MAC & Sephora - 18 тема

• 65 652
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Опитай да вземеш тестер от ББ-то на Ланком - Хидра Зен   Peace
Много благодаря  Simple Smile

# 721
AH, пожелавам ти успех и да не мислиш за цени  Hug
Теодора Николова, Сс и Антиблемиш на Клиник са много хубави продукти, стига да ти пасне цвета. ББ на Шисейдо на мен ми харесва най-много, но пък не съм пробвала Ланком.

# 722
# 723
  • София
Мерси, момичета   bouquet Тези дни ще намина за тестери и дано накрая имам успех Simple Smile  Между другото, вчера си взех от Sephora един флуид на марката, в бяло-розова опаковка (не ми е под ръка, за да посоча точното наименование), със SPF 15. Сутринта се намазах и като че ли ми е малко сухичък, но ще видим следващите дни как ще ми понесе. То изсушаването може да ми е от един сапун на Lush за проблемна кожа, с който в момента си почиствам лицето два пъти дневно..  newsm78

# 724
Мерси, момичета   bouquet Тези дни ще намина за тестери и дано накрая имам успех Simple Smile  Между другото, вчера си взех от Sephora един флуид на марката, в бяло-розова опаковка (не ми е под ръка, за да посоча точното наименование), със SPF 15. Сутринта се намазах и като че ли ми е малко сухичък, но ще видим следващите дни как ще ми понесе. То изсушаването може да ми е от един сапун на Lush за проблемна кожа, с който в момента си почиствам лицето два пъти дневно..  newsm78

много беше примамлива цената, но пишеше, че е лек и аз го пропуснах - не ми се стори подходящ за времето вън

# 725
Терра Ора я има навсякъде наистина и то с намаления и в сайтове, и в реални магазини извън България. Който я иска да я взема с намаленията, защото е много хубав продукт.

Благодаря densi ! И на всички момичета,които се отзоваха! Ще я поръчам от feelunique и ще чакааааммм :*

# 726
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, искам да си взема хубава мат палитра, освен Нейкид Бейсик се сещам за една мат палитра на TheBalm. Други предложения?

# 727
Момичета, искам да си взема хубава мат палитра, освен Нейкид Бейсик се сещам за една мат палитра на TheBalm. Други предложения?

Аз много си харесах матовата палитра на Too Faced  Flutter

# 728
  • София

много беше примамлива цената, но пишеше, че е лек и аз го пропуснах - не ми се стори подходящ за времето вън
Определено за дамите с по-суха кожа няма да е добре.. Но за лятото ще е супер Simple Smile

# 729
  • София
Да и мен заради това по-скоро ме разубеди консултантка  в Сефора да си го взема. Пробвах и на ръката от тестерите, които бяха предоставени, но той е толкова лек, че дори ръцете не можаха да усетят нещо. Като водичка е. Wink
Препоръчаха ми варианта в кутийката, който е по-плътен, но, пък няма слънцезащитен фактор. Sad

# 730
  • Torino,IT
Точно искам да си взема и аз мат палитрата на Тоо faced и щях да питам за мнения.
Харесва ми и нюд палитрата на the balm но е изчерпана в ФЮ, така че ще е горната.

# 731
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно искам да си взема и аз мат палитрата на Тоо faced и щях да питам за мнения.
Харесва ми и нюд палитрата на the balm но е изчерпана в ФЮ, така че ще е горната.

Нюд палитрата на TheBalm много ми харесва, обаче ми се струва скъпичка. Бейсикс е много хубава, но пък с малко цветове. Чудя се дали Инглот имат мат цветове да си направя една собствена палитра? Друг вариант е на Zoeva, имат мат палитра с доста цветове на много добра цена http://www.zoeva-shop.de/en/matt-eyeshadow/nude-palette/a-8000199/.

На ТФ не ми харесват цветовете.

# 732
  • София

Нюд палитрата на TheBalm много ми харесва, обаче ми се струва скъпичка. Бейсикс е много хубава, но пък с малко цветове. Чудя се дали Инглот имат мат цветове да си направя една собствена палитра? Друг вариант е на Zoeva, имат мат палитра с доста цветове на много добра цена http://www.zoeva-shop.de/en/matt-eyeshadow/nude-palette/a-8000199/.

На ТФ не ми харесват цветовете.

Тази на Zoeva, не е мат, има сенки с различен финиш в нея.

Мат палитрата на Тоо faced, на мен лично много ми допадна, май повече от Бейсикс  newsm78

# 733
  • Torino,IT
На Зоева освен мат ми се струва и доста нюд Peace
Иска ми се изцяло мат палитра с по раздвижени цветове.

# 734
  • София
Бейсикс не ме трогва и "докосва" по никакъв начин  Tired

Мата на ТФ още не съм го пробвала  Blush Веси, само ти си я докосвала моята палитра  Mr. Green

Ако искам мат палитра бих си взела на theBalm, най-вече защото са ми много любопитни и искам да пробвам нещо тяхно.

Общи условия

Активация на акаунт