MAC & Sephora - 18 тема

• 65 729
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Момичета,
Много ми хареса червилото на ИСЛ Yves Saint Laurent Rouge Volupté
номер 3  от проба в магазина.Ако някоя от вас го е ползвала, моля ви
да споделите.

# 526
Извинявам се ако въпросът ми не е за тази тема, но някой поръчвал ли е illamasqua от английския им сайт?

# 527
Момичета, знаете ли колко струва в Сефора Bleu на CHANEL? Има ли по-изгодно и надеждно място в София? Мисля да го взема за подарък за любимия, но не остана време до Коледа да го поръчвам от чужд сайт, с български не ми се рискува...
  bouquet

# 528
  • София
Здравейте момичета, знаете ли дали в MAC The Mall имат Mineralize коректора?

Скрит текст:

Blair1234, поръчах си един руж от UK сайта на Illamasqua преди около месец.

# 529
Извинявам се ако въпросът ми не е за тази тема, но някой поръчвал ли е illamasqua от английския им сайт?
Аз имам вече 3 поръчки от сайта.
Доволна съм.
Първия и втория път си купих фон дьо тен от намалението - до сега съм пробвала само един от двата, понеже имам много, втория не съм го разпечатвала. Пробвах кремообразния и ми хареса, нацелих си цвета.
Трития път си поръчвах комплект четка с руж. Изпратиха ми грешна четка. Много се ядосах, четките са скъпи, а тази която ми пратиха си стои нова, още не знам какво да я правя, но ме компенсираха с желаната четка подарък, без да връщам сгрешената и мирясах  Mr. Green
Ружът е хубав, но се рони много лесно, иначе е супер пигментиран и трябва много да се внимава с количеството.
Четката за руж 1 е страхотна.
Другата - все още не знам какво да я правя  Mr. Green
Хвърлила съм око на четкта за хайлайтър и Аврора, но когато исках да поръчвам бяха изчерпани и сега изчаквам изгоден код  Whistling

# 530
  • в 1001-та нощ
Е, много грубо - "ние сбъркахме, ама ти се оправяй"  Shocked

Коя е грешната четка  Rolling Eyes  bouquet

# 531
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ооох, момичета, влюбих се в тия лакове:

А тази палитра на Диор много м ихаресва, въпреки, че не нося такива цветове:

Не знам какво ще правя - харесала съм много продукти от пролетните колекции, а не мога да купя всичко  Tired Надявам се поне да се сдобия с палитрата на Шанел, има ли вече суотчове и отзиви за нея? Крйно време е да се сдобия с първата си Шанелска палитра и мисля, че пролетната си заслужава  Blush

# 532
  • Бургас
Blair1234 имам две пратки от Illamasqua и все доволна , голям фен съм на продуктите има. Имам предимно техни сенки, единички и палитра, пигмент  и четка имам към тях. И един продукт който превръща сенките в очна линия и за ефекти разни. И други неща ще си поръчам , но и аз чакам хубав код.
Ах тези лакове на YSL, но тука при нас само на едно място се намират и то от стари колекции , за мен са едни от най- добрите които съм пробвала и трайни.

# 533
Е, много грубо - "ние сбъркахме, ама ти се оправяй"  Shocked

Коя е грешната четка  Rolling Eyes  bouquet
Не те разбрах  newsm78 Да, те сбъркаха, но веднага ми пратиха желаната четка и ми оставиха сгрешената за компенсация, така че в крайна сметка се реваншираха хората.  Grinning

Това е сгрешената четка, която не ползвам http://www.illamasqua.com/shop/products/brushes/blush-up-brush

А тази я ползвам всеки ден и много ми харесва - най-добрата четка, която имам
http://www.illamasqua.com/shop/products/brushes/blusher-brush-1

Тази за пудрата също искам да я купя, но ми идва вече прекалено скъпа, за сега съм пас.

# 534
  • Бургас
на мен пък точно сгрешената ти четка много ми харесва, идеална е за кремобразен руж и контур, дай и шанс.

# 535
Много ми харесват лаковете на ИСЛ. Имам няколко техни и са толкова трайни, с гланцирано покритие. Нито на Диор, нито на Шанел могат да ми придадат такъв блясък на ноктите. Искам и шестте от снимката, да си призная. Малко есенни ми идват като цветове, но са много интересни и необичайни.
А иначе продуктите на Диор от снимката са ексклузивни за Азия. Те всяка година пускат такава колекция, която дори американките трудно намират месеци по-късно.
Има реални снимки на пролетната колекция на Диор, но са снимани тестери в ужасно състояние. Виждала съм снимки и на Шанел, но само на продуктите за устни, един от лаковете и едната сянка в бурканче.  Палитрата я има снимана реална, но без суоч на цветовете.
За разлика от слабото Коледно представяне, мисля, че има доста продукти от пролетните колекции, които си заслужават.

# 536
  • Отвъд алеята зад шкафа
Това е нова спайси колекция на ИСЛ, аз бих я носила  и лятото, накъде по Средиземноморието  Heart Eyes

# 537
Разгледах сега в нета снимки. Инфото е съвсем ново. Много оригинална идея за подправки. Цветовете са наистина точно в тази гама. Дори 42 ми харесва, а аз не понасям жълто като цвят.
Нямам търпение да ги пуснат някъде. А ако е при нас, още по-добре Simple Smile

# 538
  • в 1001-та нощ
anbibian  Hug не разбрах, че са ти пратили желаната четка и много се възмутих  Blush

Аз също бих ползвала грешната четка за руж, пък в краен случай я пробвай в размените  Blush

# 539
 Благодаря ви за отговорите, момичета! А как е доставката? В сайта пише, че с по-евтиния вариант идва за 15-30 дни, което ми се вижда доста!

Общи условия

Активация на акаунт