Всичко за 175 ОДЗ

• 26 767
  • 148
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тази сутрин доста деца плачеха , и моят син също за пръв път се разрева и запъна че не иска, беше наистина много трудничко днес, г-жата се обади после че се е успокоил ще видим довечера, но явно трудното едва сега предстои, иначе първите 3 дни въобще не плака даже не ни поглеждаше като тръгваше към групата си. Какво се случи днес не знам , станахме и тръгнахме като всеки ден с желание, в момента в който влязохме да се обуваме и видя другите плачещи деца и стана мазало...Оффф не мога да си намеря място от притеснение, ами ако всеки ден е така оттук нататък..как да му помогна

Това е напълно нормално, особено ако ходи за пръв път на градина/ясла. Няма защо да се притесняваш. Моята дъщеря като тръгна за пръв път, в продължение на 3 седмици ревеше всеки ден, ама як рев. Даже се вкопчваше в мен и имаше фрази от сорта на: "Мамо, не ме оставяй, обичам те", които направо ти късат сърцето, ама няма как. Важното е да не го успокояваш, ами просто да го връчиш на учителката и да тръгнеш, така ще всикне по-лесно. Аз направих грешката, че седях и я успокоявах, а тя все едно още повече се навиваше. В момента, в който започнах да я оставям и да тръгвам директно, свикна за 3 дни Simple Smile Така че спокойно  Peace

# 106
Тази сутрин доста деца плачеха , и моят син също за пръв път се разрева и запъна че не иска, беше наистина много трудничко днес, г-жата се обади после че се е успокоил ще видим довечера, но явно трудното едва сега предстои, иначе първите 3 дни въобще не плака даже не ни поглеждаше като тръгваше към групата си. Какво се случи днес не знам , станахме и тръгнахме като всеки ден с желание, в момента в който влязохме да се обуваме и видя другите плачещи деца и стана мазало...Оффф не мога да си намеря място от притеснение, ами ако всеки ден е така оттук нататък..как да му помогна

Това е напълно нормално, особено ако ходи за пръв път на градина/ясла. Няма защо да се притесняваш. Моята дъщеря като тръгна за пръв път, в продължение на 3 седмици ревеше всеки ден, ама як рев. Даже се вкопчваше в мен и имаше фрази от сорта на: "Мамо, не ме оставяй, обичам те", които направо ти късат сърцето, ама няма как. Важното е да не го успокояваш, ами просто да го връчиш на учителката и да тръгнеш, така ще всикне по-лесно. Аз направих грешката, че седях и я успокоявах, а тя все едно още повече се навиваше. В момента, в който започнах да я оставям и да тръгвам директно, свикна за 3 дни Simple Smile Така че спокойно  Peace

Благодаря ти за успокоението, да за пръв път ни е тази седмица, но първите 3 дни не правеше така, а тази сутрин не ме пускаше и само повтаряше Мамо. мамо мамо не ме оставяй , обичкам те и т.н. дори започна да се тръшка и да пищи, не знам как са го успокоили, поне така ми казаха после по телефона ДАНО ДА Е ТАКА... Sad

# 107

Благодаря ти за успокоението, да за пръв път ни е тази седмица, но първите 3 дни не правеше така, а тази сутрин не ме пускаше и само повтаряше Мамо. мамо мамо не ме оставяй , обичкам те и т.н. дори започна да се тръшка и да пищи, не знам как са го успокоили, поне така ми казаха после по телефона ДАНО ДА Е ТАКА... Sad

Dess нашите деца май са в една група - синът ми е февруари 2010 г. и е 1 А група при г-жа Ненкова, струва ми се че добричка и тя доста се постара да успокои и мен и него, после даже ми се обади към 9:30 ч. Той също много я харесва , но защо така стана тази сутрин  Cry

# 108
  • София
Dess нашите деца май са в една група - синът ми е февруари 2010 г. и е 1 А група при г-жа Ненкова, струва ми се че добричка и тя доста се постара да успокои и мен и него, после даже ми се обади към 9:30 ч. Той също много я харесва , но защо така стана тази сутрин  Cry

Май да Simple Smile Вие как се казвате? И аз я харесвам Ненкова, много миличка изглежда, а и Миа я харесва, така че това е достатъчно показателно Simple Smile Аз само за това се молех - мила учителка Simple Smile

# 109

Май да Simple Smile Вие как се казвате? И аз я харесвам Ненкова, много миличка изглежда, а и Миа я харесва, така че това е достатъчно показателно Simple Smile Аз само за това се молех - мила учителка Simple Smile

Синът ми се казва Даниел, той също още от първия ден я хареса Ненкова и това много ме зарадва защото се надявам да му помогне в адаптацията и да ходи с желание, но като се сменят на обяд с другата госпожа и той после вечер ми казва "защо госпожата си отиде и ме остави" опитвам се да му обясня че и двете са добрички и трябва да ги слуша, но нещо се е настроил и трябва да го спрем  навреме

# 110
  • София
Тази сутрин като влязохме имаше групика ревящи деца, учителката каза че са нови, аз реших да не го вкарвам там и му обух пантофите пред стълбите. Той само погледна към тях и каза: хм бебета, защо реват? (Те бяха доста по-големи от него)
После се обърна към г-жа Иванова и и каза че си носи книжка с динозаври да четат, пита какво има за закуска и замина хич не ги отрази. Вече втори ден като го вземам ми казва"мамо много обичам новата си градинка" , днес ми каза каза пак колко хубаво готвели лелките, голям майтап да чуя такова нещо от устата на злоядко като него

