MAC & Sephora - 18 тема

• 65 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Току-що попаднах на Тера Ора-та на 50% намаление в Хародс http://www.harrods.com/product/terra-ora/guerlain/00000000000334 … eauty-sale-makeup  Laughing
Да, чудесна новина!
Стига да я нямаше доставката: Delivery to Europe- £20. Wink
Отделно заради паунда повечето банки имат такса от 2% за превалутиране на валута различна от евро и лева.
Скрит текст:
Питай ме. Платих над 30лв такси само от последното пътуване до Лондон преди месец, заради опериране в друга валута с кредитна карта #2gunfire #Cussing out.

# 706
Терра Ора я има навсякъде наистина и то с намаления и в сайтове, и в реални магазини извън България. Който я иска да я взема с намаленията, защото е много хубав продукт.

Не стои ли много блестяща на лицето? Пробвала съм я на ръка, но тези блясъци ме спряха. Същото важи и за 4те сезона. Много са ми симпатични, но не искам да светя. Аз не искам точно да се бронзирам, а просто като съвсем лек загар...

Не стои много блестяща  Peace Реално тези блясъци, на лицето, стоят като озаряване, ако мога така да се изразя за бронзиращ продукт  Crazy Аз лично исках пудра, която да е със сатенен блясък на кожата и Терра Ора-та е точно това - страшно си я харесвам  Heart Eyes

# 707
Да, чудесна новина!
Отделно заради паунда повечето банки имат такса от 2% за превалутиране на валута различна от евро и лева.
Скрит текст:
Питай ме. Платих над 30лв такси само от последното пътуване до Лондон преди месец, заради опериране в друга валута с кредитна карта #2gunfire #Cussing out.

Като се поръчва от английски сайтове (от типа на ФЮ и Лукфантастик) как излиза по-изгодно: в евро ли да се поръчва или в паунда? Понеже има и двете опции. Преди време поръчвах в евро, защото ми беше по-лесно да смятам. Но пък ми казаха, че в паунда е по-добре. Сега, като чета за тези такси, пак се замислих... Та, как е по-изгодно?

# 708
  • София
Лично за мен Тера Ората беше най-красивият продукт за 2013, който съм държала в ръката си Hug!
Самото докосване до полираната повърхност на дървото, мммм. Красота! Heart Eyes

Розовото желето на ЕЛ беше другата красота, която пипнах на живо и ме плени съдържанието.

При Тера Ората те пленява и кутийката И съдържанието.
Искам да я притежавам заради кутийката... знам, глупаво, ама... Rolling Eyes Crazy Heart Eyes Mr. Green

# 709
  • София
Да, чудесна новина!
Скрит текст:

Като се поръчва от английски сайтове (от типа на ФЮ и Лукфантастик) как излиза по-изгодно: в евро ли да се поръчва или в паунда? Понеже има и двете опции. Преди време поръчвах в евро, защото ми беше по-лесно да смятам. Но пък ми казаха, че в паунда е по-добре. Сега, като чета за тези такси, пак се замислих... Та, как е по-изгодно?
О, тук съм много "боса" ooooh!.
Аз само веднъж поръчвах онлайн от чужбинско и беше в долари. От Сигма. И там имах такси. Зависи от банката ти. Трябва да видиш конкретно условията и. Peace

# 710
  • Belgium
Аглая Епанчина редовно пазарувам от ФЮ и плащам в евро с PayPal.
Няма оскъпяване, а и доставката е безплатна.

# 711
  • Пловдив
20 лири доставка наистина -уау Simple Smile , аз ако поръчвах щях да използвам превозвач от Англия, поръчвам редовно разни други неща и не ми е проблем,до  там обаче също има доставка и не е много малка - 5 лири -на мен би ми излязло 64лева общо всичко с доставката вътрешно в Англия и после още 2 лв. до Пловдив.

# 712
До края на януари Дъглас и Бюти зоун издават карти срещу покупка за над 50 кинта.

То пък страшна привилегия да имаш тяхна карта.  Sunglasses Някакви боклуци срещу точки и намаление за рожден ден.

# 713
  • в 1001-та нощ
Здравейте, попрочетох по-голямата част от публикациите и ми се струва, че от вас мога да потърся компетентен съвет  Blush Моля да ми препоръчате хубав ВВ, СС крем или фон дьо тен. Кожата ми е много странна, трудно ми е да я определя.. С две думи - с доста несъвършенства по челото и брадичката, но същевременно не е мазна, дори напротив - понякога даже се бели. Ще съм благодарна ако споделите мнения и препоръки Simple Smile

Много е индивидуален изборът на такъв продукт - не може без проби и тестове .... а и е хубаво да посочиш - дали желаеш висока покривност, изглаждане на повърхността и т.н.

