 newsm53
Виж Куинчето как се появи ,а не е писала цяла година , останаха още дето трябва да се появят поне да  да кажат ЗДРАВЕЙТЕ! smile3506 smile3506

МАМА Х3 ами не знам каква рецепта си приела, то при мен във ФБ  е страшно много хола ми пишат на лични за рецепти и блога също ..та не знам за какво ми говориш Embarassed Embarassed аз там съм Здравка Зиче Wink прати ми покана ако искаш .

Аз да ви почерпя за моят син Никола .
Жив и здрав да е ,все такъв Човечен  с голямо сърце! Hug

# 196
  • Видин
Зиче, да ти е жив и здрав Никола!
С гордост да си носи името!Наздраве!

# 197
 wavey

Благодаря ви мили приятелки, за хубавите думи и пожелания  Hug  Дай Боже, така да бъде и да ви се връща и на вас и близките ви хора много кратно Peace

Мастерче, Зиче, да са ви живи и здрави близките, много още хубави моменти да имате заедно и да празнувате весело на този ден  Peace  Hug   newsm51 smile3525 Two Hearts

Честит имен ден и Никол (на Маги), Ники бъди много здрава, бъди силна и вярвай, че мама те пази  Hug  newsm51 Two Hearts Обади ни се , ако имате нужда от нещо  Hug

Момичета, изчезвам, така съм се развихрила, чеее, сутринта рано рано ходих на църква, върнах се и продължавам. Шаранчетата ще са пържени, картофената салатка е  готова, разбила съм хайвер, едно руло с бисквити Закуска сътворих. Ще има и пилешки работи, по желание на присъстващите  Wink Планувала съм и питка да замеся, ама да видим дали ще ми стигне времето.

# 198
  • София
Зиче ,МАСТЕРЧЕ,Джаки,да са ви живи и здрави именяците!

анкасче,приятно изкарване на вечерта!

Хайли как е малкия ?Силно се надявам да сте добре оттук нататък!

На Фея  постовете  винаги са много изчерпателни и точни!

Пацинка,Мари,Еличка и на вас приятна и спорна вечер желая!

Нямате изчитане!Днес съм се завихрила в кухнята,и на гостито на което ходих помогнах,а сега и за моите чада!
Рибоците се печат във фурната,картофена салатка,направихме и едно хлебче.То е дело на моето момиченце.Днес е много послушна.Пу  пУ.

Зиче, в момента около мен е системния контрольор и не мога да вляза.Цитирам по памет  името е <Рецепти>,а от вчера излизат с твоето име.миналата седмица с децата търсихме сладкиши,и така попаднахме.

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 17:11 от Мама на трима.

# 199
  • Пловдив
Благодаря момичета за милите пожелания.

Мама х3  в Рецепти нямам рецепти newsm78 newsm78 моля те когато имаш възможност прати ми линк на лични да погледна Peace

МОЛИТВА ЗА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ!
Господи мой, дай на моите приятели мир и покой!
Изпълни сърцата им с възторг от Живота, с радост, че могат да съзерцават Твоите чудесни творения и да вдишват безпределното Присъствие на Твоя Свят Дух!
Докосни душите им със Светлите Си пръсти и сътвори в тях чудеса от нежност и красота!
Нека всеки се почувства скъпоценен, обичан, благословен и уникален като Твое създание, което Си дарил със сърце да Те усеща, и със сетива, които да улавят величието на цялата Ти природа! Благослови приятелите ми, Господи!
Нека те винаги да бъдат скъпоценни и изпълнени с най-прекрасния и позитивен дух, който осмисля битието!
Амин!
Ясен Ведрин

# 200
  • София

Добро утро!Как сте днес след обилната вечеря снощи!

На всички желая прекрасни и много топли почивни дни!

# 201

ДобрЮтро!

Още пъшкам......Днес ще готвя спанак,че вчера се "орибихме" с тоя голям шаран... ooooh! .....Не щА да помириша риба.... Sick

# 202
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро, то стана добър ден... Blush Аз вчера вечерта бях сама. Синът беше нощна. Рибата я хапнахме на обяд. Бяла, филе. Това ядем. Имаше години назад във времето, когато се правеха и шарани у дома и с кисело зеле и ориз ги правехме..ма няма го човека дето яде шарана Cry

Та така.  За вечеря правих кисело зеле със свинско. Имаме и за днес. По-късно ще пекна тиква.

Честито на патерица на всички имали повод за празник!   bouquet

Ай по още едно кафе...

# 203

ДобрЮтро!

Още пъшкам......Днес ще готвя спанак,че вчера се "орибихме" с тоя голям шаран... ooooh! .....Не щА да помириша риба.... Sick

ppp
Добър ден!

Мастъреее, давай насам рибата, на мен пък не ми стигна. Laughing Hug Hug
Много я обичам, а я ядем твърде рядко ... срамота!
Снощи бяхме на гости, хапнайхме, пийнахме ... доволна съм.Че отдавна не бях излизала никъде.

