А какво е твоето извинение?

• 43 359
  • 886
  •   1
Отговори
# 525
И в тоя форум е пълно с "млади" 45-годишни потребителки, силно активни в темата за естетични корекции.  Whistling

Снимки има ли? Mr. Green

# 526
И в тоя форум е пълно с "млади" 45-годишни потребителки, силно активни в темата за естетични корекции.  Whistling

Снимки има ли? Mr. Green
Ето ти темата, да не излизам после аз пак критична и негативна.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709433.0

# 527
REAL_WOMAN, благодаря ти Laughing. Аз, обаче, съм много страхлива.

# 528
Аз пък изобщо не съм съгласна, че дразненето идва от мързела. Посланието е куцо, първо, защото изхожда от грешна позиция ( това, че всички трябва да сме еди-какви-си), и второ, защото вменява задължение да се оправдаваме.
Сещам се за малоумното 'ти си жена, а не миялна машина', което също е вярно, но е и дразнещо, пак по същите причини ( изхожда от това, че само жената мие чинии и внушава идеята, че който мие чинии е миялна машина). Или посланията на Др Енчев.
За мен лично не заслужават отговор, особено от сорта 'знам пет езика', 'член съм на менса' или 'готвя филе уелингтън само с лява ръка' , защото това смъква отговарящия на същото ниво горе долу.

И за да секна психоаналитиците- спортувам всеки ден, имам миялна от сигурно 20 години насам, и даже и чорапогащниците си пера в пералня, така че нямам комплекс на тази тема.

+1  Peace

# 529
Който си се харесва, пък, не би трябвало да се дразни от това.
С това съм съгласна Simple Smile

Пък аз не съм. Най-малкото защото нещо може да е обидно за цяло едно съсловие - в случая женското, дори в момента да не се отнася за собствената ни личност. И не е обидно само за жените с проблемно тегло, а за всички, защото има едно очакване, което ако не е спазено, дължиш извинение. Разбира се, че ще я блокират от фейсбук, не заради 10 000 дебелани, които са се обидили, а и още поне заради 10000 с нормално тегло, на които също не им харесва да им се отправят такива послания.

# 530
Мен ме подразни агресивната нагласа на две-три тука да отричат ценността на всяко същество, само защото не влиза в техните определения за слаб или красив. Всеки човек си има качества и недостатъци. Всеки има значение или никой няма значение.

Добре е хората да говорят за себе си, това ги освобождава от душевната тяга, обаче не е редно говорейки за себе си, да налагат тягата си на другите.

А на Шантавото глиганите защо така и избождат очите? Като дете сигурно е била с ужасно наднормено тегло и никой не е искал да играе с нея. Всички са й викали "Дебелата Шанта". Или пък майка й е била 200 килограма и е изпитвала срам от нея. Заклела се е, че никога, никога, няма да е като нея....Едновремешните советские женщини ходеха с анцузи с двоен бял кант и тежко въоръжени със стирка и кофа с вода за миене на балятума и пльочките вкъщи.
Каквото и да й се е случило, тя днес няма право да се подиграва на кого и да било. Глиганите са само в нейната глава. Simple Smile Peace

# 531
Всички са й викали "Дебелата Шанта".

Joy

# 532
  • София

Снимки има ли? Mr. Green
Ето ти темата, да не излизам после аз пак критична и негативна.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709433.0
Ох, леле, ама някакви 25 годишни си инжектират разни работи в лицето... smile3544

# 533

Ох, леле, ама някакви 25 годишни си инжектират разни работи в лицето... smile3544
И после "сакън, аз съм млада и зелена".  Whistling

# 534
И не ми казвайте, че подобни послания нямат отношение към това жените да не се харесват и да имат нужда непрестанно да се поправят - къде с фитнес до дупка, къде с грим, къде с хирургия. Тъжна работа, сами си го вкарваме все по-навътре.

# 535
И не ми казвайте, че подобни послания нямат отношение към това жените да не се харесват и да имат нужда непрестанно да се поправят - къде с фитнес до дупка, къде с грим, къде с хирургия. Тъжна работа, сами си го вкарваме все по-навътре.
Нормално е. Жените се състезаваме една с друга и така губим. Голяма забавлявка ще е и мъжете масово да ги завърти подобна мелница. Twisted Evil

# 536
  • София

Какво като са на 25? В край на сметка, важен е резултата.  Wink

# 537

Какво като са на 25? В край на сметка, важен е резултата.  Wink
Така е, но за мозък силикон няма. Не се подмладява нито самият организъм, нито вманиачената на тема външен вид психика.

# 538

Имат. Скоро четох някакъв материал от какво се страхуват умните. Като че ли най-много се страхуваха от апокалипсис, под всякакви форми. Но защо, от неизбежното.
Така и жените. Някой спомена д-р Енчев. Има някои неща, които са неизбежни, като остаряването и колкото и мускули да е имал Арни, сега не изглежда толкова готин. И ако направиш нещо да си здрав, то него прави, за да си вечно красив. Само ще ти дойде по-навътре, Янечек, така е.

# 539
И все пак, за да тръгне една жена да проучва клиники, салони за подобни операции и процедури и да е готова да даде много пари за това, значи наистина не се харесва такава каквато е. Това е въпрос на себеприемане, а не на стремеж към "красота" и "изящество". Но също и въпрос на вменен идеал в обществото.

Видно е от всичко, каквото е написано в темата, че може човек да си е красив, талантлив, прекрасен в очите на останалите, но за себе си да е грозен, дебел, безполезен....Това си е психическа нагласа. А тя се формира от съвсем първите години от живота. Ако постоянно му се натяква на човек, че е дебел, грозен, безполезен, тъп, той, колкото и доказателства да получи за обратното, винаги ще се вижда именно като дебел, грозен....

В този ред на мисли, що за хора си качват снимките на гърдите, ханша и въобще части от тялото в интернет. Особено "преди" и "след". А "след, след" защо липсват? Защо си го причиняват. Едва ли е да дадат мотивиращ пример за други. Според мен, това е част от бизнеса - ето виждате ли, оправиха ми ареолите тук, в тази клиника за 4500Е. Ако сте като мен и имате пари, елате  и вие! Тук е само за такива като "нас"!(изкуствено усещане за приемане). Бедните да го духат - те винаги ще са си бедни и най-вече дебели и тъпи, но ти не си "такава", нали? Mr. Green Абсолютна лудост. Peace

Общи условия

Активация на акаунт