Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 46

• 53 705
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • в 1001-та нощ
Мерси, ще погледна непременно, имам си любим техен бутик тук  Heart Eyes , в който влизам с огромно удоволствие   Hug  bouquet

# 691
Я пак да се cut creasе-на:) - естествено, пак не се cut-на като хората ... Пак ми е малка и надолу светлата част и май трябва да я направя по-бадемовидна и изнесена към горен външен ъгъл по-косо, а тъмната отново пълзи доста нагоре ... да не говорим за липсата на отчетливо отрязване, ама късно видях съвета на Мис Нели .... Поне цветовете са ми по-матови ...Утре пак:

Мисля, че тази техника добре ми се отразява на падналия клепач  newsm78

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 00:34 от Ivvangeline

# 692
Иве, ще си позволя да дам скромно мнение, с което разбира се не е нужно да се съобразяваш. Ако аз бях на твое място щях да вдигна леко тъмната линия във външния край на окото още малко нагоре. Тоест не е нужно да следваш сгъвката на клепача. Така визуално външния ъгъл на окото ти се вдига нагоре и се отразява още по-добре на падналите ти клепачи.
 И освен това щях да добавя очна линия, на която края й да се събира в тъмната линия отново във външния ъгъл.

Не знам дали го обясних достатъчно добре.
Мисля, че тук аз съм направила почти това, което ти обяснявам. Не разбирам много от техники (правя това, което ми идва отвъртре), но показаното горе-долу може да мине за cut-crease.
Моите клепачи не са паднали, но поне се вижда как не съм следвала плътно сгъвката на моя клепач. На най-първата снимка се вижда добре.
http://xmysweetescapex.blogspot.com/2013/11/todays-makeup-blue-wave.html
Дори и да няма толкова рязко очертана граница между двата цвята, мисля че си се справила добре с всичко останало Peace

# 693
Втората - ще питам дали някой я има - да я видя на живо, като размери, искаше ми се да е с по-къс косъм - защото става по-прецизно и да е с по-малък диаметър.

Аленка, аз я имам  Wink Ще я взема за срещата. Супер е удобна точно за прецизните детайли, защото е заострена отпред и е идеална на размер  Peace

# 694
  • Пловдив
Момичета имам нужда от компетентен съвет за ФДТ. Кожата ми е доста бледа с жълтеникав подтон, моля насочете ме какъв нюанс да търся при ФДТ - е, за да изглежда добре Rolling Eyes, и да освежава тена на лицето?

# 695
  • в 1001-та нощ
Супер Веси  Heart Eyes Hug много благодаря   bouquet

# 696
  • София
Момичета имам нужда от компетентен съвет за ФДТ. Кожата ми е доста бледа с жълтеникав подтон, моля насочете ме какъв нюанс да търся при ФДТ - е, за да изглежда добре Rolling Eyes, и да освежава тена на лицето?

И аз съм като теб - ползвам това номер 60. Покривен е, но стои естествено, леко и освежава лицето!  Flutter
Да използвам и да помоля да ми препоръчате продукт за контуриране на светла кожа  Embarassed напоследък гледах доста ружове, но ми се струват или много светли или много кафяво-оранжеви  Embarassed

# 697
Мерси, Фокси!! Надявах се да коментираш - и аз нещо такова си представям, а това ми е един от любимите ти гримове!!! И само надничам за нещо ново в блога ти - чакам frosty make up-a Simple Smile) А дали имаш време да направиш и класически cut crease като този от предишните страници?Simple Smile

Нали празничният грим спечели в анкетата - докога е срокът, Мис Нели?