Мама Х3, благодаря за кафенцето и пожеланията!Марѝ, и на теб, мила! hug Heart Eyes

Зиче, а на теб благодаря за молитвата!Очите ми останаха в красотите, които си приготвила за празника!Златни ръце имаш(за сетен път го казвам)!  bouquet

Всички именници от вчера, които не поздравих лично- на Мастърче таткото, на Зичето сина и ако има други ..(извинете ме) - пожелавам им само здраве, защото то е най-важното и всичко най-хубаво с любимите хора!

Сега заминавам "на изтезания" при козметичката ми, и ви желая топъл и спокоен уикенд!

# 204
 waveyПривет, привет и от мен  Simple Smile

Снощи се събрахме, пийнахме и хапнахме подобаващо и ние. Аз успях да сколасам с всичко, обаче накрая направо заспах във въздуха, ноооо няма време за отпускане, днес чакаме гости пак. Братовчедка на моя мъж от Варна, та отново съм се развихрила, но не се сдържах да не ви нагледам  Crazy  Разбрах, че всички са отбелязали празника подобаващо и се радвам. Мари, днес определено ще имам нужда от още кафе, така, че добре си се сетила за допълнително  Heart Eyes Hug

Ето да ви покажа моята снощна питка и да се похваля, че  всички казаха, че съмсем съм задобряла за питките  Embarassed

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1460078_6 … 8_346173321_n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=698240526861521&set= … =3&permPage=1

Сега ви оставям и всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 205
  • Талант на 2012,2013 г.
Страхотна питка, момиче златни ти ръчичики! Hug  bouquet Heart Eyes

# 206
Ето да ви покажа моята снощна питка и да се похваля, че  всички казаха, че съмсем съм задобряла за питките  Embarassed

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1460078_6 … 8_346173321_n.jpg
Wow!
Ето още една майсторка!
Невероятна е, питката ти, анкасчеbouquet Heart Eyes

Леле, съвсем ме закопахте с вашите умения ... аз с моите 2 леви ръце не мога да ви се опра на малкият пръст. Whistling

Обаче пък искам да се похваля, че вече е украсено и в нашият дом, защото е важното да имаме Коледен дух.Детето се зае с тази задачка, а аз само му асистирах.

Одеве като се прибирах яко ме одуха вятърът, та ви слагам нещо сгряващо в този студен зимен ден, брррр

# 207

Леле, съвсем ме закопахте с вашите умения ... аз с моите 2 леви ръце не мога да ви се опра на малкият пръст. Whistling
Ние тук ще помагаме и ще обясняваме.......Пък аз рядко съм срещала човек дето да е толкоз непохватен.....ПО-скоро е от липса на опит,страх да се опита и страха да не се провалиш при опитването да направиш нещо........Тъй,че.....Нямяш никакви грижи душко!!!! Ние сме насреща!  Hug Hug Hug Hug Hug

Мастъреее, давай насам рибата, на мен пък не ми стигна. Laughing Hug Hug

Заповядай......  ooooh! Голямо жУвотно излезе.....

Скрит текст:

Ние днес на обяд хапнахме плодове,щото на никой не му се ядеше нищо(след снощи)... Joy hahaha

А за вечеря направих баница със спанак,сирене и яйца......И мнооооого айрян.....Явно и двамата сме искали да "полеем" снощната риба........"таковата" де...... Blush

Скрит текст:

# 208
 wavey

Ееее, забравих направо  Embarassed, нооо  все пак се сетих де  Laughing, та да са живи и здрави всички бивши и настоящи студенти. Имаме си ги тука в темичката доста и бивши и настоящи  bowuu 

newsm10  lovekiss Two Hearts

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 12:44 от Анонимен

# 209
Честит Празник на всички студенти...... Laughing

Аз съм от бившите вече,ама ми е кеф да го отбележа празника......Днес с ПоловинА ходихме малко да ни одуха вятъра в полите на Витоша......И кат се прибрах рекох да изпека едни обикновени курабийки,че няколко дена все ги споменава,........Преди няколко дена ходихме до магазин Явор(за мебели) да огледаме разни неща и кат стигнахме до кухните там на една монтирана маса за хранене беше сложена купа с курабийки,поръсени със захар....(пластмасови естествено)
Еййййй........Тоз човек кат каза " КУРАБИЙКИИИИИИ" ......И кат му светнаха очите като на дете пред коледна елха....... ooooh!

И тия дни все нещо му напомня на курабийки..... Mr. Green

Днес го пратих да пазарува и аз през това време забърках тестото.....Тъкмо да сложа втората тава и той взе,че се върна!  ooooh! Laughing

Ама като видя какво правя и така се разчувства......." Никога нямаше да те накарам да направиш курабийки,щото знам,че може в това време да си почиваш....." ........Е,няма такъв човек просто!
Осмисля ми всяко начинание ,което започна......Да ми е жив и здрав!
Сега милия е седнал на диванчето и седи и чака да ги изпека всичките,та " чак тогава да опитал" .....И си е приготвил една купичка с кисело мляко.....И седи и чинно чака...... (а то има вече една тава готова,мА той чакал.....)  Joy Ох,шА умиргам!

Общи условия

Активация на акаунт