Всичко за 175 ОДЗ

• 26 753
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
  • София
здравейте,

И ние сме приети в градината и от разговор с директорката разбрах,че доста деца са се били отписали някой знае ли защо ?? интересно ми е и какво е развитието с поведението на фелдшера? разпитвам така защото сме пред записване в частна градина и ако има някакви непроятни моменти с тази много ще ни помогне в избора.

# 136
здравейте,

И ние сме приети в градината и от разговор с директорката разбрах,че доста деца са се били отписали някой знае ли защо ?? интересно ми е и какво е развитието с поведението на фелдшера? разпитвам така защото сме пред записване в частна градина и ако има някакви непроятни моменти с тази много ще ни помогне в избора.
А разбра ли от кой набор са се отписали? Ние сме набор 2013 и чакам да се освободят места

# 137
  • София

[/quote]
А разбра ли от кой набор са се отписали? Ние сме набор 2013 и чакам да се освободят места
[/quote]

Да, 2-3 свободни места за набори 2009 и 2010 , за малките мисля, че нямаше в системата

# 138
  • София
здравейте,

Не знам защо са се отписали дечица, но това е напълно нормално. Ние сме набор 2010 и засега нямам никакви оплаквания. Всичко много ми харесва, а идваме от частна.

# 139
  • София
Аз мога да кажа само хубави неща за градината - всички са мили и отзивчиви, учат много интересни неща, грижат се прекрасно за децата, хранят се с чудесна и здравословна храна, наскоро дори въведоха смутита и фрешове всеки ден, като ги сменят. Има страшно много извънкласни дейности - плуване, футбол, английски език, приложни изкуства, народни танци, латино танци, скоро ще има и таекуондо и балет. Директорката е много отзивчива и определено се вслушва в родителските изскания и забележки.
Фелдшера незнам защо беше така набеден, според мен беше много свит, но добър човек. Както и да е той вече не работи там, защото замина за Германия. Нещо друго ако има питайте само че аз рядко влизам във форума и не знам колко бързо ще отговоря.

# 140
А къде учат плуване? До колкото знам там няма басейн

# 141
  • София
Плуването е сред любимите извънкласни дейсноти на моя син. Правят го в 72 ЦДГ в Лозенец, като ги вземат с микробусче и ги връщат, един възпитател винаги ги придружава - я уаителка, я лелята, групите са сборни, басейна е много топъл - 32 градуса, както и много плитък - 90см. Учителят по плуване е очевидно много добър. Сега декември месец нямаха плуване защото имаше конюнктивит в градината, но иначе от както има плуване не сме пропускали и тъй като моето дете е изключително болнаво, смея да кажа че много укрепна от както ходи на плуване (вече трети месец ходи непрекъснато на градина). Е може и да се дължи на това че му смениха лекаството за астмата и започна да ходи на 3 спорта - плуване, футбол и тенис, но важен е резултата.
Продължавам да съм супер доволна от градината.
А за напусналите набор 2009 мога да кажа, че тъй като това е първа подготвителна е твърде възможно децата да са записани в някое частно училище в ПУК и затова да са се освободили места. Освен това имаше записани деца от Люлин и може да не им е удобно да идват до другия край на СОфия на градина.
Изобщо аз досега недоволен родител не съм видяла, а вече имам впечатления и от малката яслена група - такава бърза адаптация не е имало, сина ми вече бърза да влиза, дори не изчаква да му събуя ботушите. Двете медицински сетри са страхотни и много любвеобвилни (особено по-възрастната). Понякога и новата фелдшерка ги гледа и тя е много мила и децата много я обичат.

# 142
Здравейте! Съвсем скоро разбрах, че това е държавна градина, а мислех, че е частна Simple Smile Посочила съм я в желанията и се надявам да се класира на есен в яслена група малката ми принцеса! Въпроса ми е към майките, чиито дечица посещават яслата: Доволни ли сте от учителите и от това как се отнасят и как възпитават малките?

# 143
Учителките в яслата са уникални. Супер добри и мили с децата. Много ми е мъчно, че догодина е градина и няма да сме при тях.

# 144
Здравейте,
Доволни ли сте от учителите на набор 2011?

Моето дете сега посещава 67 ЦДГ, но не съм доволна от градината и искам да го преместя.

В 175 ЦДГ видях, че има 6 свободни места и ще чудя дали да кандидатстваме там.

# 145
И аз търся повече информация за яслената група. Допускат ли се болни деца? Храната как е? Колко учителки са и какво им е отношението към децата? Каква е материалната база? Извеждат ли ги на разходки? И др. каквото се сетите.

# 146
Базата е чисто нова, все пак самото заведение е на година и половина. Всички играчки са купувани от нас,  понеже нямаше никакви. Видимо болни децата не се допускат. За отношението на персонала пидах един пост по-нагоре. От една седмица на детските площадки има и сенници. Работят по една сестра и една лелка на смяна, като на обед се засичат всички мисля. Храната не съм я яла, но малкатя я яде. Хранят се разнообразно - елда, пастет от авокадо, веднъж седмично риба и т.н. Ако имате други въпроси питайте

# 147
Здравейте и от мен. Поради една или друга причина се отписаха много деца преди време. Каква според вас е възможността това да се  повтори отново , но този път да бъде засегнат и набор 2013??

# 148
Здравейте и от мен. Поради една или друга причина се отписаха много деца преди време. Каква според вас е възможността това да се  повтори отново , но този път да бъде засегнат и набор 2013??
Дъщеря ми е набор 2013. От групата се отписаха 3-4 деца за последните две години, но групата е толкова голяма, че няма шанс по мое мнение да се отворят нови места. Групата е между 36 и 39 деца.

Общи условия

Активация на акаунт