# 698
  • в 1001-та нощ
Сроковете винаги са еднакви, има ги в 1 пост, където са правилата  Blush

И аз вчера се сетих да погледна какво е избрано - пак скука Sad Confused

На мен този грим на Фокси нещо не ме грабна - дали цветовете ....  newsm78 не мога д акажа, сигурна съм, че са вложени и старание и вдъхновение  Rolling Eyes но и не може всичко да ми се хареса на макс  Blush

# 699

На мен този грим на Фокси нещо не ме грабна - дали цветовете ....  newsm78 не мога д акажа, сигурна съм, че са вложени и старание и вдъхновение  Rolling Eyes но и не може всичко да ми се хареса на макс  Blush

Естествено, че е така Simple Smile
Честно казано старание вложих, но вдъхновение не мога да кажа. Когато започвам да се гримирам никога нямам конкретна идея какво точно ще правя. Просто действам по интуиция, пък каквото се получи. Естествено интуицията винаги може да ме подведе. За това са пробите Simple Smile
Този грим ми беше първият опит за нещо маааалко по-различно от общоприетото. Хем исках да е по-арт, хем пък не съвсем, защото да правиш арт-грим не е за всеки.
И определено този грим не е за всеки ден или дори за повод.
Опитвам се понякога да правя неща, които по принцип не съм пробвала да правя и ми е интересно какъв ще е резултата. Не правя непременно гримове за "носене".

Благодарна съм за искреното мнение Peace

# 700
Спомням си, че някой тук беше хвърлил око на куфарчето ан Estee Lauder, което се купува за £50 при покупка на парфюм (май... със сигурност имаше като условие на покупка на нещо). Ох, че съм зле... Исках да кажа, че във feelunique има опция да го поръчаш без друга покупка и осъзнах, че там куфарчето е на Elizabeth Arden Blush Ама толкова си приличат!

Ако все пак някой се интересува -> http://www.feelunique.com/p/Elizabeth-Arden-Red-Hot-Croc-Color-Collection
Пише, че може да се поръча при покупка на други 2 продукта на марката, но аз нямах проблем да си го сложа в кошницата без тях. Освен това има разни FeelUnique кодове в момента и може да излезе за £46 или по-малко цялото нещо. Също имаш право на 3 семпъла с поръчката.

---

Искам да попитам за четките на Real Techniques? На доста добра цена са, а за сега не ми се инвестира в по-скъпи... Хвърлила съм око на

Real Techniques Setting Brush - Real Techniques Blush Brush - Real Techniques Powder Brush

В общи линии търся четка за минералната прахообразна пудра на Кларинс, метеоритите и руж на Мак (ако имат значение марките).

Alena, може ли да ми препоръчаш четка като форма, може и марка, за метеоритите?

Ще съм благодарна за препоръки Hug

# 701
Когато започвам да се гримирам никога нямам конкретна идея какво точно ще правя...

И аз съм така  Crazy Като застана пред нещата и на момента избирам какво искам да включа в грима. След това решавам как да ги комбинирам  Sunglasses

# 702
Искам да попитам за четките на Real Techniques? На доста добра цена са, а за сега не ми се инвестира в по-скъпи... Хвърлила съм око на

Real Techniques Setting Brush - Real Techniques Blush Brush - Real Techniques Powder Brush

Тази четка я обожавам и ползвам всеки ден  Peace Но е за хайлайт  Wink

# 703
Аз пък имам Real Techniques Expert Face Brush и също много си я харесвам за нанасяне на фдт.

Хвърлила съм око и на още две-три, но засега само ги мисля Mr. Green

Salted caramel, не знам от къде смяташ да ги поръчваш, но в iHerb са на много хубави цени...
http://www.iherb.com/search?sug=real%20techniques%20by%20samanth … e&rank=10#p=1

Скрит текст:
Имам и код, ако се заинтересуваш...
JQV895-
10$ отстъпка за първа поръчка на стойност 40$  и нагоре или
5$ отстъпка за по-малки поръчки.

# 704
Леле, foxita, толкова ти благодаря Heart Eyes   bouquet Щях от FU да поръчвам, а там цените са същите, ама в £ #Cussing out Още днес ще ползвам кода ти, благодаря още веднъж!

Скрит текст:
В iherb с оставка 3 четки излизат £18, в Амазон излизат £23, но ще дойдат по-бързо, дилеми, дилеми.....

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 12:03 от Salted caramel

Общи условия

Активация на акаунт