MAC & Sephora - 18 тема

• 65 688
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • USA, Steak State
Ти си светличка, би трябвало точно този нюанс д ати ходи много.

Всъщност запомнила съм от време оно, че по- светлите червени нюанси отиват на блонинки, а по- тъмните на брюнетки. Има ли нещо вярно в това?

# 601
Ти си светличка, би трябвало точно този нюанс д ати ходи много.

Всъщност запомнила съм от време оно, че по- светлите червени нюанси отиват на блонинки, а по- тъмните на брюнетки. Има ли нещо вярно в това?
Да точно така смятам и аз, въпреки, че нося абсолютно всякакви нюанси на червеното, без керемидено. Hug

# 602
Влезнала ми е в главата една муха  Blush да си купя фдт и пудра на Герлен. Пудрата си харесах, Виолетките, но фдт не мога.
Кой техен беше по-лек? Имам ето това и си го харесвам много http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/face/foundations/terra … econd-skin-effect , но пък са му тъмни цветовете за зимата.
Другото, за което се чудя е Виталюмиер компакт фдт на Шанел. Пробвала съм го преди и ми харесва.

Алиена, бих ти предложила това - http://www.feelunique.com/p/Guerlain-Lingerie-De-Peau-Fluid-Foundation-30ml. Аз съм с комбинирана към мазна кожа и този ФДТ не ми омазнява изобщо. Лек е, но достатъчно покривен.

# 603
И аз минах набързо на видя що за намаление са пуснали в Сефора. За мен - нищо  Whistling Нещата, които ме интересуват, нямат и помен от намаление  Crazy

# 604
В понеделник ще отида да пробвам Герленските фдт-ни и пудрата пак. Тъкмо да си използвам и точките от картата на Дъглъс, детето иска един несесер, но не ми стигат малко точки за него  Wink
Сега се гримирах с ББ на Шисейдо, отгоре компактния фдт на Герлен Парюр, в т-зоната компактната пудра на Шанел. Много ми хареса резултата  Heart Eyes
Другият хит за вечерта е съчетанието на Епатант с есенната палитра на Шанел Mystere, страхотия  Flutter
Днес много се харесвам, сигурно се усети, само да не бяха 3те качени кила от Коледа  Embarassed Embarassed Embarassed

# 605
Другият хит за вечерта е съчетанието на Епатант с есенната палитра на Шанел Mystere, страхотия  Flutter
Днес много се харесвам, сигурно се усети, само да не бяха 3те качени кила от Коледа  Embarassed Embarassed Embarassed
Леле я разкажи повече за това съчетание. Heart Eyes Hug
След тъпите, шведски маси и печени прасенца по Коледа се чувствам като балон. А иде НГ и Василов ден.

# 606
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес бях в Сефора, но не забелязах намаление на нещо друго освен някакви стари парфюми и лакове.

# 607
Палитрата я ползвам така: сивото на подвижния клепач, във външният ъгъл затъмнявам със зеленото, във вътрешният ъгъл и под веждата от бялото, на долният клепач от найчо-тъмното. В центъра на подвижният клепач сложих малко от Епатант.
Първоначалната идея беше Епатант опушен със сивото и зеленото, но реших да пробвам това.

# 608
  • в 1001-та нощ
Днес бях в Сефора, но не забелязах намаление на нещо друго освен някакви стари парфюми и лакове.

Аз имам една любима консултантка, която  винаги ме намира, като отида; вчера ми каза за намалението и съответно - днес, като отидох и дойде при мен - директно попитах какво е намалено и къде са конзолите, през цялото време остана с мен и коментирахме  Peace

# 609
Палитрата я ползвам така: сивото на подвижния клепач, във външният ъгъл затъмнявам със зеленото, във вътрешният ъгъл и под веждата от бялото, на долният клепач от найчо-тъмното. В центъра на подвижният клепач сложих малко от Епатант.
Първоначалната идея беше Епатант опушен със сивото и зеленото, но реших да пробвам това.
Супер, благодаря ще пробвам и аз! Hug  bouquet

# 610
  • Бургас / София
По телефона важи ли намалението ?

# 611
По телефона важи ли намалението ?
Сигурно, те имат сметка да продадат всичко. Обади се и попитай.  bouquet

# 612
  • Бургас / София
Мерси ще се обадя   bouquet . Интересува ме ФДТ на Шанел Виталюмиер Аква, дано е намален   bouquet

# 613
И аз днес минах през Сефора, но нищо намалено не видях, освен няколко парфюма  Tired

# 614
Мерси ще се обадя   bouquet . Интересува ме ФДТ на Шанел Виталюмиер Аква, дано е намален   bouquet
Шанел намален? Те никога не правят намаления, дори и при изтекъл срок на годност. Политика на фирмата. Има страни, в които има, но самите магазини покриват разликата и то със съгласие на фирмата.

По- горе съм написала кое точно е намалено в Сефора и колко струва горе- долу.

Общи условия

Активация на акаунт