MAC & Sephora - 18 тема

• 65 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Здравеuте мили дами ,искам да се допитам до ва6ето мнение за продуктите на Нарс и Инглот .
Кои са must haves техни продукти ,според ва6иа опит

# 511
  • София
Здравеuте мили дами ,искам да се допитам до ва6ето мнение за продуктите на Нарс и Инглот .
Кои са must haves техни продукти ,според ва6иа опит

Happy-Happy, от Инглот мога да похваля сенките- пигментирани, дълготрайни, много цветове на разположение. Имам и тяхно червило, което също ми харесва. Това, което много хвалят по блоговете и съм се заканила да пробвам е гел-очната линия - Inglot Cosmetics AMC Matte Gel Eyeliner 77 Black, страшно черна и трайна била!

Що се отнася до NARS, усещам, че започвам да се влюбвам в тази марка. На първо място да похваля ружовете им - NARS Orgasm - определено e must-have. Аз съм се заканила да си взема и още няколко ружа, но ще видим. Също много ми харесват и гланцовете - Turkish delight, Orgasm, както и червилата им. Също много хвалят и моливите NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliners. От тях съм си харесала 47th Street (като фенка на всичко блестящо и искрящо  Mr. Green) и  Rue Bonaparte.

# 512
За мен всичко на Нарс е маст хев. Всичко тяхно което имам е страхотно. Влюбена съм в тази марка.
За Инглот много не мога да кажа, имам само няколко сенки и не са лоши, стават, но не са нищо одобено.  Peace

# 513
За мен всичко на Нарс е маст хев. Всичко тяхно което имам е страхотно. Влюбена съм в тази марка.
предлага ли се марката в Sephora

# 514
NARS не се продава в БГ  Peace
Имам за сега само техните ружове и хайлайтър и са велики Heart Eyes Горещо ги препоръчвам thumbsup

# 515
Тази вип карта от Сефора ползвате ли я и как?
В магазина нищо не можаха да ми обеснят за нея  ooooh!

До 25.12 с вип картата има 20% отстъпка при покупка на втори продукт + подарък чанта или гривна по избор - получих смс в четвъртък.
Всеки месец ще има различни предложения - понякога отстъпки, понякога подаръци - така ми казаха на мен момичетата.

# 516
Тази вип карта от Сефора ползвате ли я и как?
В магазина нищо не можаха да ми обеснят за нея  ooooh!

До 25.12 с вип картата има 20% отстъпка при покупка на втори продукт + подарък чанта или гривна по избор - получих смс в четвъртък.
Всеки месец ще има различни предложения - понякога отстъпки, понякога подаръци - така ми казаха на мен момичетата.

Да и на мен така ми казаха и получих смс. Hug  bouquet

# 517
  • София
Аз също получих СМС, но когато пазарувах вчера за себе си и за приятел, получих отстъпката , но не и подаръка.  Whistling Картата въобще не ми я поискаха. Може би подаръка е с карта , а отстъпката по принцип ?!?

Успяхте ли да тествате вече  Erase paste ? Заслужава ли всичките хвалебствия? 

# 518
Каква е тази вип карта, че аз не съм разбрала  Blush

# 519
  • в 1001-та нощ
Ееееее, как така, Жаки  Rolling Eyes мисля именно ти коментира преди време - че е най-красива от тези карти  Blush

Даваха я през ноември при покупка над 90 лв и на празника - на 15.11 - мисля беше - без покупка - една сребриста  Blush

Аз пък нямам такъв СМС или не съм го видяла  Rolling Eyes

# 520
Е тези карти, който ги раздаваха първо с покупка за 100 лв, после на партито Dear Santa и без нищо т.е без обвързване с покупка на определена стойност. Те не трупат точки, а ти дават разни права, ама не е ясно точно какви. Всеки месец щяло да има промоции и достъп до разни партита с такава карта.

# 521
Aaa тази ли Grinning Ми то като гледам всеки я има, тъй че не я сметнах за вип карта. Реших да не са извадили друга Mr. Green

# 522
Ето и това съм получила, който иска може да се възползва. Hug
Цитат
Уважаеми дами и господа,

С голямо удоволствие Ви каним да получите своята мостра от най-емблематичния продукт на марка La Prairie - Skin Caviar Luxe Cream във верига Sephora.

На 13 и 21 декември в Sephora The Mall и на 14 и 20 декември в Sephora Paradise Center ще можете да получите Вашата мостра и консултация за нуждите на Вашата кожа, а при покупка на продукт на марката ще има специални подаръци предоставяни на съответните дати.

С пожелания за сияйна седмица с La Prairie!

Екипът на Sephora и La Prairie

# 523
Аз вече 2 пъти се възползвах от намалението 20 процента. Blush
Подаръците са 2 - избираш си или гривна или чанта Сефора.
Добра идея е да се комбинирате с някой. Аз така процедирах с мама - тя си купи от коледните комплекти на Визионер, аз палитра на Too Faced и палитрата излезе с около 20 лева по-малко.
Намаляват ти от по-евтиния продукт. Peace
И днес пак така - за нея червило Mufe, за мен червило Too faced.
Ама много ми харесват тези червила. Heart Eyes

# 524
Съжалявам, че пиша 2-ри пост, но се сетих да споделя за почитателките на Lancome, че коледните комплекти са страшно изгодни. Доколкото видях има с Визионер и с Женефик.
Този, който майка ми си взе например съдържа голям Визионер и минита Женефик, крем за около очи и мини фдт. И всичко това е на цената на Визионера. Peace
Почти идентичен е с този, само че в нейния има и мини Визионер:

Общи условия

Активация на акаунт