MAC & Sephora - 18 тема

• 65 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Важи за абсолютно всичко в магазините.

# 31
  • София
Мерси Simple Smile

Ще разгледам предварително, иска ми се някакъв прасковен руж.Даже го сънувах, дано намеря и на яве Simple Smile

# 32

Аз много харесах това червило. (Кой пусна тази блогърка, аааааа.... :-Р )

МАС Fleshpot - някой има ли впечатления от него? То перманентно ли е? А идеи за подобен цвят от хай-енд марки?

# 33
  • София
Епона, апрорпо аз като теб-повече ме грабна червилото!
Myth мисля че е подобно.
Аз нося такова на Мейбълин от време на време с такъв натрапчив грим- , но искам да е по плътно. Thinking

# 34
Flashpot е pro червило. Мyth e една идейка по-бежаво, но на всеки човек седи различно така че трябва да се пробва.
То ми е най-най-най любимото червило на МАС Heart Eyes

# 35
Благодаря за новата тема Hug
И от мен един глас за Myth, любимото ми е по вина на Жаки Heart Eyes  bouquet

Нямам търпение вече да се заредят Бенефит  ura

# 36
  • Sofia
Привет Simple Smile Имам нужда от съвет от професионалистите  Hug
След като мирясах с коректора и ФДТ най-после, дойде ред на скинфиниша. Не съм сигурна защо се дърпах досега, може би защото нямах никакви наблюдения, но вече искам. И понеже скоро разчистих козметиките и се оказа, че имам хиляди среднобюджетни боклучета, които сумарно са доста пари, реших да си купувам само хубави неща и да си ги ползвам с кеф, а не да ми стоят така.
Извинете за лирическото отклонение.
Тъй като съм доста бяло-жълта, гледах гледах и си харесах MAC lightscapade. Въпросът ми е има ли го в нашия магазин? И много ли е лъскав? Ще ми се нещо полиращо, но не с видими блясъчета, да става за ежедневно носене, като за полиране на скулите. Не мисля, че ще го нося на цялото лице.
Ако можете да ми препоръчате и нещо друго с тези характеристики в този ценови клас, ще съм много благодарна! Hug

# 37
Не го намирам за особено лъскав и частички в него няма никакви, но аз лично не бих ти го препоръчала точно него. Разбира се може да отидеш и да ги помолиш да ти го нанесат на скулите за да прецениш дали се харесваш с него.
До няколко дни ще заредят новите скинфиниши от коледната колекция така че разгледай и тях Simple Smile Само розовият няма да става за хайлайтър.

# 38
Жаки, тези скинфиниши ли ще заредят? Flutter

# 39
Да, тези. Розовият и по-тъмният много ми приличат на скинфинишите от Тропикал Табу колекцията.
А най-светлият поне от снимки ми е малко като Порцелана (основният цвят).

# 40
  • Бургас
Малко повече снимки на пролетната колекция на Шанел (то още текат вълнения около коледната )
http://imabeautygeek.com/2013/11/15/chanel-spring-2014-makeup-ja … -6/#axzz2lHoWM9MI

# 41
На мен светлият ми прилича на Adored поне така като го гледам, но нямам Порцелана и не мога да сравня.
Доколкото разбирам цялата концепция на колекцията е във фрост финиш, който не ми е много любим, но ще преценя като видя. Едва ли ще устоя да не взема някой скинфиниш. Blush
От червилата по суочове никое не си харесах. Забелязах, че едно от тях е 1 към 1 с Nude червилото от колекцията на Рири, после видях, че и Темпталия го е сложила в dupe list-a.

# 42
Този кафеникавия скинфиниш може да го погледна  Crazy Напомня ми на Голд Депосит, но в комбинация с прасковено, което не е никак лошо  Flutter
Как се казваше тази колекция да я поразгледам в нета?

# 43
Mac Divine Night  Peace

# 44
Аз съм се напълнила вече до дупка със скинфиниши и може би този път нищо няма да купувам.
Adored не можах да го харесам особено, ползвам го много рядко. Неговият финиш също не е от тези, които са ми любими. Харесвам да са истински изпечени минерали от сорта на Gold Deposit.
Догодина може да има по-интересни и невиждани неща Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт