Лидл ::35::

• 69 610
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И на мен много ми хареса натуаралния хумус, не ми е толкова чеснов.

# 511
Хумуса и аз много го харесах-натурален.
Купих от червените детски ботушки и засега /киша + първи сняг/ съм много доволна, каза, че му били много топли.
Исках да попитам скоро ще пускат детско термо бельо за ски, предполагам е като за големи и ако някой е ползвал такова от Лидъл да каже смята ли, че е подходящо за деца.
Предварително благодаря.

# 512
  • на Мелмак
В Лидъл Изгрев- имаше от всичко и апрески и пуловери и влакчета и шарани и.....
взех част от подаръка за Коледа на малчо.
специално гледах тези сиропи за кафе , но не взех , защото имаше само ванилия- мисля , че ще ми сладни , а аз обичам горчиво кафе.

Кога беше това?Вчера вечерта нямаше влакчета...
Днес следобед 2-3 ч.
Имаше поне 10 влакчета

# 513
Хумуса и аз много го харесах-натурален.
Купих от червените детски ботушки и засега /киша + първи сняг/ съм много доволна, каза, че му били много топли.
Исках да попитам скоро ще пускат детско термо бельо за ски, предполагам е като за големи и ако някой е ползвал такова от Лидъл да каже смята ли, че е подходящо за деца.
Предварително благодаря.
Започват от 122.За по-големи деца е 7 г и нагоре! Peace То е клинче и блузка,предполагам че си е подходящо под другите дрешки да е с такива да топлят.
Може да са получили от някъде отново влакчета щом казвате,че вчера е нямало,а днес има.Или съответно да не говорите за едно и също влакче! Rolling Eyes

# 514
  • Варна
Devil_Rose мерси Peace
Днес ходихме,но много набързо.Все пак взехме апрески(черни с едни топки на лепките).Изглеждат мн топли и определено са по-леки от предните "ни" PeaceВзехме и едни коледни играчки,мн ми харесват,даже излязоха стъклени...Сега съм ги окичила на високо по осветителните тела,че и дребните мн ги харесха Twisted Evil
Гледах за термодънки,но нямаше.
П.П Абе хора,при нас са много обрани тези магазини(има 2),навсякъде ли са такива Rolling EyesИма попадения,но малко ми навяват соцвремената(по смътни спомени де).

# 515
Сина ми е с тези черно и зелено и топчиците .Казва че са му много удобни и много си хи харесва.Излиза в мокро,не се е мокрил.
Забелязахте ли ,че са изтрили  влакчето от он-лайн брошурата?!
По назад коментирах  с някой джобните грейки.След второто активиране и разтопяване сега пак са твърди,т.е. сами са се активирали.Снощи ги разтопих,а сутринта ги намерих твърди.

# 516
От вчера ме сърбят пръстите да напиша за хумуса, има го от години на пазара и е .... не е хубав, щипе на езика от консервантите.
Защо ви е да го купувате, като се прави елементарно - консерва нахут/не изхвърляйте водата, част ще ви трябва за разреждане при пасирането/, лъжица-две сусамов тахан, лимон, зехтин, червен пипер, сол и чесън и това е.  Написването на този пост сигурно ми отне точно толкова време, колкото приготвянето му.
Не навлизам в дълбоките води на направата му от суров нахут - накисване, сваряване и обелване на люспите, едно по едно се претриват зърната между пръстите, но това е ако имате стомашни проблеми.

# 517
  • Sofia
така си е,не съм го купувала по същата причина Peace

# 518
П]     о назад коментирах  с някой джобните грейки.След второто активиране и разтопяване сега пак са твърди,т.е. сами са се активирали.Снощи ги разтопих,а сутринта ги намерих твърди.
[/quote                                                                                                                                                                                                                                            Аз се интересувах от джобните грейки,това беше и проблема при мен, че след разтопяване се втвърдяваха..Аз ги върнах.

# 519
  • София
Замислям се дали да не върна и аз грейките, на третото активиране са напълно студени след около 30 минути. По часовник засичах до 20тата, когато бяха що-годе топли, след около 10 минути - твърди като камък и студени. Къде са тия 60 минути, дето ги пишат, не ми е ясно. #Cussing out

# 520
От вчера ме сърбят пръстите да напиша за хумуса, има го от години на пазара и е .... не е хубав, щипе на езика от консервантите.
Защо ви е да го купувате, като се прави елементарно - консерва нахут/не изхвърляйте водата, част ще ви трябва за разреждане при пасирането/, лъжица-две сусамов тахан, лимон, зехтин, червен пипер, сол и чесън и това е.  Написването на този пост сигурно ми отне точно толкова време, колкото приготвянето му.
Не навлизам в дълбоките води на направата му от суров нахут - накисване, сваряване и обелване на люспите, едно по едно се претриват зърната между пръстите, но това е ако имате стомашни проблеми.

Аз го правя от суров нахут, по описания от теб начин. Имам гастрит ,та затова. Не бих си купила готов.

# 521
  • София
Evhen, купих си нахута, за да го пробвам що за вкус има. Сега вече знам. Купих си всички нужни продукти и само чакам да намеря време да го приготвя (щото взех сух нахут)

# 522
Evhen, купих си нахута, за да го пробвам що за вкус има. Сега вече знам. Купих си всички нужни продукти и само чакам да намеря време да го приготвя (щото взех сух нахут)
Накисни за 12 часа.  Хубаво измий и вари в тенджера под налягане 20 мин. После ако ти се занимава го обели и пасирай. Аз и сусамовия тахан си го правя сама.

# 523
Какви сте значиии, подкопахте ми стоицизма, направих 1 кг. хумус, не ми се мисли колко калории са това, а от юни си пазя нахута. И това щях допълня, който почива Гърция/Турция, да се снабдява от там, направих разлика с купуван от тук. Да не забравите с арабски/ливански питки да го хапвате.

# 524
Тъкмо влизам да питам някой изобщо дореди ли се до това влакче.В Бургас явно никъде го няма и по телефона ми казват,че и в другите градове го няма.

Не знам, за кое точно питаш. Току що видях едно в Славейков, но не можах да го отворя. На картинката беше нарисувано влакче, синьо. Цената беше 44 лв. Пусто като са големи децата, не се ориентирам вече в играчките.

Общи условия

Активация на акаунт