Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 46

• 53 705
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
 Salted caramel по принцип този тип ''куфари'' не са с особено добро качество и според мен не си заслужават цената.  Peace
Виж тазгодишното куфарче на Ланком беше страхотно:
Но за съжаление вече навсякъде е разпродадено.  Peace

# 706
Леле, foxita, толкова ти благодаря Heart Eyes   bouquet Щях от FU да поръчвам, а там цените са същите, ама в £ #Cussing out Още днес ще ползвам кода ти, благодаря още веднъж!

Скрит текст:
В iherb с оставка 3 четки излизат £18, в Амазон излизат £23, но ще дойдат по-бързо, дилеми, дилеми.....

Аз от Iherb определено съм доволна. Получавала съм си пратките и за една седмица или десетина дни. За разликата от 5 паунда можеш да поръчаш още една четчица от iherb.
Винаги има и малко подаръче към поръчката.
Както си прецениш  Peace

# 707
Salted Caramel, кога поръча куфарчето? Тъй като повечето сайтове, когато има условия, за да поръчаш такъв на еди-каква-си цена и не спазиш условието, то нямаш проблеми да го сложив в кошницата и да поръчаш, но след известно време ти канселират поръчката.

# 708
Епона, не знаех Peace Не съм поръчала, само разглеждах един сайт с горещи оферти и тази беше сред 1ите места и я разгледах.

# 709
  • в 1001-та нощ
... 

В общи линии търся четка за минералната прахообразна пудра на Кларинс, метеоритите и руж на Мак (ако имат значение марките).

Alena, може ли да ми препоръчаш четка като форма, може и марка, за метеоритите?

Ще съм благодарна за препоръки Hug

точно тази четка ползвам за компактните метеорити  Peace

# 710
Alena, много благодаря Heart Eyes

# 711
Леле, foxita, толкова ти благодаря Heart Eyes   bouquet Щях от FU да поръчвам, а там цените са същите, ама в £ #Cussing out Още днес ще ползвам кода ти, благодаря още веднъж!

Скрит текст:
В iherb с оставка 3 четки излизат £18, в Амазон излизат £23, но ще дойдат по-бързо, дилеми, дилеми.....

Имай предвид, че за поръчки от САЩ има митница над 30лв  Wink Ще си платиш 20% ДДС, ако не внимаваш с поръчката. Другият вариант е да ги помолиш да напишат по-ниска цена, ако не решат да проверяват пратката  Sunglasses

# 712
veselina_s_p, аз не поръчвам до БГ, не знам дали има значение... Миналата ми поръчка преди няколко месеца беше за $55 и не е имало проблем хммм сега ме хвърли в размисъл Tired С DHL ще е доставката, също не знам дали има значение...

Ами късно е вече, направих поръчката преди да видя този пост Blush Фокси беше много права, че по-добре от iherb да поръчам, с нейния код за същата цена, за която от Амазон щях да взема 3 четки взех 5  Mr. Green

Да видим...

# 713
  • Пловдив
Момичета имам нужда от компетентен съвет за ФДТ. Кожата ми е доста бледа с жълтеникав подтон, моля насочете ме какъв нюанс да търся при ФДТ - е, за да изглежда добре Rolling Eyes, и да освежава тена на лицето?

И аз съм като теб - ползвам това номер 60. Покривен е, но стои естествено, леко и освежава лицето!  Flutter
Да използвам и да помоля да ми препоръчате продукт за контуриране на светла кожа  Embarassed напоследък гледах доста ружове, но ми се струват или много светли или много кафяво-оранжеви  Embarassed

А какъв трябва да е по принцип цвета на ФТД, с какъв отенък newsm78? Розовеещ, кафеникъв.... newsm78

# 714
Е, тогава не би трябвало да имаш проблем  Peace Аз го написах това за условията на поръчки до Бг  Peace

# 715
Кой питаше за контуриране на светла кожа?
Ник имат един страхотен руж който става почти за всякаква кожа защото може да го сложиш и леко и да се наслоява, цвета му е в сиво-кафявата гама, точно като сенките на лицето ни, става много естествено.
Обаче става само за контуриране, за руж ми идва мръсно.
NYX Taupe

# 716
Нали празничният грим спечели в анкетата - докога е срокът, Мис Нели?

Темата е Празничен грим , срок - до 15ти Декември/Неделя/ включително.

# 717
Мерси, захващам се

# 718
veselina_s_p, аз не поръчвам до БГ, не знам дали има значение... Миналата ми поръчка преди няколко месеца беше за $55 и не е имало проблем хммм сега ме хвърли в размисъл Tired С DHL ще е доставката, също не знам дали има значение...

Ами късно е вече, направих поръчката преди да видя този пост Blush Фокси беше много права, че по-добре от iherb да поръчам, с нейния код за същата цена, за която от Амазон щях да взема 3 четки взех 5  Mr. Green

Да видим...

Леле, аз хубаво писах, но бях забравила за митницата. А и досега не съм имала "късмета" да си взимам нещо от там, обаче и не помня дали съм правила по-големи поръчки, за да се наложи. А и не знаех, че не си в Бг  Embarassed Дано не съм те подвела. Извинявай ако е така Sad

Сега проверих за една поръчка, която съм правила миналата година. Тя е на стойност близо 18$ без да смятам доставката (4$). С доставката стават над 30лв. Обаче с нея или без нея се смята сумата за поръчките? Та мисълта ми е, че не съм си взимала тогава поръчката от митница, но не помня каква беше написаната сума на фактурата.
Както и да е, де. Това го пиша по принцип, тъй като стана ясно, че няма да поръчваш до БГ. Дано да нямаш подобни проблеми Peace

# 719
Момичета, обсъжданията ви на 'cut crease' напоследък ме вдъхновиха да пробвам съчетанието на по-контрастни цветове, но не с такава рязка граница, за да е по-поносимо за през деня и за работа  Blush Пробвах розово с кафяво и се получи нещо такова (както винаги ужасно нескопосани снимки откъм реалистичност - розовото се вижда като 1 цвят, кафявото като максимум 2, но какво да се прави  Crazy):

Общи условия

Активация на акаунт