MAC & Sephora - 18 тема

• 65 679
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
http://www.temptalia.com/best-blushes-top-10-of-2013
Имам 4 от 10-те на Темпи и много си ги харесвам, но има и много други супер хубави ружове, излезли тази година.
Аз само 1 - на Бенефит.
Много ми хареса Accent  Heart Eyes поне на снимката. Какви са цените на Шанел в БГ?

Ако някой се интересува от Illamasqua- имат намаления http://www.illamasqua.com/

# 631
  • гр. София
От пролетната колекция за 2014.  Flutter

Красота   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 дек 2013, 23:15 от Shokoladche

# 632
Опитвам се да направя поръчка на сайта на Ести и все ми изписва paypal.payment.rejected
На какво може да се дължи това? Има ли проблем ако платя с БГ карта директо през сайта? Предния път платих с пей пал като гост  newsm78

# 633
  • Бургас
Опитвам се да направя поръчка на сайта на Ести и все ми изписва paypal.payment.rejected
На какво може да се дължи това? Има ли проблем ако платя с БГ карта директо през сайта? Предния път платих с пей пал като гост  newsm78

Пробвай с картата директно.  Peace

# 634
  • София
Моля за съвет   bouquet
Ще поръчвам тази вечер крем на Ести Лаудер за околоочния контур и се колебая между Адванса и ето този http://www.esteelauder.co.uk/product/685/24480/Product-Catalog/S … e-Balm/index.tmpl
Не ми стана ясно, обаче той за каква възраст е, аз съм 30+  newsm78

Предполагам ,че вече си поръчала, но сега влизам.  Blush За кой Адванс говориш за този в бурканчето или за серума. Аз ползвах щедра  мостра на този и ми дойде доста тежък. Ползвах го като нощен паралелно със серума за лице (не един върху друг). Сутрин се събуждах доста подпухнала около очите , може и някаква реакция да съм имала. Ползвала съм и показаният от теб по горе, който ми понесе доста по добре.Беше мини обаче и не мога да кажа какъв му ефекта.Много хубаво мирише.  Grinning Консултанта на Есте в Сефора ми обясни ,че Ревитализиращата серия се води "универсална" . Има и Хдратация и Анти ейдж съставки, но не е така целенасочена в дадена област .

# 635
Моля за съвет   bouquet
Ще поръчвам тази вечер крем на Ести Лаудер за околоочния контур и се колебая между Адванса и ето този http://www.esteelauder.co.uk/product/685/24480/Product-Catalog/S … e-Balm/index.tmpl
Не ми стана ясно, обаче той за каква възраст е, аз съм 30+  newsm78

Предполагам ,че вече си поръчала, но сега влизам.  Blush За кой Адванс говориш за този в бурканчето или за серума. Аз ползвах щедра  мостра на този и ми дойде доста тежък. Ползвах го като нощен паралелно със серума за лице (не един върху друг). Сутрин се събуждах доста подпухнала около очите , може и някаква реакция да съм имала. Ползвала съм и показаният от теб по горе, който ми понесе доста по добре.Беше мини обаче и не мога да кажа какъв му ефекта.Много хубаво мирише.  Grinning Консултанта на Есте в Сефора ми обясни ,че Ревитализиращата серия се води "универсална" . Има и Хдратация и Анти ейдж съставки, но не е така целенасочена в дадена област .

Поръчах с 300 зора  Tired не ми даде ни пей пал ни карта, регистрирах се пак не ми даде и нкарая ме пусна като гост с друг мейл и същия пей пал акаунт  ooooh!
Има хубави комплекти
http://www.esteelauder.co.uk/products/12348/Product-Catalog/Skin … e-Sets/index.tmpl
Адванса съм го ползвала преди няколко години, когато все още нямах кой знае какви проблеми с кожата, освен петната и тогава не ми направи впечатление, но може би защото бях едва на 27 и още нямах линии и т.н.
Сега обаче имам торбички или не точно... На пръв поглед кожата в околоочната линия ми е перфектна - без линии, без торбички и тъмни кръгове. В момента, в който се усмихна и се набръчквам като мопс  Crazy и изглеждам подпухнала, а пък съм достатъчно слаба подпухването да не се дължи на килограми  Blush
В крайна сметка поръчах този комплект от чисто любопитсво
http://www.esteelauder.co.uk/product/12348/29411/Product-Catalog … -Creme/index.tmpl
В момента ползвам същия крем за очи, подарък 3 мл от миналата поръчка, не съм забелязала ефекта на мопса да е намалял, но добре овлажнява зоната под миглите,където ми се появяват вече първи бръчки.

А какво мислите за новата линия на Елизабет Арден, доста скъпа ми се стурва на мен, но ако прави каквото обещава с радост ще дам двойно повече пари. Имам мостри на серума и дневния, но не знам кога ще се вредят да ги пробвам. Иска ми се първо да измажа крема на Елизабет Арден, който ползвам и да знам, че съм приключила с него  Crazy

# 636
  • София
Обикновено ходя в Сефора в Парадайз, но вчера отидох в този в Дъ Мол, за да посетя и магазина на МАС. Останах много изненадана, че между двете Сефори има разлика. Този в Парадайз е много по-добре зареден, по-търговски вид имат тестерите и консултатките са по-компетентни. Вчера обиколих целия магазин, пробвах какво ли не и чак накрая дойдоха да ме питат дали искам нещо, което в Парадайз никога не се е случвало. Не съм вярвала, че може два фирмени магазина да са толкова различни.

