MAC & Sephora - 18 тема

• 65 692
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Влезнала ми е в главата една муха  Blush да си купя фдт и пудра на Герлен. Пудрата си харесах, Виолетките, но фдт не мога.
Кой техен беше по-лек? Имам ето това и си го харесвам много http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/face/foundations/terra … econd-skin-effect , но пък са му тъмни цветовете за зимата.
Другото, за което се чудя е Виталюмиер компакт фдт на Шанел. Пробвала съм го преди и ми харесва.

# 586
  • Бургас
Весела Коледа!
Какви бяха отзивите за ББ-то на Герлен?
Спомням си един не ласкав отзив, че лъщял...

На мен не ми хареса че няма цветове, много е тежък и оксидира.

Тенкс! Мисля, че твой беше негативния отзив преди време.  Peace

Влезнала ми е в главата една муха  Blush да си купя фдт и пудра на Герлен. Пудрата си харесах, Виолетките, но фдт не мога.
Кой техен беше по-лек? Имам ето това и си го харесвам много http://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/face/foundations/terra … econd-skin-effect , но пък са му тъмни цветовете за зимата.
Другото, за което се чудя е Виталюмиер компакт фдт на Шанел. Пробвала съм го преди и ми харесва.

Мхм, и аз забърсах Виолетките, но компактните. Ти на кой вариант си се спряла?
За фон дьо тените не мога да съм много в помощ (на мен са ми тъмни), но по принцип по-лек мисля, че беше Parure Aqua Fluid. Новият Tenue de Perfection също е по-лек.

Днес тествах пудрата Мат Люмиер на Шанел - въобще, ама въобще не ми допадна. А се бях засилила да я купувам. Освен това, не внасят най-светлите цветове.
А, и да си кажа за Беж... Може би съм единствената, на която не и харесва... С такова желание я чаках (бях я поръчала онлайн от чужбина), номер 10. Ами, тъмна ми е и то доста. Не ми пасва на кожата явно - след час бях лъснала ужасно, от доста време не ми се беше случвало такова нещо. Кожата ми всъщност не е толкова мазна, даже въобще - комбинирана е, със склонност към омазняване в Т-зоната. Много се разочаровах!

# 587
Аз си харесах свободната, приятелка ползва нея и фдт  tenue de Perfection и е доволна, но пък не я питах колко е покривен.

# 588
От година ползвам коректора на Бенефит erase paste. И съм много доволна, единствено той успя да прикрие тъмните ми кръгове. Продукта е много икономичен, по много мъничко се слага, тъй като е по-гъст и има риск да се набие в бръчиците около очите. За мен е страхотен продукт и заслужава.

# 589

Стартира периодът на разпродажби в Sephora! УАУ! Ако сте си набелязали някой продукт и сте чакали цяла година за него, сега е шансът ви да си го купите, защото е с НАМАЛЕНИЕ! Хилядите цветове, текстури и завладяващи аромати ще направят изборът ви особено труден, защото всички са НЕВЕРОЯТНИ! ХАРЕСАЙТЕ, ако и вие обожавате НАМАЛЕНИЯТА!

от фейсбук

# 590
Да от днес започва намалението в Сефора. Тази година е доста по-рано и това е страхотно. Ще отида да видя сега какво има. Интересува ме може би коледната палитра на MUFE.

# 591
  • Бургас
Да и аз го прочетох . Ми е интересно дали във фейсбука ще обявят на кои продукти ще има намаление и какво. Аз общо взето по приключих с козметичните похождения.

# 592
  • Бургас
От днес до кога е намалението?

# 593
  • Варна
Девойки, споделете, моля, какво има намалено в Сефора  Party

# 594
Почти нищо или поне на мен не ми допадат предложенията. Козметика бяла на д- р Бранд, два броя единични сенки за очи на TF. Аз си взех едните за 18.50 разкошни са! Голямата палитра на TF за 46 лв. Всички лакове на Сали Хенсън и разни на Опи вк, пясъци.Неща на Сефора и лакове на Neils Ins. Има и намаления на Ла Прери и то намалени с по 100 лв. А има три много готини глоса на TF за по 18.50. Розов със синкави частици, корал и нюд. Има намалени парфюми и лосиони за тяло. Намалена на 24 лв.   е и палитрата Айфон на TF. Тя си заслужава много.

# 595
  • София
Почти нищо или поне на мен не ми допадат предложенията. Козметика бяла на д- р Бранд, два броя единични сенки за очи на TF. Аз си взех едните за 18.50 разкошни са! Голямата палитра на TF за 46 лв. Всички лакове на Сали Хенсън и разни на Опи вк, пясъци.Неща на Сефора и лакове на Neils Ins. Има и намаления на Ла Прери и то намалени с по 100 лв. А има три много готини глоса на TF за по 18.50. Розов със синкави частици, корал и нюд. Има намалени парфюми и лосиони за тяло. Намалена на 24 лв.   е и палитрата Айфон на TF. Тя си заслужава много.
Кои парфюми? Grinningако си обърнала внимание

# 596
  • Пловдив
Densi,rajnaa  момичета благодаря ви Hug
Дени,ти знаеш-слаби са ми ангелите като стане въпрос за Шанел и ако в действителност изглежда така- е точно това което търся.Дано да е останало едно за мен Hug

Редактирам се Blush
Дени видях в другата тема ,че си взела триото червени червила на Диор,може ли отзив за тях Hug

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 18:15 от armira

# 597
Почти нищо или поне на мен не ми допадат предложенията. Козметика бяла на д- р Бранд, два броя единични сенки за очи на TF. Аз си взех едните за 18.50 разкошни са! Голямата палитра на TF за 46 лв. Всички лакове на Сали Хенсън и разни на Опи вк, пясъци.Неща на Сефора и лакове на Neils Ins. Има и намаления на Ла Прери и то намалени с по 100 лв. А има три много готини глоса на TF за по 18.50. Розов със синкави частици, корал и нюд. Има намалени парфюми и лосиони за тяло. Намалена на 24 лв.   е и палитрата Айфон на TF. Тя си заслужава много.
Кои парфюми? Grinningако си обърнала внимание
Булгари, Клое с -30% и разни други, но не ме интересуват и не съм се заглеждала.

Армирка, това на Диор са глосове. Не съм ги пробвала все още, подарък са и не смея да ги развалям.
Потърси червилото на Шанел, много е добро. Hug

# 598
  • USA, Steak State
Денси, едното е червило.  Peace

Работя над ревюто на тази палитра. Невероятна е! Просто.... едно от най- добрите продукти събрани в едно на марката ( специфично за червеният цвят).

# 599
Аз се влюбих от пръв поглед в палитрата като цяло, но самото червено вътре не е точно моето. Малко по-ярко е от вкуса ми вк. и лака.

Общи условия

Активация на акаунт