КИВИ + КОМ = КИС - 27

• 55 718
  • 619
  •   1
Отговори
# 255

Добър вечер, дами! Казвам ви наздраве с червено винце, за да се извиня, че не пиша често и, за да ви кажа, че сте ми любими( въпреки липсата на време или настроение, аз почти всеки ден намирам секунди да надникна тук  Heart Eyes )!

Поздравявам всички с изминалите празнични поводи, а племеничката на Миро и Поли директно я орисвам да е жива , здрава, обичана, успяваща и така до сто години!  Hug

"Аз не винаги мога да споделя всичко,което ме тормози.......В темата четат и доста индивиди дето ме познават,а аз не искам да знаят повече неща за мен,отколкото знаят близките до мен хора.......Затова не споделям някои неща.." Ей това искам да ви кажа и аз, което не значи, че не ми се иска.
Целувки за всяка една от вас и хубава и уютна вечер!
 Hug

# 256
Добро утро. Hug

# 257
Прекрасно кафе, Фейче! Heart Eyes
С удоволствие си вземам и изчезвам да си действам по моите си неща ...

Днес църквата почита Св.Спиридон Чудотворец - един от великите светии и чудотворци от 4 век.Народните вярвания са, че светеца предпазва от кожни заболявания.

На този ден имен ден празнуват: Спиро, Спиридон, Дарина, Дариела, Дария.

Ако имаме именници да им е честит празника!  bouquet

# 258
Добро утро!

Фейче, мерси за кафенцето  Hug
МИРО И ПОЛИ, честото! Здрава и щастлива да расте Тея! Ей, това да станеш леля е голяма тръпка... Бързо да оздравявате, за да се запознаете Simple Smile
Юле, успокои ли се?
Mozila, браво, успех и занапред!
Мамче, добре ни подсети за празника. Честито и от мен на имениците!

Най- накрая и ние във Варна си имаме снежец! Вятърът утихна и сега е много приятно.
Тази година украсихме по-рано у нас- децата поискаха. Само елхата не сме сложили още.
Подаръците май пак ще ми останат за последния момент. За Нова година ще ходим в Истанбул, та на моите деца им обяснявам, че това е достатъчно голям подарък за всички ни, ама те нещо не искат да го приемат. Ще трябва да им вземем нещо- макар и символично.

На всички споменати и неспоменати  Hug Hug Hug!

# 259
  • Кьолн
Здравейте момичета!

Честито и от мен на именниците днес! Да са живи и здрави!

Мастърче,Розали, много ви благодаря милички! Hug Hug

Ех, Розали много благородно ви завиждам за снежеца! Тук не се очертава скоро да завали! Tired
   И аз утре ще ходя за подаръците на децата. Ама такива абсурдни неща си пожелаха тази година.Малкия иска Спайдърмен и нинджа в едно,а малката коплект за почистване стирка кофа и прахосмукачка. От малка ми е отмяна тя! Simple Smile

Много е студено при нас момичета.Добре че сме с парно тук че иначе просто не ми се мисли. В България бях с камина като знам какво мъкнене на дърва беше и пак не беше топло навсякъде у дома.Сега ще трябва да ставам да пържа рибка. Толкова отдавна не сме хапвали това , а много не искам защото ще замирише цялата къща...

Желая ви една много спокойна и топла вечер!И много прегръдки от мен на всички! Hug Hug Hug Hug