Да, чудесна новина!
Скрит текст:

Ако зависи от нещо, то по-скоро е - в каква валута е издадена картата, моите мисля са еврови  Peace

# 714
500 лв. за палитра бих дала единствено ако изкарвам хляба си с гримиране на чужди хора, или ако съпруга ми ми дава над 2000 лв. джобни месечно тогава няма да го мисля много и ще харча и подарявам след известно време покупките защото мразя да трупам неизползвани неща  Wink)) .
Има и още един вариант, да си изкраваш достатъчно сама, за да можеш да си го позволиш  Wink

БЗ и Дъглъс дават и ваучери срещу точките.

# 715

На мен също ми харесва много маската-крем и особено четката към нея, но няма да дам толкова пари. Абсурд е!

Аз съм установила, че най-много пари съм склонна да давам за бяла козметика. Ще чакам някое от намаленията им, 20% например си е сериозна отстъпка за тия цени.
Лу, за тези пари може да се купи диамант от Амстердам. Laughing
И като знам, че се свършва за два месеца, не мерси дори и с 20%.

А Али, ме е изпреварила за третия вариант. Hug Най-добре е да изкарваш сам пари, за да си позволяваш да задоволяваш прищевките си независимо от какъв тип. Иначе винаги си зависим и освен че не ти носи такъв голям кеф, се страхуваш /всеки си знае от какво/.

Не е супер блестяща Терра Ората, а и тя позволява напластяване и различни ефекти с различни четки. Може да се поставя само на скули, на цяло лице, на очи, на устни като червило и ефекта е великолепен, за бронзиране и дори като руж. Много е хубава наистина. А как мирише?! Heart Eyes

MAC x Rihanna Viva Glam

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 20:46 от densi

# 716
  • Пловдив
Алиена, това е ясно, написала съм го в кръга на шеговития тон, уча много трудна и мъжка специалност и се надяваме с колежките ми да се реализираме измежду морето от мъже живот и здраве  Wink .

От скоро имам от размяна  дуо фибърната четка на Мак 187 и съм много доволна  Heart Eyes , страхотна е наистина и при възможност бих взела и другите и сродни , бях чела назад в темите,  че на някои момичета доста им страдат от косопад , но явно имам късмет моята не пада за сега  Simple Smile.

# 717
  • София
Здравейте, попрочетох по-голямата част от публикациите и ми се струва, че от вас мога да потърся компетентен съвет  Blush Моля да ми препоръчате хубав ВВ, СС крем или фон дьо тен. Кожата ми е много странна, трудно ми е да я определя.. С две думи - с доста несъвършенства по челото и брадичката, но същевременно не е мазна, дори напротив - понякога даже се бели. Ще съм благодарна ако споделите мнения и препоръки Simple Smile

Много е индивидуален изборът на такъв продукт - не може без проби и тестове .... а и е хубаво да посочиш - дали желаеш висока покривност, изглаждане на повърхността и т.н.

Така е, спор няма. Пробите ми се ограничават до част от продуктите на медицинската козметика. Пробвала съм Dermablend на Vichy - ами като маска ми стои ooooh! и леко мазничък може би. На La Roche Posay пък не ми овлажнява добре ВВ кремът. Последно ползвах по-нискокачествения СС крем на Maxfactor 50 Natural, който като цвят и консистенция ми е супер, но пък си мисля, че ми запушваше порите и от него ми започнаха проблемите с кожата и го спрях.
С две думи - да стои естествено на лицето, все едно нямам грим  Blush Чудех се дали да не опитам с СС крем на Clinique или Аnti Blemish фон дьо тен-ът.. newsm78 Някакви отзиви за тези два продукта? Ще се радвам да споделите впечатления и от фон дьо тен-ите на Mac  newsm03

# 718
  • София

Така е, спор няма. Пробите ми се ограничават до част от продуктите на медицинската козметика. Пробвала съм Dermablend на Vichy - ами като маска ми стои ooooh! и леко мазничък може би. На La Roche Posay пък не ми овлажнява добре ВВ кремът. Последно ползвах по-нискокачествения СС крем на Maxfactor 50 Natural, който като цвят и консистенция ми е супер, но пък си мисля, че ми запушваше порите и от него ми започнаха проблемите с кожата и го спрях.
С две думи - да стои естествено на лицето, все едно нямам грим  Blush Чудех се дали да не опитам с СС крем на Clinique или Аnti Blemish фон дьо тен-ът.. newsm78 Някакви отзиви за тези два продукта? Ще се радвам да споделите впечатления и от фон дьо тен-ите на Mac  newsm03
То си ми личи, че съм нова Laughing Отговорът като цитат го написах. Извинявам се за объркването  Blush

# 719
  • в 1001-та нощ
Опитай да вземеш тестер от ББ-то на Ланком - Хидра Зен   Peace

Общи условия

Активация на акаунт