# 111
Тази сутрин като влязохме имаше групика ревящи деца, учителката каза че са нови, аз реших да не го вкарвам там и му обух пантофите пред стълбите. Той само погледна към тях и каза: хм бебета, защо реват? (Те бяха доста по-големи от него)
После се обърна към г-жа Иванова и и каза че си носи книжка с динозаври да четат, пита какво има за закуска и замина хич не ги отрази. Вече втори ден като го вземам ми казва"мамо много обичам новата си градинка" , днес ми каза каза пак колко хубаво готвели лелките, голям майтап да чуя такова нещо от устата на злоядко като него

Да ние бяхме от ревящите бебета на 4 г. и 5 м. , и сме нови да за пръв път ходим на градина и ни беше вчера  3 ден, има сутрини в които не реве , но има сутрини в които реве, какво да се направи. А вие Аделина може само да се радвате че Вашето детенце не реве, ходи с удоволствие, яде си всичко и спи, и спокойно комуникира с г-жата. Ние не сме такива щастливци, при нас има проблеми с адаптацията и ще има такива дни в които ще има ревящи "бебета".

# 112
Здравейте момичета, бихте ли казали кога извеждат децата навън. Моя син /набор 2012/ ще започне от понеделник и тази седмица три дни го водя между 10-11 часа с идеята да погледа децата как играят. Малко да посвикне, чисто визуално, с децата и градината, но уви...те не са навън.
Стана ми чудно, защото ако не ги извеждат между закуската и обяда, то тогава кога. В 16 в най-топлото време......

# 113
  • София
И нашия "юнак" тръгна днес на градина. Голям рев беше от излизането от нас до влизането в детската градина. Там се поуспокои. Когато дойде учителката, много мила жена, съвсем се успокои и с желание се качи по стълбите. Ние сме в IБ група (роден октомври 2010). Сега се чудя дали да се обадя на учителката или да чакам те да се обадят ако има проблем....

# 114
  • София
Не знам кога ги извеждат, най-добре питай учителката. Нашата учителка ми се оплака, че заради моята дъщеря не стоят навън. каза, че всеки път като излезели, тя започвала да мръкна колко й е топло и лошо, та се чудя дали не го правят следобяд  newsm78

В този ред на мисли се извинявам ако заради моето и вашите не стоят много навън  Rolling Eyes

Не става без сянка там. Този бетон така се нагрява...

# 115
Здравейте момичета, бихте ли казали кога извеждат децата навън. Моя син /набор 2012/ ще започне от понеделник и тази седмица три дни го водя между 10-11 часа с идеята да погледа децата как играят. Малко да посвикне, чисто визуално, с децата и градината, но уви...те не са навън.
Стана ми чудно, защото ако не ги извеждат между закуската и обяда, то тогава кога. В 16 в най-ойтто време......

Моят син е набор 2010 г. и е 1 А група , ходим от 07.07. и всеки път като го взимам към 16:30 ч. те са все навън или се приготвят да излизат. Да наистина с този бетон там е много горещо, няма никаква сянка, но мойто палавниче толкова много иска и обича навън да играе и тича че не му пречи жегата, дори и шапка не търпи все я хвърля и като отида никога не е с шапка, ама и г-жата явно нему се кара да си я слага

# 116
Не знам кога ги извеждат, най-добре питай учителката. Нашата учителка ми се оплака, че заради моята дъщеря не стоят навън. каза, че всеки път като излезели, тя започвала да мръкна колко й е топло и лошо, та се чудя дали не го правят следобяд  newsm78

В този ред на мисли се извинявам ако заради моето и вашите не стоят много навън  Rolling Eyes

Не става без сянка там. Този бетон така се нагрява...

Ние сме във вашата група , ами не съм забелязала такова нещо всеки ден като го взимам следобяд са навън или се готвят да излизат , така че споко.. Simple Smile

# 117
  • София

Да ние бяхме от ревящите бебета на 4 г. и 5 м. , и сме нови да за пръв път ходим на градина и ни беше вчера  3 ден, има сутрини в които не реве , но има сутрини в които реве, какво да се направи. А вие Аделина може само да се радвате че Вашето детенце не реве, ходи с удоволствие, яде си всичко и спи, и спокойно комуникира с г-жата. Ние не сме такива щастливци, при нас има проблеми с адаптацията и ще има такива дни в които ще има ревящи "бебета".
Никита аз съм минала вече по твоя път повярвай ми - в предната ни градина в началото в яслата адаптацията мина супер, после ревеше всеки ден 2 седмици подред, после пак всичко супер, докато не се появи едно дете, което го тормозеше и направо не можехме от колата да го изкараме, пищеше все едно го колим. Та явно тук му е спокойно и му харесват децата, затова толкова се радвам че му минава добре адаптацията, защото и аз съм била в твоето положение и ми е било адски притеснено. То това минава с времето, и твоето детенце ще свикне.
А за "бебетата" не се обиждай, аз просто цитирах моя син, детска му работа, едва ли е било със зла умисъл като го е казал  Laughing

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 13:01 от adelina_bg

# 118
  • София
И 1Б група винаги са навън като ходя да го взимам - всеки ден различно 16.20-17.30. Всички деца са със шапки и учителката единия ден изрично ме помоли да донеса шапка, защото я бях забравила.

Между другото аз имам идея като се съберем на родителската среща вече по групи да дам предложение да съберем пари и да купим един от големите тежки чадъри с голям диаметър и да го сложим на нашата площадка (всяка група си има персонална площадка, което много ми харесва). Това доста ще облекчи жегата, че то направо си е нетърпимо.

# 119
  • София
Сетих се че вчера като ходих да оставя шапката отидох в 10.30 и имаше доста групи навън на двора.

Общи условия

Активация на акаунт