Лидл ::35::

• 69 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, само шаран имаше на обяд (за всеобщо недоволство на мъжа ми и сина ми). За тях това било блатна риба, миришела....и т.н. Обаче купих и сега трябва майсторски да го приготвя, за да няма мрънкане  Crazy Купих от серията Delux сироп за кафе с аромат на ванилия. Някой пробвал ли го е? Какво количество е оптимално да се сложи в чаена чашка кафе  newsm78

# 571
viki_1974 Кои са тези фини кори?
Duetti, но нали има и ръчно точени, та за това написах "фини".

В Ловеч днес не само шаран, а дори и табелите на шараните ги нямаше Laughing
Нали сме си дунавски чеда, шарана вкъщи си го тачим  Wink
А тези като фините на Бела ли са?

# 572
Здравейте, в брошурата 5 димящи тенджери има предпазни мрежи за предпазване от пръскане на мазнина. Дали вършат работа, до сега сякаш не съм ги виждала

# 573
Здравейте,
В кой Лидл в Софи ще има този ски панталон http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9A82BBE7-7F3069A4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1718, ние имаме в Изток магазин, но там май няма дрехи.
Ще съм Благодарна ако някой даде отзив за панталона.  bouquet
Съжалявам, ако е коментирано, не съм чела.
Би трябвало във всеки Лидл да си има дрехи, няма логика иначе.  newsm78
Тази сутрин в Надежда имаше. Купих и панталона, и якето.  Hug
Аз днес ходих да ги купя взех панталона за ски ,якето,шапка и термо бельото  Peace Много ми харесват ,мисля ,че и за цената си заслужава покупката  Peace
        Може ли да ми кажеш ски панталона дали си отговаря на размера.Синът ми носи 128 ,та се чудя кой размер да  взема/ ще пращам майка ми /
Моето момиченце е на 5г.8м. и носи 116 р-р и аз и взех долнище 116-122 ,а яке 134-140р-р междинен размер нямаше  Peace

# 574
  • София
Здравейте,
В кой Лидл в Софи ще има този ски панталон http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9A82BBE7-7F3069A4/www_lidl_bg/hs. … etail&id=1718, ние имаме в Изток магазин, но там май няма дрехи.
Ще съм Благодарна ако някой даде отзив за панталона.  bouquet
Съжалявам, ако е коментирано, не съм чела.
Би трябвало във всеки Лидл да си има дрехи, няма логика иначе.  newsm78
Тази сутрин в Надежда имаше. Купих и панталона, и якето.  Hug
Аз днес ходих да ги купя взех панталона за ски ,якето,шапка и термо бельото  Peace Много ми харесват ,мисля ,че и за цената си заслужава покупката  Peace
        Може ли да ми кажеш ски панталона дали си отговаря на размера.Синът ми носи 128 ,та се чудя кой размер да  взема/ ще пращам майка ми /
Моето момиченце е на 5г.8м. и носи 116 р-р и аз и взех долнище 116-122 ,а яке 134-140р-р междинен размер нямаше  Peace
Моят син носи размер 122, от якето и панталона взех размер 122-128, най- малкия. Леко са му големи, но не много, в рамките на нормалното.

# 575
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте, в брошурата 5 димящи тенджери има предпазни мрежи за предпазване от пръскане на мазнина. Дали вършат работа, до сега сякаш не съм ги виждала

имам два размера (не от Лидл) вършат добра работа. парата минава, но пръски наоколо няма  Hug

# 576
  • Русе
А тези като фините на Бела ли са?
Белла не съм купувала от години и вече съм забравила как изглеждат, но си мисля, че са от един производител.
Ето, това измайсторих с тях  Wink
Скрит текст:
Щрудел с дюли

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 19:00 от viki_1974

# 577
Спанака в ЛИДЛ

Реших да дам още един шанс на фините кори за баница и си взех. На пръв поглед като ги разпечатах са добри, делят се корите. Явно е до партида.
Вече се сетих наистина  Embarassed
За предпазните капаци си купих мин година.До сега ползвах само по-малкия,но после незнам как се чисти,защото толкова ми се наби с мазнина и пожълтя,че снощи го хвърлих  Rolling Eyes Аз и с телче не можех да го чистя след ползване.Явно на половин-една година се сменя  Laughing Тъкмо сега ще си купя нови! Peace Иначе мисля,че и ми пръска,зависи какво точно правя,ама не мога да кажа,че прекалено много пази.
За тези долнички не започваха ли от 122?Поне така пише в брошура и това ме спря да ходя,защото носим 116.А сега казвате,че имало 116-122? Rolling Eyes

# 578
  • София
Моето момиченце е на 5г.8м. и носи 116 р-р и аз и взех долнище 116-122 ,а яке 134-140р-р междинен размер нямаше  Peace

За тези долнички не започваха ли от 122?Поне така пише в брошура и това ме спря да ходя,защото носим 116.А сега казвате,че имало 116-122? Rolling Eyes

Белисима, сигурна ли си, че е размер 116-122 ски панталонът ти? Аз понеже не видях в Надежденския Лидл, а и в брошурата започват от 122. Да не подведеш някого.  Peace

# 579
  • София

Пускали са ги, вършат чудесна работа, аз ги имам от предишна промоция  Peace

Аз да попитам ТОЗИ душ дали са го пускали и ако са - дали е читав, в смисъл, покритието стабилно ли е или е от тези, които започват да се белят и като цяло дали е читав, че някак си много евтин ми се вижда newsm78

# 580
  • Русе
Мрежите и аз ги имам от 2 години. Вършат ми добра работа.

# 581
Душа е пускан и друг път Peace

# 582
Aз ползвам такъв душ от няколко месеца. Не се е обелил, а често го изпускам. Маркучът му не е много гъвкав.

# 583
Някой има ли наблюдения от тенджерите - заслужават ли си?

# 584
  • София
Някой не питаше ли за чопър/пасатор? Видях, че ще го има следващата седмица. Има ли я вече брошурата качена някъде?

Общи условия

Активация на акаунт