# 260
добър вечер милички Hug Не съм се прибрала , ама скоро тръгвам. Преди да тръгна реших да ви нагледам набързо, защото от таблета знаете - зор ми е да пиша.
Вчера сутринта Яни реши да счупи леда в езерото , да спасял рибите... ама не станало с единият крак и докато го видя - тропаше с двата...е досещате се... извадихме го , боре че езерото малко ама докато стигнем до Севлиево, крачолите бяха скрежасали. Цял ден сушихме обувката на радиатора. сега поне знае - че така с двата крака да тропаш върху лед е като да отрежеш клона на който стоиш!
Снощи се наложи скоростно да преопаковаме 220 календара , като преди това ги разопаковаме и сменим едни вложки. Хванах и децата та за 3 часа успяхме. В 8 часа блогополучно се занесохме на рожден ден на свекъра. Да ни е жив и здрав - стана на 86 години! Mr. Green И толкоз бяхме каталясали цялото семейство..че направо задрямахме и в 10 часа по живо по здраво у дома. Е, да , ама като се разсънихме... та с галин цяла вечер до към 1 приказвахме. За работа естествено - за проблеми най вече. Тази сутрин като пребито куче. Едва изкарах деня. Даже не отворих за клиенти. Цял ден издавам поръчки на затворена врата. И така... Още 9 дена и край с кампанията. Надявам се да успеем. Озори ни - признавам си. Остаряваме - мисля че най вече това е причината. А и клиентите станаха едни... не им се дават пари а искат хубави неща , ама то с трици маймуни да ловиш....?! И все лавирам, измислям начин да е с по евтини материали за сметка на повече мисъл и труд..и кой ти го оценява?! Много малко са хората дето се замислят че трудът струва пари! И така!
Утре ще ви разкажа повече и за Ангелчо
Днес нямам настроение

Лека вечер мили ми дружки! Hug и спокойни сънища!
Аз си тръгвам за вкъщи...

# 261
Мозилка,така е душа......Кат пържиш риба и цялата къща се омирисва,ама пък вкусно бе ма'а му стара..... Mr. Green Пък и сега кат има абсорбатори не е чак кат едно време де..... Joy

Юле,така е с пълна къща.....Все някой "изобретател" ш'сЪ намери..... Laughing Радвам се,че сте добре.......Макар,че в работата ви е натопорчено......Важното е,че всички сте здрави и....Другото ще се нареди все някак си.....Дали с повече или с по-малко усилия ....Ще се нареди!...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зичеееее,,,,,,,Пиши два реда,че да'н пускам кучетата........Наборе - за теб също се отнася....таковата!  Whistling

Мамееее...кО праЙш? Laughing....

Да досаждам ли още? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly #Silly

# 262
 wavey

Хайде момичета, която когато има време да заповяда на кафенце и да ви е спорен денят  Peace Hug

Миро и Поли, честита племенничка  Simple Smile  Да е здрава, да е обичана, да расте безгрижно и в мир  Peace  newsm51

Рози, страхотен подарък сте си измислили за празниците, хубаво  да ги посрещнете и да си изкарате страхотно  Peace Hug

Мозила, поздравления и от мен за тестовете  Hug  Изпържи ли рибката  ppp

Юле, изпращам ти силна виртуална прегръдка, дано намали поне малко напрежението ти  Hug

Сега, ако не е нахално пак имам питане към Зичето и Мастерчето и другите кулинарки  Embarassed

Скрит текст:
Първо, да ми кажете къде в кауфланд или друга верига да търся тия марципани дето продават за торти - готовите и да ме посъветвате като не съм досега работила дали ще се справя, но нали все пак  винаги трябва да има първи път. Другото - искам да направя един много шоколадов крем за тортичка и бях чела, че смесват  течен шоколад и сметана, аз веднъж пробвах и се провалих и оттогава не смея, та ако някоя от вас е правила и има желание да ми каже къде бъркам, каква да е сметаната - квасена или от тая за разбиване и т.н....  Момичета извинявайте, ако съм нахална и досадна, но реших, че и тук мога да получа ценен съвет вместо да ходя да питам в готварския. Ако прецените, че не е редно да ми пишете тук може и на лично. Задават се  празници и семейни и всякакви се зареждат сега и искам нещо  ново, което до сега не съм правила затова...  Благодаря предварително  Hug

Мастерчето е питала и аз питам - Зиче, Жаки, Хейли, и кой друг отдавна  не се е появявал  имаше и други  newsm78, обадете се момичета с по едно дзяк поне Hug

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 09:56 от Анонимен

# 263
Анкасче, благодаря за кафенцето Hug Hug

Миро и Поли, честито бебче Heart Eyes . Да ви е живо и здраво! Много щастливо и усмихнато детенце да расте!

Юле, големи приключения сте имали Crazy . Добре, че всичко е завършило благополучно Hug !!!

Момичета, имам някакъв проблем с форума. Не ми излизат по 2 дни нови отговори, после не мога да ви насмогна. Не знам защо така... И с другите теми е така, но не с всички Tired .

