MAC & Sephora - 18 тема

• 65 669
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
Коя точно? Rolling Eyes

# 646
  • гр. София
Ето тази:

# 647
  • в 1001-та нощ
Чудесно изглежда  Heart Eyes Аз има две палитри от тази линия - от 2013г. - тъкмо го гледахме с една съфорумка в неделя и е време да ги пробвам, че като ги прибера .... съвсем забравям  Heart Eyes

# 648
  • София
И сега ..... след празниците ... с какво ще ни зарадва пролетта? Какво очаквате с нетърпение  Rolling Eyes

Heart Eyes Аз чакам и искам:

- глос Murmure на Шанел- по-светлия нюанс от двата:

- червило Rouge Allure 138 Fougueuse  

Aко не бях затрупана с пудри, вкл. Беж и Диор Nude, бих си взела лимитираната компактна пудра. Ще ми е интересно да видя и единия кремообразен руж, аз съм много доволна от моя Revelation.

От Диор ми хареса:

Dior Trianon Blush Corail Bagatelle

Rouge Dior #Allegresse - червилото в ляво

И последно харесах едната палитра на Диор, но е безсмислено да купувам сенки, нещо не ме привличат шарени сенки напоследък.

# 649
  • гр. София
А някой знае ли кога ще я има палитрата в БГ? newsm78

# 650
Честита Нова Година красавици,бъдете живи и здрави и много щасливи през новата  2014 година  ura  ura  ura Аз тъкмо се бях спряла на новият фондютен на Шисеидо,и днес попаднах на това,та пак се поразколебах,вие какво ще кажете някакви отзиви? http://www.rainofmakeup.com/2010/11/mac-face-and-body-foundation.html

# 651
  • в 1001-та нощ
А някой знае ли кога ще я има палитрата в БГ? newsm78

Едва ли някой знае точно от сега, в неделя пак ходих до Сефора и питах дали скоро очакват нещо интересно - казаха, че по-скоро не - до пролетните колекции, но не се ангажират с прогнози  Blush

Ще се вълнуваме и очакваме трепетно - нали донякъде и в това е тръпката  Blush А ми прави впечатление, че съфорумки следят отблизо м/унар. блогове и се информират  Blush Аз, като че ли нямам такива стръв и страст и по-скоро съм тук "консуматор" на новинки  Blush "когато дойде - тогава"  Blush YSL поне се зарежда, надявам се и сега да не ни подминат  Peace

А тази серия е сполучлива и за влажна и суха четка, аз ще гледам да пробвам и покажа - още тези дни  Blush Hug

С мокра четка искам да пробвам и Диорските единички, а ми е мерак да пробвам и Смашбокс - коледната палитра и портфолиото на ЕЛ .... Blush

# 652
  • USA, Steak State
Мисля, че всички ще се съгласите с мен за молбата, която ще отправя към Ел.

Тъй като тя винаги пуска в общ пост най- новите предстоящи колекции и така е много прегледно, ще я помоля за таква рубрика в блога и, като пост към всяка нова публикация с нови колекции да се слага и тук. Просто да не се ровичкаме постоянно назад в темата, за да видим какво предстои да излезе. Така ще има място на което всичко е прегледно и ясно.  Peace

# 653
  • гр. София
Ами пише, че януари ще е представянето в Щатите.  Peace

# 654
  • Отвъд алеята зад шкафа
Интересно ми е UD няма ли да пуснат някоя нова палитра за пролетта или лятото  newsm78

Иначе на мен много ми харесват лаковете от пролетната колекция на Диор, но май единственото, което чакам е палитрата на Шанел и Шоколада на ТФ. Искам една от двете  Mr. Green

# 655
  • в 1001-та нощ
А Шоколадът на ТФ тук ли го чакаме?  Rolling Eyes

Ами пише, че януари ще е представянето в Щатите.  Peace

Аз чак сега се загледах, че е петичка, а не четворка  Crazy тези май са само за суха четка  newsm78 Rolling Eyes но, нищо  Peace

Писали са, че на 17.01 излиза там, но тук ..... Crazy аз не чакам преди март, но дано още февруари ни огрее - да изпреварят другите  Heart Eyes

# 656
И сега ..... след празниците ... с какво ще ни зарадва пролетта? Какво очаквате с нетърпение  Rolling Eyes
От утре за мен започва пролетта. Обръщам поглед към по-свежи цветове, зелени и сини лакове, розови червила, ружове и сенки. Носят ми се дори коралови лакове, което е парадокс, защото аз нося много рядко такива, а лятото никога.
Чакам с нетърпение пролетната колекция на Шанел, която искам и ще взема почти цялата, пролетната колекция на YSL и пролетната колекция на Диор, където харесвам няколко неща.
Искам и Нейкид 3.

От известно време съм се запалила и по бялата козметика на La Mer, но там иска сериозно четене и когато е възможно проби месеци наред, защото цените са срамни! Интересувам се от много отдавна, но съм оставила идеите да зреят и смятам скоро да поръчам хидратиращия им крем и балсама за устни /него от голямо любопитство, след онзи разговор за устните на Кийра като Анна Каренина/.
Някой може ли да даде отзиви за тези два продукта?

# 657
  • гр. София

Аз чак сега се загледах, че е петичка, а не четворка  Crazy тези май са само за суха четка  newsm78 Rolling Eyes но, нищо  Peace

Писали са, че на 17.01 излиза там, но тук ..... Crazy аз не чакам преди март, но дано още февруари ни огрее - да изпреварят другите  Heart Eyes

Да, дано за 14.02 е налична, та да намажа подарък.  Mr. Green

# 658
  • в 1001-та нощ
Хах  Blush ние тогава имаме и годишнина от сватбата, но ... ти имаш сериозен план  Heart Eyes Аз дори не се бях сетила  Heart Eyes

densi, а други продукти за устни ползвала ли си - от безумния ценови клас? Аз сега взех този на Ла Прери, който е точно за хидратация и е с ХК, но не съм го пробвала още  Peace

# 659
Да на Шанел, на Диор и на Ла Прери този великолепния за очи и на долния етаж за устни. А и новия крем за околоочен и около устни, но той ми е провал, защото е супер тежък и мазен.

Общи условия

Активация на акаунт