MAC & Sephora - 18 тема

• 65 756
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
На мен ми казаха кога ще има зареждане, но няма да го споделя тук, надявам се тогава София да е празна  Whistling Whistling Whistling Whistling

# 466
  • Бургас
От сега я пропускам със сигурност , харесала съм други продукти от пролетните колекции на Диор и ИСЛ.
a.l.e.n.a  Joy
Другата седмица заминавам за Виена и тайна се надявам от там да си взема нещо  Crazy

# 467
  • Berlin
И на мен ми харесва. Simple Smile Струва ми се доста дебела обаче.

# 468
Мен вече никакви Нейкеди и Шоколади не ме влекат, всички нюд нужди са ми задоволени след като си спретнах тази МАС-красота.  Mr. Green

със светкавица

без светкавица

# 469
  • София
Eпона честита ти палитра! Hug
Мен вече никакви Нейкеди и Шоколади не ме влекат, всички нюд нужди са ми задоволени след като си спретнах тази МАС-красота.  Mr. Green
Е, к'во няма! Grinning Тя тая палитра е колкото всички Нейкиди и Шоколади взети заедно с всичките им минали и настоящи издания. Laughing

Имаш ли Еспресо в палитрата? Wink

# 470
Е, напиши и цветовете, де.  Wink

# 471
Eпона честита ти палитра! Hug
Мен вече никакви Нейкеди и Шоколади не ме влекат, всички нюд нужди са ми задоволени след като си спретнах тази МАС-красота.  Mr. Green
Е, к'во няма! Grinning Тя тая палитра е колкото всички Нейкиди и Шоколади взети заедно с всичките им минали и настоящи издания. Laughing

Имаш ли Еспресо в палитрата? Wink
Страхотна е палитрата на Мас. Радост за окото! Heart Eyes

# 472
Радост и за окото, и за душата...  Wink

Копче, да, има Еспресо.

Голямо чудене беше кои да избера. Имах няколко сигурни, няколко доста развъртях. Но в крайна сметка мисля, че се получи добре. Пък ако някой не ми хареса в последствие, макар да се съмнявам, най-лесното е да го сменя.

Първи ред
- Blanc type, Dazzlelight, Ricepaper, Naked lunch, Malt

Втори ред
- Kid, Expensive pink, Wookwinked, Copperplate, Knight divine

Трети ред
- Satin taupe, Club, Espresso, Mystery, Carbon

# 473
  • Отвъд алеята зад шкафа
Айде честито, Хероин на МАС става перманентно.

http://www.temptalia.com/mac-heroine-lipstick-will-permanent

# 474
Да се оплача, че пудрата ми Беж на Шанел се спече - съвсем в средата е добре, но към краищата стана лъскава и твърда. Махам горния слой и след няколко дни отново се връщам на изходно положение Crossing Arms
На някой друг случвало ли му се е?

# 475
  • София
Да се оплача, че пудрата ми Беж на Шанел се спече - съвсем в средата е добре, но към краищата стана лъскава и твърда. Махам горния слой и след няколко дни отново се връщам на изходно положение Crossing Arms

На мен! В краищата стана така, в средата е ок. Вчера с една фина салфетка я почистих, но ще видим какво ще излезе. Имах такъв случай и с пудра на Живанши..... Супер тъпо! Не съм я докоснала с мокра четка или нещо подобно.

# 476
Хубава е, даже много  Peace Тук ще идва ли?

Днес я гледах в гръцката Сефора. Да знаете, че сенките са доста "лъскави", в смисъл имат блясък, но иначе е хубава.

Мнение за сенките на Sleek? Заглеждах една "nude" палитра , на фона на останалите ми се стори доста евтина (ок. 11 -12 евро)? Заслужава ли си качеството? Аз съм решила да премина твърдо на пастелни и небляскави сенки.

# 477

На мен! В краищата стана така, в средата е ок. Вчера с една фина салфетка я почистих, но ще видим какво ще излезе. Имах такъв случай и с пудра на Живанши..... Супер тъпо! Не съм я докоснала с мокра четка или нещо подобно.

Значи не е само в мен проблемът Thinking

# 478

Да на всички става така явно. Peace Затова винаги ги стържа с обратната страна на Японката и така нанасям винаги до абсолютния край. Скоро ще приключа втората ми за тази година от март месец досега. Така става според мен от себума, кремовете и. фон дьо тена, който ползва оставащи по четката. Нямам друго обяснение.

# 479
  • София
Хубава е, даже много  Peace Тук ще идва ли?

Днес я гледах в гръцката Сефора. Да знаете, че сенките са доста "лъскави", в смисъл имат блясък, но иначе е хубава.

Шоколадовата палитра на Too Faced, която в техния сайт е с надпис Coming soon я има в Гърция?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт