MAC & Sephora - 18 тема

• 65 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас / София
Когато беше черният петък имаше някакви намаления на Шанел, помислих че и сега, жалко нищо пак ще се купува  Rolling Eyes

# 616
  • Berlin
Пролетта, когато имаше намаление на всичко в Сфора, и Шанел също или поне лаковете бяха. Simple Smile

# 617
Двата цвята единички на Too Faced, които са намалени наистина са прекрасни и си струват много. Iphone палитрата на мен не ми допадна.
Намалени са още гланцовете им, разни глитъри и блестящи очни линии, бб кремът.
Намалени са 2-3 цвята червила на Estee lauder, един лилав техен лак, дуо сенките, които за мен са страхотни и си заслужават много. Цената им е 47 лева. Аз си взех единият вид - Raisins и съм много доволна.
Взех и коледната палитра на Mufe. Когато беше на реалната си цена се отказах от нея, но сега за 40 и няколко лева не издържах. Joy Хубава и празнична е.
От бялата козметика има някои намалени продукти и на Estee и на Clinique.

# 618
Пролетта, когато имаше намаление на всичко в Сфора, и Шанел също или поне лаковете бяха. Simple Smile
Не съм виждала лакове намалени. Шанел имаше намаления и то големи на традиционото намаление в Прити шоп, но миналата година изведнъж прибраха стелажа с техните продукти и казаха че повече Шанел намален няма да има. Така и стана. Иначе имам уникални придобивки от там.

# 619
На мен ми се върти нещо за Шанел, но една кошничка на техният си стелаж отгоре, не по време на другите намаления и то ако купиш нещо друго на редовна цена.
Иначе с процентите в Сефора,  пускат или 15%  или 20% за вторият продукт.

# 620
  • София
Здравейте, момичета!  Simple Smile

Дали някоя от вас знае телефона на Sephora в Paradise Center?

# 621
  • Бургас
Намалени са фон дьо тените на MUFE в Сефора?

В Дъглас има промоция на Биотерм Skin Ergetic - купуваш дневен крем и нощният ти е подарък, и двата са в пълен размер. Същата промоция я има и за серума от серията, като подаръкът в случая е дневния крем.

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 17:04 от Мимита

# 622
  • Бургас
При нас на Шанел само червила можеш да видиш с по 20% намалени , понеже са стара колекция или цветове които са спрени и преди фирмата да си ги изтегли ги пускат на по- ниска цена.

# 623
  • Пловдив
Добре, че е форума да разбирам за някои намаления,ако трябва да разчитам на себе си- за да хвана намаление трябва през 2 дни да съм в магазините и да се зарина с ненужна кометика понеже ми е слаб ангела, за това  рядко влизам без да търся нещо конкретно .   bouquet

# 624
  • Berlin
Ами аз тогава си купих лак и беше намален също.

Не съм виждала лакове намалени. Шанел имаше намаления и то големи на традиционото намаление в Прити шоп, но миналата година изведнъж прибраха стелажа с техните продукти и казаха че повече Шанел намален няма да има.

# 625
Моля за съвет   bouquet
Ще поръчвам тази вечер крем на Ести Лаудер за околоочния контур и се колебая между Адванса и ето този http://www.esteelauder.co.uk/product/685/24480/Product-Catalog/S … e-Balm/index.tmpl
Не ми стана ясно, обаче той за каква възраст е, аз съм 30+  newsm78

# 626
http://www.temptalia.com/best-blushes-top-10-of-2013
Имам 4 от 10-те на Темпи и много си ги харесвам, но има и много други супер хубави ружове, излезли тази година.

# 627
  • гр. София
Момичета, записвам се да следя новостите. Иначе се влюбих в палитрата на YSL. Нямам търпение да си я купя.  Heart Eyes

# 628
Момичета, записвам се да следя новостите. Иначе се влюбих в палитрата на YSL. Нямам търпение да си я купя.  Heart Eyes
Коя палитра, разкажи?! Hug  bouquet

# 629
Не съм виждала лакове намалени. Шанел имаше намаления и то големи на традиционото намаление в Прити шоп, но миналата година изведнъж прибраха стелажа с техните продукти и казаха че повече Шанел намален няма да има. Така и стана. Иначе имам уникални придобивки от там.
Koга им е традиционното намаление в Прити шоп?

Общи условия

Активация на акаунт