Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 46

• 53 705
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Споко, то е само онлайн май! Бях в Debenhams днес и имаше 10% на MAC, не 15% Sad Как само се минах с моята покупка, добре че не беше голяма Mr. Green

Едит: Някакви отзиви за Chanel LE CRAYON KHÔL Intense Eye Pencil да имате?
Имаме, много са хубави. Едни от най- добрите моливи въобще на пазара. За автоматичните говоря.

# 676
Мерси много  bouquet, а за не автоматичните (нещо с автоматичните не се разбираме)?

# 677
  • в 1001-та нощ
Днес не устоях  Blush

# 678
  • София
Каква е тази палитра, Алена?  Crazy

# 679
  • в 1001-та нощ
Новата коледна палитра на Пупа  Heart Eyes

Минах през Блик, заредили са колекцията рпеди дни и очакват коледната на Колистар  Heart Eyes

Взех и:

# 680
Аленка, а какво още имаше в коледната колекция на Пупа? Не че няма да се размърдам скоро и сам да видя  Crazy
И каква ще е колекцията на Колистар, ако си я изнамерила някъде  Crazy

# 681
Мак имат голям щанд на летище Гатуик. Имат дори и разни лимитки от стари колекции. Аз вече две години купувам билети на Изиджет заради щанда на Мак.  Whistling

# 682
  • в 1001-та нощ
Веси  Blush за Колистар - не знам и не питах, предполагам и мацките не знаят  Blush

Направиха ми голям комплимент за грима  Blush Embarassed наистина го харесаха и го разглеждаха, попитаха ме дали е от проф. гримьор  Crazy

Сега за колекцията - има:

1. Блестяща пудра - 1 цвят - има и сатенен ефект, не е матова  Peace
2. 2 бр кремообразни сенки
3. 2 бр. глитърни очни линии
4. лакове за нокти
5. лакове за устни - плътни

https://cdn.bg-mamma.com/f9hl/05b838eb.jpg

https://cdn.bg-mamma.com/f9hl/0fbdeb9a.jpg

Линковете ще ти дадат по-големи снимки  Peace

# 683
Аленка трябва да живееш до 500 години и тогава надали ще си изразходиш и половината палитри Simple Smile

# 684
  • в 1001-та нощ
 Blush Не съм си поставила за цел да ги "свърша"  Blush но ще ме радват, докато ги ползвам  Blush

Предполагам, че и тази радост е преходна  Blush А те не са чак толкова много  Blush

Страстта ми от UD се измести към Too Faced и Pupa  newsm76 Heart Eyes

# 685
Аз като се сетя, че бях полудяла докато се сдобия с NAKED 1 и 2  Embarassed, а сега почти не ги ползвам. Поне VICE 2 ми задоволява нуждите от към цветове и съм си сложила спирачки дори да не гледам други палитри, че ми са слаби ангелите. Обаче плакна очи по вашите красоти.

# 686
  • в 1001-та нощ
Нейкидите и аз късно започнах да ги ползвам, но им дойде времето, като минах на по-неутрална вълна  Peace

За четките - нямах предвид дали са хубави, като марка, а дали са подходящи, като форма - плоски, блендиращи и т.н.

Дори блендиращите са толкова различни, аз сега искам най-малката - с къс и набит косъм, ще оглеждам  Blush

# 687
# 688
  • в 1001-та нощ
Втората (231 - petit crease) я имам и я ползвам  Peace

Втората - ще питам дали някой я има - да я видя на живо, като размери, искаше ми се да е с по-къс косъм - защото става по-прецизно и да е с по-малък диаметър.

Сега, като си направя "пандите"  - искам да разсея / бландвам ръба към веждата, обаче ако ползвам по-голяма четка - тя ми хваща повече от цвета, който блендвам и пак слагам тъмно и така си играя 20 секунди  Mr. Green

Затова искам по-малка четка за по-прецизна, но сега, докато пиша ми друмва да пробвам и с плоска четка  Blush

Утре имам излизане на обяд - ще пробвам Simple Smile

Иначе - най-късата, четка, която съм виждала е на Инглот 18SS

Ама пак ми е голяма  Crossing Arms - къс косъм, но диаметърът си го бива  Blush

# 689
Клиник и те имат една такава с къс косъм, но не знам дали все още я има. Дръжката е прозрачна Peace

Общи условия

Активация на акаунт