Ние сме добре. Днес малкия ще посреща Дядо Коледа в детската. Много съм развълнувана как ще мине всичко. Ще получи точно каквото си е пожелал. Дано само не плаче, че го е страх от Дедото newsm78 . Нямам търпение да си го взема довечера и да ми разкаже Heart Eyes .
Снощи бяхме много уморени и не ни се четеше книжка, та реших да пея песнички. Подхванах коледния репертуар, каквото си спомням... и се оказа, че моят синковец ги знае всичките Crazy . А не си споделя нищо, не пее песнички, не казва стихчета. Казах на госпожата днес и тя ми каза, че той и много стихчета знаел...

# 264
  • София
Добро утро!

Ставам ученичка.Пишем с децата,учим се да пишем интерпретативно съчинение.Вчера ви четох но нямах сили да пиша.

ankas взимам си от твоето кафе,щом  е споделено с добър приятел.Аз ползвам марципан от Пикадили,сега купих и един на килограм ,но съм го отворила.Има и в Лидъл ,също е хубав използвала съм го много пъти.

МИРО И ПОЛИ,честито племенниче,лелче,да е жива и много послушна малката кукла.

JuliS,много работиш ,дай си малко почивка.

hailie аз също чета темата за съдомиялните.Много неща научих оттам.Дори вчера ми се наложи да я пооправя нашата.

Искам сняг,ама много сняг,липсва ми.

И аз днес ще ходя за подаръци,че празниците идват,а нищо не сме подготвили.Мъжът ми няма никакво време,та пак всичко е върху мен.
И да не забравя,много харесвам тази комбинация!

Бебчето на моите познати е още  в болница.втора седмица и не се знае нищо.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 09:18 от Мама на трима.

# 265
Мммммм, веднага ми замириса на кафе. Благодаря ти, Анкасче.  Hug

Теди, честита ти племенница. Да расте здравичка и весела и много да радва всички, особено леля.  Heart Eyes

Хейли, и моето зверче доскоро нищо не казваше в къщи и дори се чудех дали изобщо знае нещо. Но изведнъж се отпуши и сега пък не мога да й затворя човката - все иска да пее нещо, а най-лошото е, че много често иска да пеем двете ... на улицата...  Embarassed Embarassed Embarassed

Юле, още малко и офанзивата ще свърши. А после се отпуснете подобаващо с Галично край камината - имаш нужда от това.

Мама Х 3, стискам палци бебчето да се оправи по-скоро. Казваш, че не се знае нищо - но могат ли да му поставят диагноза, или просто състоянието му е много тежко? Можем ли да помогнем някак си?

Между другото, днешната комбинация е не просто "петък, 13-ти", а е "петък, 13-ти, 13-та година". Дано донесе късмет на всички ни.   Praynig Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден, момичета.
  Hug

# 266
  • София
Благодаря на Фея,за голямата загриженост.Тенкс!!
Бебчето е един младеж на две годинки,с бронхопневмония,и с астма.Н аинхалации е с урбазон.Лекуват го.,но това което е лошото ,че много често прави спазмите.И днес ще го местят на друго място.С нищичко не можем да помогнем.,освен със стиснати плаци.

Сега ще тичам по разни задачи до скоро.
И пишете на 13.12.2013 г.,за всичко което ви вълнува.

# 267
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте, момичета. Явявам се да ви пожелая един хубав и спокоен ден. 13 число за мен е прекрасно, защото синът ми е роден на 13, само, че май... Hug Heart Eyes

# 268
ДобрЮтро на всички и от мен!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Анкасче   Hug аз със сладките неща съм скарана..... Специално със шоколад,фондан и захарни истории за торти не съм работила.....

# 269
Аз съм на чайче, реших да го споделя с вас Heart Eyes Hug

Момичета, идвам да споделя една малко тъжна новина, поне за мен. Вие вероятно знаете, де, но аз да си кажа, че ми е много мъчно и болно. Или обидена.
До сега осмислях информацията и най-вече разбрах за чий се прави

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754061.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754061.msg26931994#msg26931994 - мнението на собственика

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754061.msg26934259#msg26934259 - мнение, с което съм много съгласна...

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 15:59 от hailie

Общи условия

Активация на акаунт