# 637
  • София
Да не забравяме, все пак, че първата Сефора в България е в именно в Дъ Мол, не че ги извинява по отношение на това, което пишеш, но... отдавна са притръпнали с вниманието, което има към магазина им. Wink
Освен това, всички запитвания, запазвания на продукти, записвания за продутки и пр. от край време минава през тях. Та...определено не страдат от липса на интерес.
Щом тук все още има питания за телефона на Сефора в Парадайз, то за мен показва, че ще им се наложи да дават екстра усилия за да наложат вниманието към техният магазин.
Аз лично от вас знам, че има там Сефора Wink. Но след като живея до Дъ Мол невЪр няма да си направя и усилието да стигна до другият край на града за да ги уважа. Wink
Та връщайки се към горната теза.....те това си го знаят, предполагам. Wink

# 638
  • Sofia
Момичета, кои цветове на кремообразните ценки на Шисейдо се предлагат тук и каква им е цената? А качеството?

# 639
Аз от Сефора купувам само Шанел вече, за Герлен, Клиник и Диор се прехвърлям в Дъглъс. Така си ги и разпределих от консултантките. В Сефора наистина има доста по-некомпетентни. В Дъглъс Силва на Клиник и Есте Лаудер и дамата на Герлен са страхотни, вече си ги познавам,а и те мен и се разбираме чудесно. Сташно съм доволна от тях. В Сефора само с Елена се спогодих. Това, че не те нападат от вратата от една страна е доста добре, защото на спокойствие мога да разгледам и пробвам и вече ако искам нещо да се консултирам. В Парадайс съм ходила 2 пъти, не го харесвам никак, Сефората ми се струва даже по-гадна.
Като стана въпрос за Герлен, взех си новият им фдт Tenue de perfection, носила съм го веднъж и искам още 2-3 пъти поне за категорично мнение, но май най-накрая открих моят. Да прикрива достатъчно добре, а в същото време да е супер естествен, а и най-големият мой проблем-цветът ми пасна. Планувам и пудрата към него, но се чудя компактната или минералната. Според консултантката е по-добре компатктната, но другата ми е по-насърце.  Flutter
Получих и два серума подарък и мостра на Линжери де по. Имах го преди, но не беше моят цвят, сега ми се прииска пак да го пробвам.
На Шисейдо в Дъглъс имаше доста цветове, аз имам едно светличко подарък, качеството му е добро, нанасят се лесно.

# 640
Аз от Сефора купувам само Шанел вече, за Герлен, Клиник и Диор се прехвърлям в Дъглъс. Така си ги и разпределих от консултантките. В Сефора наистина има доста по-некомпетентни. В Дъглъс Силва на Клиник и Есте Лаудер и дамата на Герлен са страхотни, вече си ги познавам,а и те мен и се разбираме чудесно. Сташно съм доволна от тях. В Сефора само с Елена се спогодих. Това, че не те нападат от вратата от една страна е доста добре, защото на спокойствие мога да разгледам и пробвам и вече ако искам нещо да се консултирам. В Парадайс съм ходила 2 пъти, не го харесвам никак, Сефората ми се струва даже по-гадна.
Като стана въпрос за Герлен, взех си новият им фдт Tenue de perfection, носила съм го веднъж и искам още 2-3 пъти поне за категорично мнение, но май най-накрая открих моят. Да прикрива достатъчно добре, а в същото време да е супер естествен, а и най-големият мой проблем-цветът ми пасна. Планувам и пудрата към него, но се чудя компактната или минералната. Според консултантката е по-добре компатктната, но другата ми е по-насърце.  Flutter
Получих и два серума подарък и мостра на Линжери де по. Имах го преди, но не беше моят цвят, сега ми се прииска пак да го пробвам.
На Шисейдо в Дъглъс имаше доста цветове, аз имам едно светличко подарък, качеството му е добро, нанасят се лесно.
Много се радвам на тези отзиви за фондютените на Шисеидо,защото съм се спряла точно на него,а да попитам доколкото знам тези по високи класове козметика се продават в Дъглас и Бюти Зон,има ли значение в кои магазин ще вляза или  newsm78,питам защото досега не съм влизала в нито един от двата,сега съм решила да подновя козметиката,та откаде ще ме посъветвате да го направя?Пожелавам ви весело изкарване на Новата Година,бъдете много здрави,щасливи и обичани Simple Smile

# 641
Суити, за сенките на Шисейдо ставаше въпрос, не съм се пояснила  Embarassed
Иначе новият фдт на Шисейдо е много хубав. В Дъглъс в Дъ мол имаше цветове. Мисля че в България се внасят 6 цвята. Бежово и розово като подтон. За магазин незнам, влез, попитай, ако не ти хареса обслужването по-добре отиди другаде.

# 642
Суити, за сенките на Шисейдо ставаше въпрос, не съм се пояснила  Embarassed
Иначе новият фдт на Шисейдо е много хубав. В Дъглъс в Дъ мол имаше цветове. Мисля че в България се внасят 6 цвята. Бежово и розово като подтон. За магазин незнам, влез, попитай, ако не ти хареса обслужването по-добре отиди другаде.
  Не съм те разбрала за сенките Embarassed,няма значение в прити кутията имаше мостра на фондютена и ми хареса,благодаря Peace

# 643
  • в 1001-та нощ
И сега ..... след празниците ... с какво ще ни зарадва пролетта? Какво очаквате с нетърпение  Rolling Eyes

# 644
  • гр. София
Аз чакам да излезе палитрата със сенки на YSL.  Mr. Green Някой знае ли кога трябва да излезе?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт