Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 46

• 53 713
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
mimes, аз нищо не виждам от твоите снимки  Rolling Eyes
Веси, не знам защо не се виждат, публичен е албума. Ето линк към него:
https://picasaweb.google.com/110534898461649295211/Stranni#
Аленка, мерси. Много ми е трудно да вдигна тъмната част нагоре, в края на клепача. Не знам защо но не ми се получава. Всеки път това ми е целта и се получава един и същ краен резултат, т.е този.
Под веждата да изсветлявам с мат, нали? Искам да постигна уголемяване на окото, харесвам котешко/бадемовидна форма.

# 661
  • в 1001-та нощ
Миме, включвам се със скоростта на светлината, защото трябва да изчезвам  Blush ще пиша после  Heart Eyes  bouquet

Сподели какви четки ползваш  Peace

От мен показно на Клиник от Грация 2 - на моите устни - аз го виждам точно, като в гилзата, малко се размаза контура от едната страна и нея съм снимала, но ще го сменя с ейвънското - не може да си развалям униформата  hahaha

сложих го - защото коментирахме  Peace да го снимам  Blush

# 662
Четките ми са хубави - на Зоева и 217 на МАС. Явно проблема е в мен, трябва ми доста повече опит, ноо дерзая всеки ден както се казва.  Grinning

# 663
Le Soleill, и аз по това клипче правих днес, но с други цветове - днес ще постна .... то лесно и бързо става наистина - по-бързо и ефектно от това досега дето съм правила, но .... не мога да отсека и това си е... Дай и ти снимка

# 664
mimes, на мен гримът ти ми харесва!  Heart Eyes
Снимките ти също са много хубави  Simple Smile

Svetla Mihailova , и твоят грим е прекрасен!  newsm76

# 665
Ох, защо ми трябваше да влизам в тази тема... и защо ми трябваше да ви слушам да разглеждам наживо, а да не купувам само онлайн... и най-вече защо ми трябваше да ходя до щандовете за козметика на Мак, Диор и т.н. в обедната Sad Sad Sad Mr. Green

Няма връщане назад, омагьосана съм Heart Eyes Blush

# 666
Кристина Агилера така се харесва, затова така я правят гримьорите й, от години. Ходи й на визията, на 1 нежна рокля и се падат обикновено 9 не-нежни.

За кът крийс, аз препоръчвам плоска четка и добре пигментирани сенки. Прави се отрязаната линия със сенките - директно линия просто, и после не се прелива нагоре, а със същата четка с малко по-малко продукт се нанася малко по-нагоре и нагоре и чакт тогава с чиста четка се прелива само горната линия на тъмния продукт.

mimes преди да почнеш грима на отворено око си отбележи  леко къде искаш да стигне тъмния цвят, да те води докато нанасяш всичко. Светлите цветове увеличават, тъмните - намаляват. Шимъра и блескулките улавят светлина и подчертават, мата поглъща светлина и не подчертава. Светло + блясък е най-увеличаващата комбинация.

# 667
Само днес 15% намаеление на МAC в Debenhams UK newsm10

# 668
  • София
Ей, отпуснали са още 5%, да не повярваш!!! ooooh!
Само те не участваха в целокупната им -15% кампания, както и Шанел, разбира се. Те изобщо не участваха и с 0% намаление. Затова уважихме щанда им на фришопа им. Flutter

Апропо МАК има собствен "остров" на летище Лутън, Лондон. За пръв път видях МАК да се продава на летище! Flutter

# 669
MissNellie, и аз установих, че за cut crease ми е по-лесно с малка плоска четка и наситени матови сенки ... и наистина блендвам, но си има нужда и от още цвят, накрая блендвам с чиста, слагам и преходен цвят а под веждата матов светъл ...

Ааааа, сега зацепвам, че всъщност от твоите обяснения излиза, че ако не блендвам веднага линията, няма да се опуши под нея, а ако се блендне накрая най-ок. Мерси!!:)
Само да пооправя снимките и ще кача

Следваща цел:)

# 670
Апропо МАК има собствен "остров" на летище Лутън, Лондон. За пръв път видях МАК да се продава на летище! Flutter

Копче,
Скрит текст:
Това ще да е нещо ново, защото съм летяла безброй пъти от и до това летище и никога не е имало МАК...даже беше с едни от най-скучните магазини от всички Лондонски летища. МАК съм виждала и на Хийтроу, и на Бирмингам Интернешънъл, а предполагам има и на мн други места  Peace

# 671
  • София
Мда, повечето неща от новата колекция бяха с етикети Sold out, но ...все пак, са се решили да се позиционират и там. Wink

# 672
Ей, отпуснали са още 5%, да не повярваш!!! ooooh!
Само те не участваха в целокупната им -15% кампания, както и Шанел, разбира се. Те изобщо не участваха и с 0% намаление. Затова уважихме щанда им на фришопа им. Flutter

Само днес и Шанел предлагат 15% намаление.. уау.. лошо уау.. лошо за финансите ми!

# 673
  • София
Ауууу, добре, че мъжът ми не го чете това, че щеше да се гътне от яд. #Cussing out
Е, как може, да не го направят 2 дена по-рано... поне докато бяхме там!  Mr. GreenЯзък! Joy

# 674
Споко, то е само онлайн май! Бях в Debenhams днес и имаше 10% на MAC, не 15% Sad Как само се минах с моята покупка, добре че не беше голяма Mr. Green

Едит: Някакви отзиви за Chanel LE CRAYON KHÔL Intense Eye Pencil да имате?

Общи условия

Активация на акаунт