MAC & Sephora - 18 тема

• 65 750
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Мнение за сенките на Sleek? Заглеждах една "nude" палитра , на фона на останалите ми се стори доста евтина (ок. 11 -12 евро)? Заслужава ли си качеството? Аз съм решила да премина твърдо на пастелни и небляскави сенки.

Аз бях купувала Слийк от чужбина - подарък за майка ми. Влюбих се в цветовете, но всичките до един са мнооого лъскави, поне за мен, за това и рядго ги използвам и не мога да изкажа сериозно мнение за качеството. За матова палитра не се сещам тяхна, може да е нова (би ли споделила номер/име да я погледна, че ме заинтригува). Но според мен за цената им не пречи да пробваш, с хубава база отдолу ще са ок. Моите лъскави сякаш малко "издишат" дори и с база, но ако тази нюд палитра е по-мат, не би трябвало да имаш проблем  Peace

# 481
  • Torino,IT
Да се оплача, че пудрата ми Беж на Шанел се спече - съвсем в средата е добре, но към краищата стана лъскава и твърда. Махам горния слой и след няколко дни отново се връщам на изходно положение Crossing Arms
На някой друг случвало ли му се е?

И мойта е в.такова състояние, още повече че в средата е издълбана и се.вижда дъното.
Ще опитам да я почистя.със салфетка, само да мина отгоре ли? Не вярвам че ще.има резултат но ще опитам.
Тук пуснаха палитрата на ту фейсд която е като мобилен телефон, но шоколадът не е идвал. Или поне не беше преди седмица.

# 482
Нама никакъв ефект от бърсане със салфетка, трябва да се изстърже, но пак става после.

# 483
  • Бургас
От всичките мазила, които нанасяме под пудрата на лицето се появява тази коричка, независимо дали е шанел или някаква друга компактна пудра.
Дами, ако се обадя за 2 червила (от постоянната серия на MAC) нали ще ми ги пратят към Бургас?! Особено ми е мъка MAC High Tea Lustre, не мога да спя спокойно като свърши.

# 484
Ето един полезен или вреден  Mr. Green пролетен бюти календар
http://www.chicprofile.com/2013/12/spring-2014-beauty-collections-round-up-2.html

# 485
От всичките мазила, които нанасяме под пудрата на лицето се появява тази коричка, независимо дали е шанел или някаква друга компактна пудра.
Дами, ако се обадя за 2 червила (от постоянната серия на MAC) нали ще ми ги пратят към Бургас?! Особено ми е мъка MAC High Tea Lustre, не мога да спя спокойно като свърши.
Да би трябвало да ти ги пратят. Peace

# 486

Имам и други компактни пудри, но не съм имала такъв проблем. Случва се само с тази пудра - със сигурност няма да я купя отново.

# 487
  • Torino,IT
Алиена, календарът е много полезен Twisted Evil
Много ми харесват опаковките на Essence. И трите колекции са сладурски.

# 488
Много скучни пролетни колекции - нюд и розово.
Само Гучи ме заинтригува. Чакам с нетърпение да пуснат новече инфо.

# 489
  • в 1001-та нощ
...

На мен с компактните метеорити и компактна пудра на Кларинс не ми се е случвало - има общо над 5 бр. ползвани.

Случи ми се - само с първата пудра, когато ползвах тампона, а не четка и я нанасях веднага след ББ-то, сега изчаквам малко да дръпне  Peace

# 490
  • Бургас
И беж при мен така, но аз със салфетка само че от тези които са по- релефни и хубаво я почистих. Но това стана само с номер 30 с 20-ката нямам такива проблеми, а вече и тя е издълбана  Shocked

# 491
Много се радвам, че спиралата на MAC, от която бях силно впечатлена след урока и която похвалих тук, е намерила място сред любимците на Лиса за 2013г:

http://www.lisaeldridge.com/video/26114/favourite-mascaras-and-liners-2013/

# 492
Тази вип карта от Сефора ползвате ли я и как?
В магазина нищо не можаха да ми обеснят за нея  ooooh!

# 493
При мен бейж е ок, но нанасям само с четка.
Имах една пудра на Ланком, която изхвърлих точно заради коричката. Колкото и да махах, все се появяваше.

# 494
  • в 1001-та нощ
Тази вип карта от Сефора ползвате ли я и как?
В магазина нищо не можаха да ми обеснят за нея  ooooh!

Мисля, че беше представена, като за ВИП достъп при промоции, представяне на продукти, грим сесии ....

Общи условия

Активация на акаунт