Лидл ::35::

• 69 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
А инхалаторите кога са били във брошурата ?

Преди около два месеца.
Благодаря ! Дано пак ги пуснат Simple Smile

# 496
  • София
На мен лично много ми харесва и вагончетата са от хубава пластмаса! Вчера сутринта го взехме от Софийски магазин.

И на мен ми харесва, но само отворих кутията да погледна частите и качеството. Все още не сме го ползвали, защото е част от коледните подаръци. Единственото лично разочарование е, че си ги представях изцяло дървено, без никаква пластмаса, но както е споменато пластмасата не е от гадната Peace

Магистралата също е хубава и според мен е много добър заместител на влакчето Peace

# 497
Гледам шараните обсъждате, минала година в нашия Лидл донесоха  3 бр за цял град  Laughing, та не бих разчитала само на Лидл за шаран  Whistling

# 498
А ,и ние не сме го сглобили и нашето ще е от дядо Коледа.Сложих батерията да вида дали работи,работеше.Аз видях от брошурата, че е пластмасово и бях малко скептична,но сега съм доволна! Peace

# 499
  • София
Аз купих пианото. Имам време да го мисля това ли ели поне така си мисля. малката си е поръчала пиано на дядо Коледа и интереса й е сериозен. Тъй като нямам възможност да обикалям по магазините и да правя избор взех това, но ако някой има по-добра идея - приемам.
Взех и часовника с термометър. От миналата година му се каня. Не помня същия ли беше. Не помня и отзиви имаше ли... а с търсачката не се справих Sad
Взех намалено стъклено бурканче с изсушен босилек с много свеж зелен цвят. Ще го ползвам, докато не си отгледам босилек в саксийка.
В Дружбенския 2 магазин имаше шаран с глава и без доволно тая сутрин. Не го погледнах. Още не ми е на дневен ред.
Не помня споделих ли, но в събота моя мъж превъртя и без нужда от уговорки си взех и ел. кана и миксер с купа. Много съм хепи Simple Smile
Още какво да си купя  newsm78

# 500
А аз вчера си купих от Хумуса-страхотен е ,отдавна си търсих във вид за намазване върху препечени филийки! Simple Smile

# 501
  • Варна
Момичета,аз май позакъснях,но все пак да попитам-има ли още момчешки ботушки/апрески?

# 502
gali&presi в Русе в неделя имаше апрески от всичките видове, но не мога да кажа какво номера.
За сиропа за кафе - ще го пробваме.
Дадохте ми идея за влакчето, ако го има - аз също го искам за подарък на сина ми.

# 503
  • на Мелмак
В Лидъл Изгрев- имаше от всичко и апрески и пуловери и влакчета и шарани и.....
взех част от подаръка за Коледа на малчо.
специално гледах тези сиропи за кафе , но не взех , защото имаше само ванилия- мисля , че ще ми сладни , а аз обичам горчиво кафе.

# 504
  • София
има ли още Тирамису  Rolling Eyes   bouquet

# 505
  • на Мелмак
има ли още Тирамису  Rolling Eyes   bouquet

Laughingох това не знам , защото не го ям и не гледам за него Hug

# 506
В Лидъл Изгрев- имаше от всичко и апрески и пуловери и влакчета и шарани и.....
взех част от подаръка за Коледа на малчо.
специално гледах тези сиропи за кафе , но не взех , защото имаше само ванилия- мисля , че ще ми сладни , а аз обичам горчиво кафе.

Кога беше това?Вчера вечерта нямаше влакчета...

# 507
  • Варна,морето,сините вълни...
Момичета,аз май позакъснях,но все пак да попитам-има ли още момчешки ботушки/апрески?
И вчера в Лидл Възраждане имаше доста,не знам за номерата обаче...

# 508
А аз вчера си купих от Хумуса-страхотен е ,отдавна си търсих във вид за намазване върху препечени филийки! Simple Smile

от кой вид взе? и вкусен ли е  Hug

# 509
Взех от натуралния -ами понеже аз обожавам такива неща ,на мен ми е вкусен .....въпреки че има доста вкус на чесънче! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт