MAC & Sephora - 18 тема

• 65 738
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Chanel Métiers d’Art Collection Spring 2014

Chanel Perfection Lumière Velvet – New -  €39.50
Smooth Effect Makeup SPF 15 (New) will be available starting April 2014.

Chanel Éclat Lumière - €33.00
Highlighter Face Pen

Chanel Correcteur Perfection – €33.00

Chanel Poudre Universelle Libre - €44.00

Chanel Les 4 Ombres – €50.00
No.208 Tissé Gabrielle (New) (launching March 2014)

Stylo Yeux Waterproof – €23.50
No.88 Noir Intense

Le Crayon Khôl – €21.00
No.69 Clair

Mascara Le Volume de Chanel – €31.00
No.10 Noir (Black)

Chanel Crayon Sourcils – €23.00

Chanel Le Sourcil – €54.50

Chanel Recourbe Cils – €30.00

Rouge Coco Baume – €31.00

Brush – €40.50
No.7

# 496
  • София
Perfection Lumière Velvet ще се пробва задължително!   Crazy

# 497
Преди време тук се оплаках от червилата на YSL: неравномерност на цвета, събиране в гънките, непокривност и пр.

Nude in Private, което ползвам от скоро, е съвсем далече от всичко това. Нито се събира, нито се напуква, всичко е красиво и равномерно, цветът е много приятен и подходящ за всичко.

Явно проблемът е бил в отделни цветове, които не са се напаснали спрямо моите устни.

# 498
  • София
Аз имам 6 от серията Volupté Shine и при мен всички са такива:
Нито се събира, нито се напуква, всичко е красиво и равномерно, цветът е много приятен и подходящ за всичко.

Heart Eyes

# 499
Ауу, този нов фдт нямам търпение да го пробвам. Обожавам техните фдт-ни.  Flutter

# 500
Аз съм голям фен на Шанел, но пък нито един фдт не ми пасна, нито на цвят, нито на нищо  Confused
Последно пробвах Перфекшън люмиер, не ми хареса изобщо. Компактните не съм ги пробвала, може би е ще ми харесат и паснат на комбинираната кожа.
Сета за вежди много ми хареса  Heart Eyes писали сте тук за един техен, но незнам дали е този. Сенките също  Heart Eyes

# 501
Сета за вежди се надявам да е подновен отдавна спрян Блонд, защото искам да си купя такъв отдавна, но предвид че е Брюн, а аз не правя вежди и не харесвам тъмно и дебело правени такива, никога не дадох 120 лв за него. Гледам го през ден от години в магазина до нас и винаги си тръгвам, защото е тъмен. Дано този е светлата версия.
Страшно ми харесва и палитрата. Peace

# 502
В София някой виждал ли ФДТ на Шанел префекшън лумиер 10 номер,че във Варна няма  Confused

# 503
В София някой виждал ли ФДТ на Шанел префекшън лумиер 10 номер,че във Варна няма  Confused
Звънни в Сефора и попитай, все си мисля че имаше онзи ден, но не съм 100% сигурна.
В началото на темата има телефоните.

# 504
  • София
Предполагам сте я коментирали тази палитра, но аз явно съм бляла и се поддадох на чара на прекрасната консултантка на Диор в Сефора онзи ден. И все пак да си кажа, за да не се подлъже и друг.  Grinning
Палитрата е в прекрасна опаковка, много стилна, и красива. Цветовете също са подбрани много добре, мислех , че ще чудесна палитра за чанта, за дневен и лесен преход към вечерен , но .. пигментацията е  Confused , а трайността  Confused Confused. Дори с база - 4-5 часа. Все пак гримът с нея стои много свежо и ще си я ползвам, но съм доста разочарована от останалите два съществени фактора.  Crossing Arms За тази цена и марка  , трябваше да се постараят повече.

# 505
Аз пък съм много доволна от палитрата, посягам най-често към нея особено като бързам, при мен грима издържа (с база на Too Faced, която леко припудрям преди са нанеса сенките). Цветовете са  Heart Eyes, много добре подбрани. Тъмните са пигментирани, светлият харесвам много за базов, блясъчетата са нежни и превръщат грима в празничен. Жалко, че си разочарована  Peace

# 506
Звънни в Сефора и попитай, все си мисля че имаше онзи ден, но не съм 100% сигурна.
В началото на темата има телефоните.

Звъннах и нямат,няма и от свободната пудра  Sad Други идеи от къде мога да си ги взема?

# 507
  • София
Ниана, явно проблемът е при мен. Може би съм малко по тъмна за да се покаже добре базовият тон, което налага напластяване. Може и да имам по високи очаквания и да я сравнявам с Нейкед да речем, където само с едно докосване на четката върша всичко. Колкото до базата - пробвах и с любимата ми HD NYX и с такава  на Too Faced (от миналогодишната Коледна  палитра, леко блестяща). Разлика нямаше. Crossing Arms

П.п. С Нейкед и база - повече от 10 часа.

Равно подхода ми е грешен, но наистина се радвам че на теб ти харесва! С радост да си я ползваш!  Hug
Цветовете са много хубави- спор няма. Дори апликатора ми харесва, а опаковката е приказка. Heart Eyes

# 508
Благодаря! Hug да, опаковката е приказка и удоволствие да я държиш и ползваш  Heart Eyes Дано се споразумеете с тази палитра! Hug

# 509
на каква цена се предлагат основите на Benefit в Sephora?

Общи условия

Активация на акаунт